< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mert Yiğit Yıldız (2. sayfa)
-
-
31-69 k arası gtü ceng gelir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir şey sorcam.Sen puanı iyi bir liseden mi mezunsun?Yaptığın sonuç gayet iyi bence.Bir de iki yıl mı hazırlandın?Eğer iki yıl hazırlandıysan bu ikinci yılın ilke göre nasıldı?quote:
Orijinalden alıntı: patheticmuggle
Öğrenci psikolojisinden gram anlamayan birisi. Iki sınav senemde de sürekli ana sayfama dusuyordu. Öğrencilerin sürekli kaygısı olduğunu ve bundan prim kasacabilecegini bildiği için kullanıp duruyor. İyice strese sokuyordu insanları. Engelleyip kurtulmuştum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam ortalama bir anadoludan mezunum ortalama bir sonuç geldi. İlk sene 88 yapmıştım, iğrençti mezun senem çünkü bütün arkadaşlarım uniye gitmişti. Tek çalışmaya çalışan kişi bendim yani. Yine de iyi ki kalmışım. Aşırı çekmesem bile istediğim bölümler tutuyor
Ben iyi bir liseden mezundum aslında.Taban puanı 452 filandı.Okulda da başarılı öğrenciler vardı ama ben 208k yaptım sayda.Daha iyi olmasını istiyordum ama olmadı.İlk seneme benzer bir sonuç yaptım.Bir sene daha evde çalışamam bu sınava kafayı yerim yoksa.Onun için tercih yaptım bu sene.Bu da benim içimdeki bir yaradır.Sıralamam yüzünden üzülsemde yazdığım bölümü seviyor ve ilgim var gibi.Öğretmenlik yazdım.Fakat ne olacak bilmiyorum bu sınav sonuçları içimde kalmasın diye ünideyken sınava bir daha hazırlanmak istiyor gibiyim ama bu çok zor olur.Onun için bunun olma ihtimali çok az gibi.quote:
Orijinalden alıntı: patheticmuggle
Yok hocam ortalama bir anadoludan mezunum ortalama bir sonuç geldi. İlk sene 88 yapmıştım, iğrençti mezun senem çünkü bütün arkadaşlarım uniye gitmişti. Tek çalışmaya çalışan kişi bendim yani. Yine de iyi ki kalmışım. Aşırı çekmesem bile istediğim bölümler tutuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
kaç yaptınız, say mı ea mı
Say 45k
Hiç çalışmayam suçu sisteme atam diyen öğrencilerle dolu bir kitlesi var bana göre.
Ne kadar negatif basarsa bassın beni etkileyemez o mevzu umrumda değil benim demek istediğim bi şey var bu arkadaş bi çok kişiye kitap yardımı filan yapıyor yani en azından öyle gösteriyor yaptığı iyi bi şey çocuğu itin gtü ne sokmaya gerek yok bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boşverin hocam en yakın arkadaşım 473 puanlık anadolu lisesinden sayısalda baraj altı kaldı . okuldan arkadaşı tyt barajını geçemedi. çok da takmamak lazım
Öğretmenlikte ilerleyip özel derslerle falan kendinize iyi bir gelecek sunabilirsiniz hocam. Yazdığınız bolume de ilgiliyseniz kendinizi geliştirmeye bakın bence.
Bu saatten sonra siralamanizi kafanızda tutup üzülmeyin, daha iyi bir üniversitede okumak istiyorsanız gittiğiniz yerde ortalama kasıp yatay geçiş denersiniz. Her şey iyi olur umarım sizin için. Biz sadece mezun senesinde çok iyi yapanlari duyuyoruz ama emin olun girip aynısını yapan, çok daha düşugunu yapan bir sürü insan var. Kendinizi yıpratmayın artık bunları düşünüp,, İçinizde kalacaksa kırıkla denemekten de çekinmeyin. Her şeyiyle size bagli bir süreç. Nerde mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz ona göre karar verin. Öğretmenlik de gayet güzel bir meslek
Ankara gelmezse ağlarım ;( çok alıştırdım kendimi
İstanbulu hem evime 3 saat uzakta olduğu için (kyk yaşadığımız şehirde çıkmıyor maalesef) hem de şu an hastane sorunu vs yaşadığı için yazmadım. Yani Bursa gelecek Ankara gelmezse
İkisine de üzülmem normalde ama ankarada okuma durumuna çok alıştırdım kendimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patheticmuggle -- 27 Ağustos 2021; 20:47:52 >
Böyle kanalları takip eden kitle zaten yüksek sıralamalar yapmıyor iyi bir şey yapamayınca da bu salağın dediklerine güvenip yok eğitim sistemi şöyle yok ülke böyle diyip buna sığınıyorlar
sanat okuyacak topçu olacak ki topçu olacaksanız okumanıza bile gerek yok ne kadar altyapılar yeterli olmasa da okumaktan geçmiyor ucu. veya yönetmenlik vs. yönelecek olsanız eğitim sistemi hakkında şöyle kötü böyle kötü denmesini anlarım ama mühendis veya doktor olacaksanız maksimum yapılabilecek şey mühendislik ve sağlık ikiye ayrılır bir taraftan biyoloji çıkarılır diğer taraftan fizik mfgenel mfmüh mfsağ diye 3 e ayrılabilir ki bu bile çok saçma. zaten 1 yıl sonra unutacağımız konular hakkında adamların 4 yıl boyunca öğrettiği şeylerin bir sınavda ne kadarını yansıtıyorsunuz sorusunu sorması mantıklı. burada açık söylemek lazım eğer sbs gibi bir üniversite sınavı sistemi olsaydı kimse kendini kandırmasın son yılda kazandığınız bilinci lise 2 de kazanamayacaktınız. fen liseleri ve top tier liseler çok daha önünüzde olacaktı. yani birnevi 8. sınıfta bilinçsiz girdiğiniz bir sınav sonrası gittiğiniz lisedeki lise sınavına bir daha giremediğinizi düşünürsek sınavı mükemmel geçirip iyi bir liseye gitmeniz gerekecekti. şu an ki sistem bunların çoğunu ortadan kaldırıyor. bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorumdur ama tıp ve mühendislik gibi bölümler için böyle olması gerekiyor. ülkeyi 6milyonluk neredeyse tehdit görmeyen konumda ve çevresinden kolaylıkla yardım alabilecek ülkelerle kıyaslamanın yanlış olduğunu düşünüyorum. türkiye'de 2 yılda üniversite sınavına giren sayısı karşılaştırdığınız ülkelerin nüfusuna denk
hiçkimse kore, çin vb. ülkelerle kıyaslamıyor ne yazık ki eğitim sistemini. kore'de gençler gecelere kadar özel ders kovalıyor. bu sistemi değiştirmeleri için biraz daha baskı yaparlarsa liyakatsız kişiler bizi ve sonradan gelecek öğrencileri sağlam bir deneme tahtasına ve kazığa oturtacak.
ülkedeki öğretmen kalitesinin ciddi anlamda yükseltilmesi ve alt yapı vb. spor etkinliklerinin sağlamca bir kuruma bağlanıp güzel şekilde burslarla desteklenmesi gerekiyor. onun dışında temiz pozisyon oyna
ülkenin durumu içinde maalesef kimsenin yapabilecek bir şeyi yok maksimum gider oy verebilirsiniz veya muhalefetin birine girer basit bir piyon olursunuz. ki bu iki seçenek arasına çalışıp defolup gitmeyi veya kendini çevreye kapatmayı koyunca daha baskın çıkan ayrıca iki seçeneğiniz oluyor. hiçbir ülke bu kadar çalışmaya teşvik etmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X