Bilgisayarıma indirdim duruyor valla izlemek gelmiyor içimden...
Gitmedim. Otobüs yolculuğu sırasında 37 ekran tv de izleme fırsatım oldu. 20 dk izledim ve sonra filmi izleyeceğime camdan dışarı bakarsam daha iyi bir şey yapmış olacağımı farkettim.
eski skeçlerini beğenerek izliyorum. hem de tekrar tekrar. ama bu filme karşı çok önyargılıyım. büyük olasılıkla hiç seyretmeyeceğim.
Ben izledim ama Recep ivediğe göre G.O.R.Anın Recep ivediğin Çok çok üstünde olduğunu düşünüyorum.
İzlemedim, izlemiyorum, izlemeyeceğim.
Bende izlemedim
izlemeyenlere küsecekmiş recep ivedik
İzledim ve çok güldüm.Bazı sahneler amatörce olmuş ama bir Şahan sever olarak, hal ve hareketleri, mimikleri, konuşmaları özellikle yürüyüşü olayı bitiriyor.Genelde sevmeyen kişiler ya bu adamı çekemiyor yada herkes bu filmi izlediği için gıcıklığına izlemeyip veya beğenmedim deyip egolarını tatmin ediyorlar.Gerçekten komedi izlemeyenlere tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
@Nuri Alço,
"İzleyen salakların arasına katıldım" demişsin. Hayır ne zannediyorsunuz kendinizi bilmiyorumki? Bir filmi izleyip izlememenize göre sosyal sınıflandırma çabası içine girmek neden? Bu filmi akademik kariyer sahibi birçok insan sevdi ya da ilkokul mezunu bir çok kişi sevmedi. Aynı şekilde tam tersi de gerçekleşti. Sonuç ne? Zevk meselesi... Hırt gibi çıkıp izleyenleri aşağılayarak kendini yükselttiğini sanmasın kimse...
+1905 Hayır içinde küfür olan bir filmi izlemedim diye kimse kendini çağdaş sanmasın. İzleyenlerede hakaret etmenin hakkı yok kimsenin. Terbiyenizi takının..
quote:
Orjinalden alıntı: aliok
Çeşitli ortamlarda “Recep İvedik”i seyretmediğimi söylediğimde ilkin insanlar inanmıyor ve ilgi çekmek için şaka yaptığımı düşünüyorlar. Ama sonra gerçekten seyretmediğime ikna olduklarında ise dünyada birkaç tane kalmış nesli tükenmekte olan “kelaynak kuşu” muamelesi yapıyorlar bana. Ben gerçekten de şu dünyada “Recep İvedik”i seyretmemiş olan birkaç kişiden biri miyim? Yoksa benim gibi seyretmemiş olanlar epeyce var mı?
UNESCO bizi koruma altına alsın bence ben de izlemedim.]
Şahan bence komik olmayan cıvık bir insan. Onun oynadığı hiçbirşeyi izlemem, izlemedim.
İzlemedim izlememde,zerre kadar komik bulmuyorum Şahan'ı.
izleyeni seveni vardır vede çoktur saygıyla karşılıyorum,ama bana hitabetmiyor,polemik olmasın diyede bunuda ekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme