< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mert Yiğit Yıldız (3. sayfa)
-
-
Birçok çocuğa yardım yaparken birçok çocuğu da hedef gösteriyor. Geçen gün bir şehit haberi üzerinden suriyeliler de geliyo burda vergilerimizi yiyor dedi, ona vergilerimizi yemediğini, mültecilere avrupadan fon verildiğini söyledim. Bunun gibi yalan yanlış şeyler yüzünden okulda her şeyden bi haber suriyeli çocuklar zorbalık görüyor dedim. O çocukların ailesinin sorunu kaçmasalardı, dedi. İyi niyetli olduğu yok. Ha bizim ülkemiz mülteci kaldırabilecek bir ülke de değil orası ayrı. Bugün ülkemizde savaş olmadığı halde avrupaya kabul alan gidiyor, savaş olsa bizden daha iyi bir ülke bizi kabul etse biz de gideriz. Eğer o ülkenin mülteci taşıyabilecek gücü yoksa suçlu biz olmayız, bunu düşünmesi gereken ve sorumlusu olan o ülkenin yöneticileridir. O zaman mültecinin hedef gösterilmesi hele de hitap ettiğin yaş kitlesi görece kanı daha hızlı akan bi yaş kitlesiyse sen iyi niyetli bir insan değilsindir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Öncelikle mert yiğit yıldızı sokakta görsem yüzüne tükürmem o derece sevmiyorum. Adamın kolpalarından tut da ayni videoyu 20 kere çekmesine kadar çoğu seyine iriteyim toplasan 2 3 videosunu izlemisimdir fakat guzel kardeşim senin dediklerin de bir o kadar yanlış.
İnsanlar sınava hazırlanacak fakat etrafında ne olup bittiğini ne kadar aptal bir hükumet tarafından yönetildiğini bilecek. Odun olmayacak. Hepimizin psikolojisi bozuk ama soyutlamak hicbirseyin çaresi değil başa çıkmayı öğrenmek lazım.
Sinava hazırlanacak genç kardeşim buraya düşmüşsen yazilanlara aldırış etme herseyin farkinda ol ve geleceğin için hedeflerin için çalış gundemden de eksik kalma zaten gunde 2 3kere Twittera girsen ana akım medyayı takip etmekten daha çok ülke adına gerçekleri görursün. "Telefon alacak durumun yok alma" gibi rezil bir cumle kuracak hale gelmeyin bilinçli olun birseylerden fedakarlik yaptikca kafanızı ezmeye devam ederler.
Sonra uniye gidip patates gibi dolaşmayın etrafta benden söylemesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle sistem en uygunu, sadece düzeltilmesi gereken sorunlar var, özellikle lisedeki devlet okulları ve sınavdaki soru sayıları üzerine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Patates gibi dolaşmıyorum, lisede siyasi kitaplarla ilgilenmek, ülke adına kafa yormak hiçbi halta yaramadı 2 yılımı aldı. İnsan önce benliğe sahip olmalı, önce ben varım, hiçbi gruba dahil değilim, hiçbi topluluğun benden daha fazla kıymeti yok. Önce benim geleceğim var, kendimi soyutlayıp bir yere taşınmam gereken bir süreç var.
Ben duygusal bir insan değilim, her sabah uyandığımda kahvem kaynarken yaptığım ilk iş twitter gündemine bakmak, ekşi gündemine bakmaktı. Molalarda haber kanalları izlerdim. Kendimi soyutladığım nokta üstüne kafa yormamak, duygusal açıdan bakmamak, ne olacak bu ülkenin hali dememekti. O da benim ilgi alanım olduğundan kaynaklı, ilgi alanı olmayanlar bakmasın bile bir yılla ülkeyi kurtarmazsınız bir yıl çalışsanız patates olmazsınız merak etmeyin.
>boğaziçinde bölüm kazan
>kamera al ve biraz edit öğren
>öğrencilerin duymak isteyeceği şeyleri konuş
>arada iki üç şaklabanlık yap (fosforcu kızlardan "oha hem zeki hem eğlenceli erkek" imajı kazan ve kemik kitleyi oluştur
>eleştiriler almaya başlayınca olmayan bir karakter oluşturup ona salla ve mağduru oyna
>ziraat mobil hesabına gir ve paralarla hayalini kurduğun macbook'u al
>sosyal medya, problem ?
-
Sağolun.İyi geldi yazdıklarınız.Üniye gidip bu zamanların stresini atacağım.Ben güçlü biriyim :)quote:
Orijinalden alıntı: patheticmuggle
Öğretmenlikte ilerleyip özel derslerle falan kendinize iyi bir gelecek sunabilirsiniz hocam. Yazdığınız bolume de ilgiliyseniz kendinizi geliştirmeye bakın bence.
Bu saatten sonra siralamanizi kafanızda tutup üzülmeyin, daha iyi bir üniversitede okumak istiyorsanız gittiğiniz yerde ortalama kasıp yatay geçiş denersiniz. Her şey iyi olur umarım sizin için. Biz sadece mezun senesinde çok iyi yapanlari duyuyoruz ama emin olun girip aynısını yapan, çok daha düşugunu yapan bir sürü insan var. Kendinizi yıpratmayın artık bunları düşünüp,, İçinizde kalacaksa kırıkla denemekten de çekinmeyin. Her şeyiyle size bagli bir süreç. Nerde mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz ona göre karar verin. Öğretmenlik de gayet güzel bir meslek
-
Sağolun hocam.İyi geldiquote:
Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop
boşverin hocam en yakın arkadaşım 473 puanlık anadolu lisesinden sayısalda baraj altı kaldı . okuldan arkadaşı tyt barajını geçemedi. çok da takmamak lazım
Valla ya. Ders çalışmıyorlar bir de dediklerini söyleyerek bahane yaratıyorlar. Kendilerini kandırıyorlar başka bir b*k yapmıyorlar.
