hasan ya benim adamım.yazık oluyor form tutsa takıma çok şey katar ama kendiside futbolu bırakmış gibi duruyor.hasanı diğer oyuncularla kıyaslamamak lazım.takımı hiç bir zaman satmamış hırsıyla bize nice başarılar sağlamıştır.
quote:
Orjinalden alıntı: oguzozan
ne goldu bu be
vay be bir devir kapandı benim için
ooooooof, bırakmasına en çok üzüldüğüm Türk futbolcudur kendisi. en sevdiğin futbolcuları say deseler her zaman ilk hasan şaş'tır benim için.
bu hareketinden dolayı sevgim bir kat daha arttı.
sakatlıktan çıkıp da formsuz olduğu halde, zorla oynatıldığı halde kendisini yuhlayan taraftarlar galatasaraylılığımdan iğrendirecekti beni. hasan'a bunu yapanları itlaf etmeli. 7 senedir adam gibi oynayan kim var da hasan günah keçisi oldu? her zaman takımda kalıp mücadele etmeyi seçtiğinden, bu sürede takımda bir kendisi kaldığından olabilir belki. suç yüklenecek biri arandı, hasan oldu. ondaki futbol hırsı, azmi kaç kişide görüyorsunuz. adam bariz bir şekilde mağlubiyeti hazmedemiyor, bu da galatasaray'ı ne kadar sevdiğini gösteriyor.
unutmayın, hakan şükür'den tutun tugay'a kadar kimler kimler avrupa uğruna takımını bıraktı. hasan, avrupada en değerli 11de seçilmesine rağmen, tavan yapmasına rağmen takımını daha nasıl yüceltebileceği düşüncesiyle hiçbir yere gitmedi.
"futbolculara jübile vs yaptırılmıyor, ne vefasız kulüp" diyenler varya, onlara gerekli cevabı her seferinde verirdim. ama bu farklı. o oftaş tribünlerine oturmuş binlerce karton taraftar, hasan'ın hakkını yiyerek, benim için böcekten daha iğrenç bir hal aldılar.
üzülüyorum, çünkü hayatımda gördüğüm en büyük galatasaraylı futbolu bırakıyor. seviniyorum, çünkü ne kadar büyük galatasaraylı olduğunu göstererek bırakıyor.
Ah be hasan biraz profesyonel davranıp formunu korusaydın. Maçlarda çekirdek yiyip uyumak yerine, eski heyecanını koruyup her an oyuna girecekmiş gibi bekleseydin, sana olan sevgim hiç azalmazdı. Galatsaray'lı hasan olmayı sonuna kadar hakediyorsun. Ankaragücü'nden geldiğin gün Galatasaray'ın en büyük transferlerinden biri olduğun belliydi. Hayırlısı olsun.
HAKAN ŞÜKÜR VE EKİBİNİN YAPTĞI GİBİ, ZORLAMADAN, KENDİ KENDİNE FUTBOLU BIRAKTIĞIN İÇİN SAOL HASAN
EN AZINDAN NE KADAR BÜYÜK Bİ GS.Lİ OLDUĞUNU GÖSTERDİN. HAKAN VE EKİBİ GİBİ CAMİAYI ZORA SOKMADIN HELAL OLSUN
Bir gözlemimi anlatayım: Florya'da bir araba ile bir minibüs çarpışmıştı.Arabada bir kadın ve 5-6 yaşlarında çocuğu vardı.Her ikisi de kafalarını cama vurdukları için kan revan içinde kalmışlardı.Çevreden yetişenler ambulans mı çağıralım,polis mi çağıralım diye topu birbirine atarken birden arkadan (yanlış hatırlamıyorsam) son model bir BMW araba durdu.İçinden Hasan Şaş çıktı.O kadar sakindi ki ;"Ambulansın gelmesi geç sürer,ben hallederim" diyerek kadın ve çocuğunu hemen arabasına aldı.Arabadan inmesi,onları alıp gitmesi inanın yarım dakika ancak sürmüştür. İşte böyle bir adamdır Hasan Şaş.Futbolculuğunu sevdiğim kadar insanlığını da sevdim o gün.
mr.blof
bu dediklerin çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: jagler_78
HAKAN ŞÜKÜR VE EKİBİNİN YAPTĞI GİBİ, ZORLAMADAN, KENDİ KENDİNE FUTBOLU BIRAKTIĞIN İÇİN SAOL HASAN
EN AZINDAN NE KADAR BÜYÜK Bİ GS.Lİ OLDUĞUNU GÖSTERDİN. HAKAN VE EKİBİ GİBİ CAMİAYI ZORA SOKMADIN HELAL OLSUN
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
Bir gözlemimi anlatayım: Florya'da bir araba ile bir minibüs çarpışmıştı.Arabada bir kadın ve 5-6 yaşlarında çocuğu vardı.Her ikisi de kafalarını cama vurdukları için kan revan içinde kalmışlardı.Çevreden yetişenler ambulans mı çağıralım,polis mi çağıralım diye topu birbirine atarken birden arkadan (yanlış hatırlamıyorsam) son model bir BMW araba durdu.İçinden Hasan Şaş çıktı.O kadar sakindi ki ;"Ambulansın gelmesi geç sürer,ben hallederim" diyerek kadın ve çocuğunu hemen arabasına aldı.Arabadan inmesi,onları alıp gitmesi inanın yarım dakika ancak sürmüştür. İşte böyle bir adamdır Hasan Şaş.Futbolculuğunu sevdiğim kadar insanlığını da sevdim o gün.
