Şimdi Ara

Hasan Şaş noktayı koydu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lincolnde 2 senedir yatıyor ama en çok göze Hasan Şaş batıyor ne bu yabancı sevdası..
  • Hasan Şaş iyidir.Ne Lincoln,ne Ümit Karan'la bir tutamam Hasan'ı.
    Eğer dediğini yaparsa tebrik ederim.Bülent bile yapamamıştı bu hareketi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Lincolnde 2 senedir yatıyor ama en çok göze Hasan Şaş batıyor ne bu yabancı sevdası..

Gerçek Galatasaraylı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barbar

quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

quote:

Orjinalden alıntı: pokeci14

quote:

yaw anlamadım gitti 2002 yılı dünya kupasından bu yana 7 sene geçmiş hala zaman geçiyor. 7 senedir yatıyorsun, paranıda alıyorsun tamam iyi hoşsun anladık. ama neye kırgınsın 7 senedir seni çektikleri için mi?

unuttun gaLiba 2005-2006 şampiyonLugunu hasan şaş getirdi sadece son 2 yıLdır yok hakkını yemeyeLim

nasıl getirdi hatırlamıyom, bi anlatsan. (7 senede bi sezon oynamış senin dediğine göre yine oluyor)

Adresini ver sana 2 tane CD göndericem izle anlarsın... 7 senedir yatıyormuş!!!! sizin gibi taraftar olmaz olsun Gs nin senin gibi taratara gerçekten ihtiyacı yok... Senin Gs taraftarı olduğunuda sanmıyorum zaten...

• Bundan sonra Hasan, Lincoln, Sabri ile ilgili konulara msj atmıycam çünkü sinirlerim kalkıyor... Futbolcusunu ezen ona hakaret eden insanlarla muhattab olmak anlamsız...
  • Lincoln'e lafı nasıl getirdiniz gene anlamadım..Adam asist kralıda olsa,akıl almaz paslarda yapsa kötü oluyor.Bunu her topicde söylüyorum Bülent Korkmaz gelmeden önce ben bu oyuncuyu keserim demişmi ?Demiş ! Bitmiştir.

Bu arada Hasan Şaş'a helal olsun.Stadda herkes yuhlarken ben Hasan Şaş diye bağıranlardandım.
  • Muhattab diye bir kelime yok.
    Doğrusu : Muhatap

• Yahu Galatasaraylıyım deyipte takımı sekteye uğratan, satan adamlara Hasan'dan daha çok değer verildi.Evet belki kötü oynadı şöyle oldu veya böyle ama takımınıda bir sadakat içerisinde hizmet etti.siz bu sadakate tribünlerden küfürle, yönetimin dışlamalarıyla karşılık veriyorsanız ayıp etmişsinizdir.hasan bu konuda da çok haklıdır.Her kötü top oynayana küfür edecekjsek işimiz var zaten.O kişinin iyi niyetine veya kötü niyetine bakar olay.
  • form tutsun versin 15 kilo çıksın oynasın, oynamasın mı diyoruz. adamın kilo fazlası var, sağ bek oynadığı zaman bile gökhan gönül e bile taş çıkarttığı maçlar olmuştur (sözüm fenere değil) napalım yani otursun mu kenarda bu mu vefa. oynucak adam dursun kulüpte ismi ne olursa olsun mevzu bu, geri kalanı floryanın 6 kapısından birinden çıksın gitsin. ben futbol izlemek istiyorum arkadaş bunu yapıyor diye gs yi tutuyorum. bakın rijkaard bile ne diyor "bizim için ilk önce göze hoş gelen futbol oynamak, başarı sonra gelir" burdaki başarı sonra gelir dediği yer önce güzel futbol sonra başarı demek istemiyor! güzel futbolun sonucu başarıdır demek istiyor. ben futbol seyircisiyim takım yada futbolcu seyircisi değil, önce futbol...
  • quote:

Lincolnde 2 senedir yatıyor ama en çok göze Hasan Şaş batıyor ne bu yabancı sevdası..

Tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

quote:

Tebrik ederim

Lincoln fanatiği değilim ama Lincoln'e de demediklerini yapmadıklarını bırakmadılar, bu da bir gerçek. Hasan Şaş bu sene öncesine kadar ne zaman çok göze batıyordu ki? Sapına kadar Galatasaray'lı tamam ama duygusal davranmayı kesmemiz lazım, Hasan artık futbolcu olarak bize birşey katamaz ama kesinlikle takımla olan ilişkisi kesilmemeli

• En cok sewdigim futbolcuydu bu sezon herkez eleştirirken ben en cok hasanı tutuyordum adam tam bir gs lı takım için her şeyi yapıyo(top oynamak hariç) bide en cok saha içinde kawgalarını hiç unutamıcam özellikle 1-2 sene önce Lugana ile yaptıgı kawgayı zor tutmuşlardı Hasanımı
  • Galatasaray'ımıza emeği geçmiş, nice başarılarında pay sahibi olmuş bir isimdir. Ankaragücü'nden ilk geldiği zamanı hatırlıyorum, o günden bu güne gerek ülke içi gerek ülke dışı bir çok başarımızda katkısı oldu. Son dönemlerinde aşırı hırçınlığı, dizginleyemediği hırsı yüzünden çokça eleştirdiğim bir futbolcu da olsa bu büyük hizmetlerinden dolayı her zaman kendisine saygı duymuşumdur. Sivas'a gitse de Jubile yapsa da benim için her zaman Galatasaray'lı Hasan olacaktır. Bundan sonraki hayatında umarım yolu açık olur
  • .
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pokeci14

quote:

yaw anlamadım gitti 2002 yılı dünya kupasından bu yana 7 sene geçmiş hala zaman geçiyor. 7 senedir yatıyorsun, paranıda alıyorsun tamam iyi hoşsun anladık. ama neye kırgınsın 7 senedir seni çektikleri için mi?