Bence çok çelişkili birisi.Bu arkadaş 17 yılında İst hukuk kazanıyor ardından 2018 yılında ders çalışıyor ve 90 tyt koruyarak 19 sınavına giriyor ve 18 yılında sözel çözmeyip üstüne obp kırık olduğu için 352 bin sıralamasını sözde 352 binden 24'e diye attı bende 0'dan geldim vs dedi.Sen sıfırdan falan gelmedin,bir ton özel ders vb aldın ve iyi bir temelden geldin.
Durumum yok diyor lakin 4.Levent'te teraslı evde oturuyor(tek başına).
Şimdi yaptıklarında da kazancında da gözüm yok zaten öyle olsa ondan 10 kat dipten gelen ben şimdiye kanalı açmış 10k aboneyi devirmiş geliyordum.İlk mesajda da dediği gibi yani birçok konuda zaten hepimiz memnun değiliz ki.Bunu sınava çalışan bir öğrenciye aşılamak bana çok saçma geliyor.Kur'un bu kadar yüksek olduğunu veya memleketteki bütün sorunları sınav dönemi dert etsem ne olur etmesem ne olur?
Üstelik kendinin durumu iyi yani yok şurada yaşayan emlakçı tanıdığı olan var mı yok şunu alıcam bilen var mı diye sınava hazırlanırken bir süre baktığım telegram kanalına atıyordu,e madem senin durumun iyi bu yaşananlar seni çok etkilemiyor o zaman bunu kanalında vs dile getirme ki durumu gerçekten kötü olan adama bir darbe de sen vurma.O adam sınav için orada yoksa elini her cebine attığında,her kafeye oturacağı zaman durumun ne olduğunu iyi anlıyor ama bunları sınav döneminde en minimum veya hiç yapmadığı için denk gelmiyor,bırakın gelmesin
-
Hocam babası fabrikatör, kendisi ilk 100e girdi ilk 100 bursu alıyor, yks kanalından kazanıyor. Sürekli fakir edebiyatı yapıyor. İzlediğim bi vlogunda sürekli param yok param yok diyodu.
Evet o 300bin olayı da yalan, fundamentals kanalına geldiğinde funda hocam sayesinde öğrendim o ayrıntılı bir şekilde soruyordu.
Böyle şeylerden çok fazla etkilenen birisiyim Allahtan bana denk gelmedi hiçbir videosu şu an bu konuda öğrendim oh rahatladım
Bir yerde de 50k eadan çektim sıralamamı diyo bir yerde 300k diyo yalancı bu kesin prim vermeyin. Bazı zenginler de kendilerini bilyonerlerle mi kıyaslıyor da sürekli fakir edebiyatı param yok demek. gerçek fakirler bu kadar fakirim dememiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam akıllı yks kanali cidden yok hepsi birbirinden gerizekalica isler yapiyolar Çağatay pala salağı ile defter cikarmamismiydi bu
hocam çalışacak adam dersten başka bir şeyi dert etmez boş yapan kolpacının teki her halta siyaseti karıştırıyor
-
bi de ‘üniler açılıyor diye keyfim kaçtı bir sürü planım vardı off’ falan yazmış :D işine gelince boğaziçi işletmedeyim diye 40 tane reklam yapar, sonra adam akıllı eğitim alacağı halde ağlar. youtube videoları, koçlukları aksar diyedir allah bilir. bunlar ne diye gidip kontenjan dolduruyolar ki bu okullarda? otursun tüm gün evinde ‘2022 tayfa hadi uyan ders çalış çalışmazsan işsizsin, çalışırsan da işsiz olacaksın’ zırvalarını satsın millete tüm gün.
valla ayar oldum tüm sene sayenizde patladım ben de xd
Yorumlarınızın gözlerinden öpüyorum. O kadar haklısınız ki. Kanal yorumlarını okuyorum öyle bir hale getirmiş ki sanırsın birazdan toplu intihar edecekler.
Bir zamanlar benim uygulamadaydı (Kolay Sınav). Nasış yapıda bir insan olduğunu anlayınca uygulamadan süresiz engelledim.
Çok akıllıca hareket yapıyor, insanların damarından giriyor. Öğrencilerin neye karşı hassas olduğunu biliyor. Sisteme söve söve sistem üzerinden yüzbinlerce lira para kazandı 😀 Ben burada konuşsam bu "eğitimci" youtuberlar hakkında neler olur da gidip mahkeme salonlarında uğraşmak istemiyorum.
Abi yuh, soru çözüm yoğunluklu bir platformda da mı bunun üzerinden yürüyo
Bu arada ben akıllı olduğunu düşünmüyorum abi, görece daha savunmasız (duygusal açıdan) insanları manipüle etmek, negatif basmak zeka değil tamamen kurnazlık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X