Sahada ki hasan ile dışarda ki hasan gerçekten çok farklıymış. öğrendiğim iyi oldu :)
Hasan ım, yiğidim
Yeter ya iki yüzlü taraftarda olunmaz ki yerden yere vuruyorsunuz adamı sonrada bu yorumları okuyoruz. Yazıklar olsun sizin gibi taraftara, iki yüzlü insanlara, siz Galatasaray'lı değilsiniz ben buna inandım artık.
quote:
Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27
quote:
Bence de Bazı nedenlerden dolayı Hakan Şükür'ü sırf gıcıklık olsun diye eleştirenlerin hayatına
İyi ki bıraktın Hasan da taraftarımızdan daha fazla laf yemedin.Bu yıldı galiba Uefa maçında o kadar kötüydü ki...Kahvede herkes ona söverken içim acıdı gözlerim doldu!Çünkü biz böyle tanımadık Hasan Şaş ı.Benim hala gözümde çok büyük bir kahraman,her zaman da öyle kalacak.Hakan Şükür falan yalan,bu adamdı Galatasaraylı olan
Hasan Bülent sayesinde yanlış zamanda oynatılıp çok fazla tepki çekti diye düşünüyorum yoksa kendisinde iyileşip&form tutup 1-2 sene daha hizmet etme hırsı&kapasitesi olduğuna da inanıyordum.
Tüm yaptıkların için teşekkürler Hasan Şaş
2 senede kac mac oynadigi belli bir adama methiyeler düzeliyor 2 senedir yatiyor. Daha öncesine dönmeye gerek yok. Sanki bedava oynadi bedavadan klubede uyukluyordu Gs taraftar yapisi FByi bile sollamis hala Uefa kupasi ruyasiyla uyumaya devam. üstelikde Hasanin katkisi Uefa alinmasinda yok gibidir. Sivasda oynasanda Hasan ayni olur simdi ayrilsada kendi kendine yazik etti 2002 dünya kupasi yildizi adam ne takiminda nede milli takima bile giremez hale gelmis üstelikde yasi daha kacken yazik ya. Bunun gibi oyuncularida savunmak marifet olmus.
quote:
Orjinalden alıntı: [D]HanD
quote:
Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27
quote:
Bence de Bazı nedenlerden dolayı Hakan Şükür'ü sırf gıcıklık olsun diye eleştirenlerin hayatına
asıl size ban...
avrupada futbol nasıl oynanır, camialar nasıl bi politika izlerler bunu takip edin...
hiçbir isim gs. camiasından üstün değildir...
Hasanı pek sevmem ama Helal olsun en doğru olanı yaptı
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
2 senede kac mac oynadigi belli bir adama methiyeler düzeliyor 2 senedir yatiyor. Daha öncesine dönmeye gerek yok. Sanki bedava oynadi bedavadan klubede uyukluyordu Gs taraftar yapisi FByi bile sollamis hala Uefa kupasi ruyasiyla uyumaya devam. üstelikde Hasanin katkisi Uefa alinmasinda yok gibidir. Sivasda oynasanda Hasan ayni olur simdi ayrilsada kendi kendine yazik etti 2002 dünya kupasi yildizi adam ne takiminda nede milli takima bile giremez hale gelmis üstelikde yasi daha kacken yazik ya. Bunun gibi oyuncularida savunmak marifet olmus.
2 senede kaç maç oynadı he? Sana sadece daha sezon başındaki hasanı örnek olarak veriyorum, Süper Kupa finalinde kayseriye karşı kewell a golü kim attırdı? Muhteşem bi maç çıkarmıştı,sağ bek olarak oynamasına rağmen..
Bu küçük örnekten sonra gelelim genele, zannediyorum ki hiçbir aklı selim Galatasaray taraftarının Hasan Şaş'ın takımına olan bağlılığından şüphesi yoktur, Hasan'ın sevgisinden de.. Bu adam daha geçen seneki şampiyonlukta Hakan Şükür'ümle takımı bir arada tutan kişiydi.. 2006 da gelen şampiyonluğun ise baş mimarıydı.. Neymiş efendm sonra 2 senede ne yapmışmış, ee daha ne yapsın..
Onu bitiren 6 aydır top ayağına değmemişken Bülnet hocanın onu oyuna kurtarıcı olarak almasıdır, başka da hiç bir şey değil.. O gün onu ıslıklayan seyircilerden!! ise utanıyorum...
ultrAslan hep seninle Hasan Şaş'ım..
quote:
Orjinalden alıntı: yunus-uA
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
2 senede kaç maç oynadı he? Sana sadece daha sezon başındaki hasanı örnek olarak veriyorum, Süper Kupa finalinde kayseriye karşı kewell a golü kim attırdı? Muhteşem bi maç çıkarmıştı,sağ bek olarak oynamasına rağmen..
