< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mert Yiğit Yıldız
-
-
bu kim? bilemiyorum altan
-
aga sal be şu nicki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu konunun alnı olsa da öpsem.
Öğrenci psikolojisinden gram anlamayan birisi. Iki sınav senemde de sürekli ana sayfama dusuyordu. Öğrencilerin sürekli kaygısı olduğunu ve bundan prim kasacabilecegini bildiği için kullanıp duruyor. İyice strese sokuyordu insanları. Engelleyip kurtulmuştum
güzel yazmışsın vallaha ülke zatn hep böyleydi sanki eskiden öyle değildide şimdi olmuş gibi davranıyo herkes işinize odaklanın abi o mert yiğit yıldızda boşun teki tamamen izlemiyorum bile aghasdgljkd bi kaç videosunu izledim çok boş olduğu belli şey havasında ben boğaziçinde okuyorum her şeyin en iyisini ben bilirim tarzı AKSJGASKDGJ
-
Çok haklısın da o adamın ekmek kapısı zaten böyle karamsarlık ve her şeyden şikayetçi olma. Millet zaten çalışmayı bırakmaya dünden razı buna bakıyor derece yapmış ama hala ülkeyi gömüyor zaten bir bok olmayacak diyor bırakıyor çalışmayı. Kendi ekmeğinde yani o da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kitlesi adama tapıyor "allah razı olsun mert abi senin sayende abi sen de olmasan abi bizi ösym'den daha çok düşünüyon abi."
-
Güzel yazmışın hacı
Telegram kanalı da var. Paso negatif basıyor çok ilginç bir çar. Katarlı mevzusunun yalan olduğu ortaya çıktığında bile hala ısrarla savunuyordu. Amacı ne bilmiyorum. Bir de müritleri var bu arkadaşın ağzını açanı itin g*tüne sokuyorlar.
evet kanka aynen anlattıgın gıbı bı de sey yok mu mardın asıret agası gıbı bacaklarını acıp oturmus vatan mıllet sakarya edebıyatı yapıyo bızım akıl kuplerı de yan sekmedekı atıyorum eyup hocayı ızlemeyıp bu ve bunun gıbı zırlayan tıplerı dınlıyo dınlen guzum dınlen .d
-
Bu adam boşun tekin yapmadığı prim yok önce karakter önemli bunu okuyorsa senin yerinde olsam utanıp kapatirdim ama sen bunu meslek haline getirmissin
Yks kitlesi ne istiyosa onu veriyo adam. Videoların postların altına bakıyom çalışsak nolcak,sisteme zarta zurta sallama,vb. ile dolu. Sınav döneminde ülke gündeminden kendini soyutlamak büyük başarı tebrik ederim bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, tr vatandaşı değilmiş gibi yaşamak gerekiyor o süreçte
Kitlesi de adama göre şekillenmiş demek ki. Yks'ye hazırlanacak arkadaşlara tavsiyem; mümkün mertebe ülke gündemiyle fazla meşgul olmayın. Üniversite kazanınca siz zeki çocuklar, arkadaşlarınızla bolca hasbihal edersiniz zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinyanus -- 27 Ağustos 2021; 19:29:29 >
mert yiğit yıldız kim a**
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Unhook - Remove YouTube Recommended Videos - Chrome Web Mağazası (google.com)
Youtube'dan anasayfayı , önerilenleri vs kaldıran bir eklenti
sınav senesinde bunu yükleyip rahat etmiştim ve bu tarz elemanlardan uzak kalmıştım. öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41359AB48 -- 27 Ağustos 2021; 19:55:10 > -
popülizm nasıl yapılır
Şu konunun alnı olsa da öpsem.
|
Öğrenci psikolojisinden gram anlamayan birisi. Iki sınav senemde de sürekli ana sayfama dusuyordu. Öğrencilerin sürekli kaygısı olduğunu ve bundan prim kasacabilecegini bildiği için kullanıp duruyor. İyice strese sokuyordu insanları. Engelleyip kurtulmuştum
|
kitlesi adama tapıyor "allah razı olsun mert abi senin sayende abi sen de olmasan abi bizi ösym'den daha çok düşünüyon abi." |
>boğaziçinde bölüm kazan >kamera al ve biraz edit öğren >öğrencilerin duymak isteyeceği şeyleri konuş >arada iki üç şaklabanlık yap (fosforcu kızlardan "oha hem zeki hem eğlenceli erkek" imajı kazan ve kemik kitleyi oluştur >eleştiriler almaya başlayınca olmayan bir karakter oluşturup ona salla ve mağduru oyna >ziraat mobil hesabına gir ve paralarla hayalini kurduğun macbook'u al >sosyal medya, problem ? |
Patates gibi dolaşmıyorum, lisede siyasi kitaplarla ilgilenmek, ülke adına kafa yormak hiçbi halta yaramadı 2 yılımı aldı. İnsan önce benliğe sahip olmalı, önce ben varım, hiçbi gruba dahil değilim, hiçbi topluluğun benden daha fazla kıymeti yok. Önce benim geleceğim var, kendimi soyutlayıp bir yere taşınmam gereken bir süreç var.
