Şimdi Ara

Hasan Şaş noktayı koydu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Ben Galatasaraylı Hasanım" dedi, futbolu bırakmaya karar verdi.

Bülent Korkmaz'ın ligi son dört haftasında kadro dışı bıraktığı ve yönetici Haldun Üstünel'in Mustafa Sarp'ın imza töreninde ayrılık kararını resmen duyurduğu Hasan Şaş'ın futbolu bırakmaya hazırlandığı öğrenildi.

Sabah gazetesinin haberine göre; 10 yıldır formasını taşıdığı Galatasaray'da yönetim ve taraftara kırgın olduğu öğrenilen Hasan Şaş'ın Sivasspor'un teklifine, "Teşekkür ediyorum ama çok yıprandım. Ben Galatasaraylı Hasanım. Böyle kalmak istiyorum. Bu yüzden futbolu bırakıyorum" cevabını verdiği belirtildi.

kaynak

• helal olsun hasan.işte bu sayede hep galasaraylı hasan olarak anılacaksın.
  • helal
  • En doğrusunu yaptı.Helal olsun.
  • sen haketmediğin şekilde muamele görmene rağmen takdir edilecek bir şey yaptın...helal olsun sana hasan abi....
  • çok hırçın ve agresif olduğu için pek sevmesemde bu davranışı çok asil ve sadakatli. takdir ettim. sivasa gidip bir yada iki milyon tl alabilirdi. az para değil sonuçta.

• Bir Aralar En çok sevdiğim Futbolcuydu Hasan

Hatta ilk formamın arkasında 11 numara yazardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hamza'yı kim kaçırdı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçek gsli
  • yaw anlamadım gitti 2002 yılı dünya kupasından bu yana 7 sene geçmiş hala zaman geçiyor. 7 senedir yatıyorsun, paranıda alıyorsun tamam iyi hoşsun anladık. ama neye kırgınsın 7 senedir seni çektikleri için mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

yaw anlamadım gitti 2002 yılı dünya kupasından bu yana 7 sene geçmiş hala zaman geçiyor. 7 senedir yatıyorsun, paranıda alıyorsun tamam iyi hoşsun anladık. ama neye kırgınsın 7 senedir seni çektikleri için mi?

unuttun gaLiba 2005-2006 şampiyonLugunu hasan şaş getirdi sadece son 2 yıLdır yok hakkını yemeyeLim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokeci14

quote:

yaw anlamadım gitti 2002 yılı dünya kupasından bu yana 7 sene geçmiş hala zaman geçiyor. 7 senedir yatıyorsun, paranıda alıyorsun tamam iyi hoşsun anladık. ama neye kırgınsın 7 senedir seni çektikleri için mi?

unuttun gaLiba 2005-2006 şampiyonLugunu hasan şaş getirdi sadece son 2 yıLdır yok hakkını yemeyeLim

nasıl getirdi hatırlamıyom, bi anlatsan. (7 senede bi sezon oynamış senin dediğine göre yine oluyor)
  • quote:

quote:

quote:

nasıl getirdi hatırlamıyom, bi anlatsan. (7 senede bi sezon oynamış senin dediğine göre yine oluyor)

Adresini ver sana 2 tane CD göndericem izle anlarsın... 7 senedir yatıyormuş!!!! sizin gibi taraftar olmaz olsun Gs nin senin gibi taratara gerçekten ihtiyacı yok... Senin Gs taraftarı olduğunuda sanmıyorum zaten...

• Bence gitsin başka takımda devam etsin, eğer zayıflayabilirse hâla 2-3 sene oynayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

quote:

Adresini ver sana 2 tane CD göndericem izle anlarsın... 7 senedir yatıyormuş!!!! sizin gibi taraftar olmaz olsun Gs nin senin gibi taratara gerçekten ihtiyacı yok... Senin Gs taraftarı olduğunuda sanmıyorum zaten...

Bu adama terbiyesizlik yapıldı,kötü oynadı diye taraftar saldırdı.Hasan Şaş,büyük Galatasaraylıyıdır,Hakan Şükür'den bile daha çok takımına bağlıdır.