Bu küçük örnekten sonra gelelim genele, zannediyorum ki hiçbir aklı selim Galatasaray taraftarının Hasan Şaş'ın takımına olan bağlılığından şüphesi yoktur, Hasan'ın sevgisinden de.. Bu adam daha geçen seneki şampiyonlukta Hakan Şükür'ümle takımı bir arada tutan kişiydi.. 2006 da gelen şampiyonluğun ise baş mimarıydı.. Neymiş efendm sonra 2 senede ne yapmışmış, ee daha ne yapsın..
Onu bitiren 6 aydır top ayağına değmemişken Bülnet hocanın onu oyuna kurtarıcı olarak almasıdır, başka da hiç bir şey değil.. O gün onu ıslıklayan seyircilerden!! ise utanıyorum...
ultrAslan hep seninle Hasan Şaş'ım..
Arkadasim klasik seyler surda adam gibi tartisacak 3 5 kisi var. Tartisilan adamin durumu ortada 2002 den beri üstelikde yok öyle yok söyle baska bir yorumda yok. insan savunurkende elestirir neticede hizmetleride var. Bu kacinci konu Hasan aga icin 1 kiside demediki hadi GSyi biraktim Dünya kupasinda yildiz olan Hasan hadi 1 2 sene sallantida olurdu milli takima bile giremiycek hale gelmis hala konusuyorsunuz. Sanki bu sene ilk Gerets 2 ci senesi, Kalli ve bu sene hepmi sakatti bana oynadigi mac sayisi yada 2 3 macini cikartmayin bir oyuncu bari sezonun yarisinda faydali olsun yok milli takima düsünülsün yok. Kac yasina gelmis Yusuf FB de rezil oynarken yollanan Yusuf bile aldi milli formayi Servetin FB de hali ortadaydi simdi ne halde. Biz sakatlandi bu sene kötü demiyoruz adamin hali ortada ne ilgincki Gerets ilk senesinde 2ci yari manyak oynuyordu sözlesme imzaladi 3 sezondur yok 1 2 mac iyi sonra gene ya sakat ya ceza yada kadroya giremiyor. Birazda gercekleri görün ya kimse bedavaya oynamiyor neticede 3 sezon bu boru degil bizde isterdik Hasan iyi olsun Gs takiminin kötü oynadigi maclarda hirsiyla degilde eskisi gibi oynadigi oyunla ani bir hareketle maci cevirecek oyunculari olsun ama elaman yapamiyorsa neyin derdindesiniz onuda anlamiyorum. Takimina bagli olmasi sadece sevilmesine yol acar 3 sezonun 1 bucuk sezonunda af edilir ama 3 sezon yoksa ve hala savunan cikiyorsa ben yuh diyorum. Ben GS taraftariyim oyuncular gecicidir gerceklere bakarim yönetiminde yaptigi dogru birisi gider gece klubu acar 1 gol atamadan sezon kapatir digeri 3 sezonda arada 1 kac mac harici ortada olmaz sansa oynadigi bir macta yada antremanda sakatlanir döndügünde 100 kilodur hayret ya. Ben sen hadi dikket etmeyizde bu adamlar icin sakatken bile önlem alicaklar adam sakat olmasi suc degilki adamin o kadar kiloya gelene kadar profesyenel futbolcu olarak kendine bakmamasi hata ve hala konusup savunuyorsunuz. Marifet devam edin ayni sekilde akli selim taraftarmis gecende bu tarz olayi barbar nickli arkadas yapti gereksiz tartisma bunlar. Polat hatalari dahi olsa son 2 senede yaptigi temizlik icin helal olsun diyorum cünkü biz 2000lerden sonra bu gruplasma yüzüne cok cektik Okan, Emrenin Popescu kaptanlik verildi diye basliyan sorunlarindan bu seneye kadar gelen dönem bitiyor. Lincoln kaptanlik aldiginda Ardayi kiskirtanlar bunlardi buda bitiyor, yönetime hoca kararini degistirmek icin genc oyunculari yollama dönemide bitiyor son halkaydi iyikide kopardi baskan. istesenizde istemesenizde akli Selim taraftar olmaya devam edin ben ne ultraslan nede oyuncuya bakarim tek bildigim GSli oldugumdur ve isimler gecicidir anliyana.
@mancukya
yazdıklarının her birinin altına şerefle imzamı atarım... ismin önemi yok, önemli olan bize şu anda ne verebildiğidir. bak dos santos diye bi topçu bulmuşuz bonservisi 9milyon dölarmış ve bu yönetime fazla gelmiş..
peki bizde para yok madem, neden yatarak para kazananları takımda barındırıyoruz ki?
hatta hep ayıp edildi madem toplayalım eski topçuları oynasınlar
hakan şükür, ümit davala, arif, suat, okan, emre, popescu, hasan şaş... toplayalım bunların alayınıda tekrar oynatalım..
isimler gelir, yıldızlaşır, ondan sonra istesede istemesede kariyerine son verir yada verilir...