Şimdi Ara

Mert Yiğit Yıldız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
15.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. yılında ağlaya ağlaya üniversite kazanmaya çalışan birisi. ama söz öğrencilere gelince BAKIN BENİM ENİŞTE BAKKAL OLDU ŞU AN MİLYONER demeyi biliyor. ulan geri zekalı ben 12 ye geçtiğim hâlde benim bile moralim bozuldu sınav döneminde. yok katar yok yös. değiştiremeyeceğin şeyler hakkında yorum yapmayacaksın. param yok demeyeceksin çünkü evinize aylık 15-20k giriyordur. hiç haz etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patheticmuggle kullanıcısına yanıt

ben engellemedim abone oldum tüm dh üyelerine videolarını izlemesini öneriyorum.tm 5kdan mezuna kaldım ve onun derecesi,konuşma tarzı, fikirlerine, söylediklerine bakıyorumda nasıl derece yapamıyorum ben diyorum gaza gelip daha çok calısıyorum.yksnin zek degil çalışma sınavı oldugunun en büyük kanıtlarından biri

• Hahahahahgsgxhhxhd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aşırı sahtekar bir herif.2016 ya da 17 mezunu 2017 de 3k yapıp İstanbul hukuku kazanmış,2018 de kırık obp ile öylesine girmiş 2019 da derece yapmış ama bunların hiçbirini anlatmıyor,352 binden Türkiye 24.lugune nasıl çektim diye bir videosu vardı,netleri görünmesin diye sonuç ekranının yarısını çekmişti ama arada 38-1 mat neti görünüyordu :) Sonradan öğrenmiştim ki derece yapmadan 2 sene önce de 3k yapmış zaten.

• Bu kim yahu :)

Mert Yiğit Yıldız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hatırlıyorum birisi söylemişti bu dediklerini senin durumun iyi zaten sınava çalışan insanlara neden bunları anlatıyorsun diye. ben sizin gibi diğer kardeşlerimi düşünüyorum ayağına yatmıştı. 10 tane koyun da senin dediğini diyen adama saldırmıştı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yararını gördüğüm bir adam bir videosunda ea isen full mat geo aban demişti ben o zamanlar full paragraf ve dil bilgisi kasıyordum sonrasında mat başladım ve iyiki başlamışım

Yinede bu onun yanlışlarını düzeltmez sınav zamanı yös ile tıpı anlattı ben sınava girmediğim halde onu okuyunca benim bile moralim bozulmuştu kim bilir tıp isteyen arkadaşların morali nasıl bozulmuştur onu okuyunca bide madem böyle şeyler paylaşcan bari sınav halledildikten sonra yap millet sınav öncesi görüpte psikolojisi kötü girmesin sınava

• Her yks youtuberı bu şekilde. Daha adam akıllı bulamadım. Bi mcan kocakulak var sanırım onuda tam bilmiyorum

• Çok teşekkür ederim faydalı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAAB04205

Çok teşekkür ederim faydalı oldu

rica ederim hocam. ben olabildiğince her şeyi kaldırmıştım çok dikkat dağıtıyor :D

• Bende dehb gibi bir problem var benim için çok iyi

• Peki benim böyle birini tanımamam ve konuyu okudukdan sonra buna şükretmem

• Ulpro kullanıcısına yanıt

kanka bunu herkes biliyor herhangi ea tavsiye videosu izlesen onlarda söyler 2+2=4 gibi bi şey bu

• O zamanlar genelde öyle kanallara bakmıyordum keşfete düşmüştü onun video ordan başladım

• Ben bazen bakıyorum, niye bu kadar linçlediniz ki

• Bu arada Muratcan Kocakulak iyidir bence, hatta kendisi de isim vermese de onu ima ederek "kazanmazsan işsiz kalıcaksın aç kalıcaksın" gibi şeylerin iyi bir motivasyon olduğunu düşünmüyorum gibi bi şeyler demişti.

Bu Mert Yiğit Yıldız bi videosunda babasının yanında çalışanları örnek vererek, bakın çalışmazsanız böyle olur diyecek kadar aşağılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilemiyorumaltanb -- 29 Ağustos 2021; 19:5:34 >
  • Bugünün gençleri şanslı ama aslında o yüzden şanssız. Ben sınava girerken bu başlığın varolma nedeni yoktu. Herkes kendi bacağından asılıyordu.

O yüzden önerim önünüze bakmak olacaktır. Akıllıca bloklayın gitsin. Kısmen cehalet kısmenden çok mutluluktur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.