Şimdi Ara

Hakan Çalhanoğlunun Kenan Sofuoğlunu tanımaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 24.1.2016)
Giriş
  •  Hakan Çalhanoğlunun Kenan Sofuoğlunu tanımaması

Forum ahalisi kimi haklı görüyor?

Edit :

SS'i Kenan Sofuoğlu resmi fb adresinden paylaştı.

Link :https://m.facebook.com/sofuoglu/photos/a.447584729598.238518.11122599598/10153283337579599/?type=3&theater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemsizadam -- 6 Ocak 2016; 0:15:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisini de tanimiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenan tamam da halan kim

not: sen haksızsın. hem kenan nasıl haksız olacak adamın olayla ne alakası var

• Bu adama kim bilir kac kisi mesaj atmistir sa ben recep tayyip. sa ben tarkan. sa ben ... Seklinde
    Kenanin bu sekilde paylasmasi coyanlis

• Bu ne yahu kenan sofuoğlu internete mi atmış bunu.

• Kenan sofuoğlu da kesin dandroid kullanıyordur zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: uçansony

Kenan sofuoğlu da kesin dandroid kullanıyordur zaten

kendi resmi facebook hesabında hakan ayıp etti diyerek paylaştı bu fotoğrafı.

buda linki

https://www.facebook.com/sofuoglu/photos/a.447584729598.238518.11122599598/10153283337579599/?type=3&theater
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hasan Şaş noktayı koydu!
    16 yıl önce açıldı
    Mert Yiğit Yıldız
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

SS bizzat Kenan Sofuoğlunun resmi facebook sayfasından paylaşıldı fake değil arkadaşlar isteyen girip bakabilir

• Kardeş sileriz sıkıntı yapma

• Bu ne la sanarsın ki biri kezban biri meslek lisesi tırreği

• Kenan Sofuoğlu o nasıl türkçe karakter kullanışı? Ben bile daha düzgün kullanıyorum. En kötü ihtimalle samsung otomatik düzeltyor kelimeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novarolife -- 6 Ocak 2016; 0:24:14 >
  • Supersport sampiyonu adamsin ama hala aramak yerine whatsapp tan yaziyorsun...Valla ilginc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha ilginçmiş. Kenan sofuoğluna hakanın bu davranışı koymuş haklı olarak, tanımıyor olması cidden çok garip.

Ama şu kişi haklı diyemeyiz bence.

• Kenan niye atar yapmış hemen Hakan ne demişki sanki. Ayrıca adam Almanyada yaşıyor tanımaması gayet doğal.

Ayrıca bunu böyle ulu orta yerde paylaşması baştan başa yanlış. Gidersin Hakan'ın tanıdığı birine söylersin mesela Fatih Terim'e, o gider Hakan'a söyler sen böyle böyle yapmışsın Kenan da kırılmış böyle yapmana felan der aranızı bulur. Sen gurur duyulan biriysen o da milli futbolcu, diğer Türk asıllılar gibi Almanya veya başka ülke milli takımlarını seçmek yerine Türkiye'yi seçmiş biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 6 Ocak 2016; 1:22:00 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 6 Ocak 2016; 0:26:20 >
  • Sonuçta Hakan Dünya da hatri sayilir derecede meşhur bir futbolcu kac kisi numarasını bir yerlerden bulup rahatsiz etmistir.Tanımamış olabilir.İnanmamış olabilir.Kenan Sofuoğlu hakli olsa bile bu yaptığı terbiyesizliktir.Haksız duruma düşmüştür.Sen kendi ozelini ortaya döküp adami sosyal medyada karalamaya çalışıyorsun.

• Hakan Çalhanoğlu da yani Kenan Sofuoğlu nu nasıl tanımıyor bu kadar da cahil olunmaz yani insan biraz gündemi takip eder. Onu da geçtim adam düzgünce tanışmak istemiş ters ters cevap vermiş o kadar da severim ama cidden yakışmadı yani

• Kenan Sofuoğlu nun bunu paylasması yanlış. Hakan Çalhanoğlu nunda tanımaması ayıp bişi değil. Tanımayabilir.

• Şişirilmiş balon nedir ya, senin ne başarın var da uluslararası düzeyde konuşuyorsun arkadaşım? İkisi de milli gurur, sen melek misin de hakareti gömüyorsun adama, bizim halkımız hep böyle hiç kusura bakmayın saniyesinde yıldızı yere çakar

• Tanımıyor olabilir ama direk kimden aldın diye sormus 2 kere. Kenan da paylaşıp üstüne kin kusmamis seni seven birine falan demiş bence kenan haklı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.