• Jübileyi hak ediyor
  • zamanında yurt dışından çok güzel teklifler almıstı gitmemişti galatasaraylıyım diye şimdide aynısını yapıyor helal olsun unutulmazlara çok güzel girdi bu hareketiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

quote:

:) baktığın yerden bu şekilde gözüküyor olabilir, sadece duygusal davranmıyorum. futbol altı üstü bir oyun ben ilk önce futbol taraftarıyım sonra takım taraftarıyım. fikrin nasıl olursa olsun renkdaşız, şöylesin böylesin diyemem, saygı duyarım. bakarım ne iş yapmış futbolcu ne yapacak buna göre değerlendiririm, bir hasan şaş vardı 2002 dünya kupasına kadar seyrine doyum olmayan çalımlarıyla rakibi ve bizi bayıltan ondan sonra taaaaa 2009 yılı gelmiş 7 sene geçmiş, senin söylediğine göre 2005-2006 sezonunda yani son 7 sezonun sadece 1 sezonunda oynamış gerisinde dışardan seyrederken anlam veremediğimiz rakibe değil sürekli kendine çalım atan, hakemlere dayılanan göbeği yağ bağlamış bir hasan şaş var. bu takım onu 7 sene tutarak zaten anlayış göstermiş daha ne yapsın, diye düşünüyorum...

• Bu adama gerçekten çok haksızlık yapıldı. Adam hazır olmadığı halde maçı kurtarsın diye Bülent Hoca Hasan'ı soktu. Ama Hasan'ın da kendi dediği gibi hazır değildi. Noldu kötü oynadı, yuhalandı, laptop atıldı. Bu mu taraftarlığınız ? Galatasaray'a bağlı gelmiş geçmiş ilk 10 futbolcudan biridir bence Hasan.. Sadece hırsı yeter adamın. Son maçta fenerin elinden aldığmız şampiyonlukta saha içinde kucağında çocuğu ağladığını hiç biriniz mi hatırlamıyorsunuz. Adam sakatlandı ve oynayamadı bu onun suçu mu. Yönetim bu zamana kadar tuttu ona birşey diyemeyiz. Şimdi de başka takımda oynamak istemediğim için futbolu bırakıyorum diyor ve siz buna bile laf ediyorsunuz. Sizin taraftarlığınızdan şüphe edilir..

İlk formam 11 numaraydı Hasan abim, benim adım da Hasan ve aldığım formama 11-Hasan yazdırmıştım.. Sen gerçek bir Galatasaraylısın abi yolun açık olsun..
  • İnşallah yakışır bir jubile yapılır ve uğurlanır ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delikanlı_15

Bu adama gerçekten çok haksızlık yapıldı. Adam hazır olmadığı halde maçı kurtarsın diye Bülent Hoca Hasan'ı soktu. Ama Hasan'ın da kendi dediği gibi hazır değildi. Noldu kötü oynadı, yuhalandı, laptop atıldı. Bu mu taraftarlığınız ? Galatasaray'a bağlı gelmiş geçmiş ilk 10 futbolcudan biridir bence Hasan.. Sadece hırsı yeter adamın. Son maçta fenerin elinden aldığmız şampiyonlukta saha içinde kucağında çocuğu ağladığını hiç biriniz mi hatırlamıyorsunuz. Adam sakatlandı ve oynayamadı bu onun suçu mu. Yönetim bu zamana kadar tuttu ona birşey diyemeyiz. Şimdi de başka takımda oynamak istemediğim için futbolu bırakıyorum diyor ve siz buna bile laf ediyorsunuz. Sizin taraftarlığınızdan şüphe edilir..

İlk formam 11 numaraydı Hasan abim, benim adım da Hasan ve aldığım formama 11-Hasan yazdırmıştım.. Sen gerçek bir Galatasaraylısın abi yolun açık olsun..

kimsenin hasan a bişi dediği yok. bak topiği açan arkadaşın haberinde ne yazılmış.

Sabah gazetesinin haberine göre; 10 yıldır formasını taşıdığı Galatasaray'da yönetim ve taraftara kırgın olduğu öğrenilen Hasan Şaş'ın Sivasspor'un teklifine, "Teşekkür ediyorum ama çok yıprandım. Ben Galatasaraylı Hasanım. Böyle kalmak istiyorum. Bu yüzden futbolu bırakıyorum" cevabını verdiği belirtildi

yönetim ve taraftara kırgınmış. ben ne diyorum daha ne yapsın bu yönetim ve taraftar 10 yıllık cimbom hayatının son 7 senesinin 6 senesinde yatmış 2005-2006 yılında yani 1 sezon oynamış, bu anlayışı göstermiş hasan ı bi yere yollamamış sahiplenmiş. jübile mi istiyor hasan tamam onuda yapsın en kralından yapsın, hakediyor. ama neye kırgın anlamış diilim... yoksa kimsenin hasan a bişey dediği yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.