unuttun gaLiba 2005-2006 şampiyonLugunu hasan şaş getirdi sadece son 2 yıLdır yok hakkını yemeyeLim

nasıl getirdi hatırlamıyom, bi anlatsan. (7 senede bi sezon oynamış senin dediğine göre yine oluyor)

Adresini ver sana 2 tane CD göndericem izle anlarsın... 7 senedir yatıyormuş!!!! sizin gibi taraftar olmaz olsun Gs nin senin gibi taratara gerçekten ihtiyacı yok... Senin Gs taraftarı olduğunuda sanmıyorum zaten...

:) baktığın yerden bu şekilde gözüküyor olabilir, sadece duygusal davranmıyorum. futbol altı üstü bir oyun ben ilk önce futbol taraftarıyım sonra takım taraftarıyım. fikrin nasıl olursa olsun renkdaşız, şöylesin böylesin diyemem, saygı duyarım. bakarım ne iş yapmış futbolcu ne yapacak buna göre değerlendiririm, bir hasan şaş vardı 2002 dünya kupasına kadar seyrine doyum olmayan çalımlarıyla rakibi ve bizi bayıltan ondan sonra taaaaa 2009 yılı gelmiş 7 sene geçmiş, senin söylediğine göre 2005-2006 sezonunda yani son 7 sezonun sadece 1 sezonunda oynamış gerisinde dışardan seyrederken anlam veremediğimiz rakibe değil sürekli kendine çalım atan, hakemlere dayılanan göbeği yağ bağlamış bir hasan şaş var. bu takım onu 7 sene tutarak zaten anlayış göstermiş daha ne yapsın, diye düşünüyorum...

Barbar nickli arkadasla bu konu benzer bir seyden bende tatsizlik yasadim aslinda hos olmadi ama neyse.
    Hasan sadece Geretsin 1ci senesinde ligin ikinci yarisinda 13 14 maclik performasyonu cok iyidi zaten sözlesmesi bitiyordu o sene ve fedakarlik yapip kaldi klupte fedakarlik sonrasi malum.
    Zaten ayni fedakarligi 2002dede yapmisti Fransada Monaco yöneticileri ciddi teklif yapmis ama kendisi fedakar oldugu cin GSda kalmistir zaten GSda vefasiz oldugu icin Monaconun verdiginin 2 katini verebilmistir sadece oyuncumuza.
    Simdi bazi arkadaslar bunlari anlamiyor isteyenler nette arastirma yapip bunlari bulurlar yerli yada yabanci basinda herkezin elinin altinda Google Yahoo vs vs arsivleri duruyor aramak yeterlidir.
    Hasanin 2002 sonrasi cok ama cok az macta katkilari ve zararlari olmustur genelde klubede yada sakat gecirmistir zaten.
    Taraftar Hasana haksizlik yapmamistir gecen sene Sarbi ve Hasanin yaptigi hareketlerin af edilecek bir durumu yoktu bizde oynayan Tomas ondan daha az kücük mesele icin FBden kovulmustur.
    Necatiye yazik etti Hasan aslinda saha icinde birbirleriyle kavga etmeleri küfürlesmeleri Ergüne bile gecen sene yaptiklari unutuldumu ya kirmizi kartlari siniri falan oynadigi oyun degilde genelde hep bu seylerle konusuldu oyuncu.
    iste taraftar gözünde hirci duygusal halleri falanda sempati yaratti o yüzden savunan arkadaslar cikiyor.
    GS degismek zorunda onun yerine orada bir genc ismin oturmasini tercih ederim belki Arda yada Topal gibi patlama yapabilecek bir oyuncuyu.

• Yazık bizim taraftarımız bu hallere düşecek miydi? Ne yaptıklarını bilmiyorlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Muhattab diye bir kelime yok.
    Doğrusu : Muhatap

Alıntımı yaptın bunu biyerden yoksa kendi öz iradenlemi yazdın...

Ayrıca sen beni "bloklamamışmıydın"... Koyayım istersen SS sini "Taner SS" koleksiyonumdan...

• Hasan Şaşı sevmeyen Galatasaraylılık nedir bilmiyorlar galiba... Galatasaraylıyım diye geçinmeyin Galatasaraylı olun!

Hasan Şaş bir sezon daha oynayabilir.. Sezon başını hatırlayın her maç Kewell a asist yapıyordu. Sağ bek oynadı sakatlandı... Sonrası malum. Fit bir Hasan bu ligde iş yapar. Düşünülmesi gerekli.Bütün maçları Arda Kewell oynayamaz.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 17:11:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.