Şimdi Ara

recep niyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar son 2 aydır antremanları takıp edıyorum eger kacırırsam fbtv den tekrarlarını ızlıyorum recep nıyaz da cok cıddı gelısme var cok mucadele edıyor sureklı topun pesınde ama eskı recep gıbı degıl cok daha ıyı bneskıden 3-5 kısıyı calımlamaya calısıp oyle pas verıyordu sımdı bır kısıyı gecıp veya gecmeden dırek pas verıyor daha basıt oynuyor orta sahada sıkıntı varken recep noynasa kotu mu olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Recep Niyaz'dan ben de umutluyum ama Salih bile ilk 11 e alınmazken Recep imkansız gibi
  • Ülkemiz Salih Uçan'nın Konya maçından sonra neredeyse kariyerini başlamadan bitirme noktasına getiren bir zihniyete sahipken , Recep için daha da endişe ediyorum...

Biz genç yetenekler karşısında fazla beklentilere kapılarak bekliyoruz , mesela Salih çıkıyor xavi olsun , busquets olsun istiyoruz , ayda yılda 1 tane adam çıkartıyoruz onuda kendi ellerimizle yok ediyoruz...

Konya maçından sonra Salih için herkes yıldız olamaz , 11 çıkamaz türünde konuşmaya başladı işte böyleyiz 1 maçta yıldız yaptık 1 maçta yok ettik....

Recep fizik olarak dezavantajları olan bir futbolcu ligimizin yapısı sert eğer ilk maçında bu fizik mevzusunda sıkıntılar yaşarsa daha başlamadan onun içinde bu adam yetersiz imajı verilir...
  • Altan Tanrıkulu, Konya maçından sonra Salihe hitaben,

"Şımarmaya meyillilerden. Top ayağındayken dünyayı yarattığını sananlardan. Şimdi soruyorum sana çocuk. Hiç mi utanmadın, sıkılmadın o hataları yaparken. Hiç mi Recep Aydın’ın gösterdiği onur mücadelesinden utanmadın. O formaya gönül veren milyonlarca kişiyi üzmeye hakkın yok senin. Git, nerede yapacaksan orada yap çalımını. Artık, kiralanmalı, demiyorum. Satılmalı, diyorum."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    2 ay önce açıldı
    Engin Polat
    3 ay önce açıldı
    engin polat
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.