Ben duygusal bir insan değilim, her sabah uyandığımda kahvem kaynarken yaptığım ilk iş twitter gündemine bakmak, ekşi gündemine bakmaktı. Molalarda haber kanalları izlerdim. Kendimi soyutladığım nokta üstüne kafa yormamak, duygusal açıdan bakmamak, ne olacak bu ülkenin hali dememekti. O da benim ilgi alanım olduğundan kaynaklı, ilgi alanı olmayanlar bakmasın bile bir yılla ülkeyi kurtarmazsınız bir yıl çalışsanız patates olmazsınız merak etmeyin. |
Bence çok çelişkili birisi.Bu arkadaş 17 yılında İst hukuk kazanıyor ardından 2018 yılında ders çalışıyor ve 90 tyt koruyarak 19 sınavına giriyor ve 18 yılında sözel çözmeyip üstüne obp kırık olduğu için 352 bin sıralamasını sözde 352 binden 24'e diye attı bende 0'dan geldim vs dedi.Sen sıfırdan falan gelmedin,bir ton özel ders vb aldın ve iyi bir temelden geldin. Durumum yok diyor lakin 4.Levent'te teraslı evde oturuyor(tek başına). Şimdi yaptıklarında da kazancında da gözüm yok zaten öyle olsa ondan 10 kat dipten gelen ben şimdiye kanalı açmış 10k aboneyi devirmiş geliyordum.İlk mesajda da dediği gibi yani birçok konuda zaten hepimiz memnun değiliz ki.Bunu sınava çalışan bir öğrenciye aşılamak bana çok saçma geliyor.Kur'un bu kadar yüksek olduğunu veya memleketteki bütün sorunları sınav dönemi dert etsem ne olur etmesem ne olur? Üstelik kendinin durumu iyi yani yok şurada yaşayan emlakçı tanıdığı olan var mı yok şunu alıcam bilen var mı diye sınava hazırlanırken bir süre baktığım telegram kanalına atıyordu,e madem senin durumun iyi bu yaşananlar seni çok etkilemiyor o zaman bunu kanalında vs dile getirme ki durumu gerçekten kötü olan adama bir darbe de sen vurma.O adam sınav için orada yoksa elini her cebine attığında,her kafeye oturacağı zaman durumun ne olduğunu iyi anlıyor ama bunları sınav döneminde en minimum veya hiç yapmadığı için denk gelmiyor,bırakın gelmesin |
Telegram kanalı da var. Paso negatif basıyor çok ilginç bir çar. Katarlı mevzusunun yalan olduğu ortaya çıktığında bile hala ısrarla savunuyordu. Amacı ne bilmiyorum. Bir de müritleri var bu arkadaşın ağzını açanı itin g*tüne sokuyorlar.
|
Hocam babası fabrikatör, kendisi ilk 100e girdi ilk 100 bursu alıyor, yks kanalından kazanıyor. Sürekli fakir edebiyatı yapıyor. İzlediğim bi vlogunda sürekli param yok param yok diyodu.
Evet o 300bin olayı da yalan, fundamentals kanalına geldiğinde funda hocam sayesinde öğrendim o ayrıntılı bir şekilde soruyordu. |
bi de ‘üniler açılıyor diye keyfim kaçtı bir sürü planım vardı off’ falan yazmış :D işine gelince boğaziçi işletmedeyim diye 40 tane reklam yapar, sonra adam akıllı eğitim alacağı halde ağlar. youtube videoları, koçlukları aksar diyedir allah bilir. bunlar ne diye gidip kontenjan dolduruyolar ki bu okullarda? otursun tüm gün evinde ‘2022 tayfa hadi uyan ders çalış çalışmazsan işsizsin, çalışırsan da işsiz olacaksın’ zırvalarını satsın millete tüm gün.
valla ayar oldum tüm sene sayenizde patladım ben de xd |
Benzer içerikler
- hazırlıkta devamsızlıktan kalmak
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
- psikolojik karın guruldaması
- dişte uzmanlık okurken maaş
- 3d mi orijinal mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X