Şimdi Ara

Mert Yiğit Yıldız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
15.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt
    Çoğunluğun aynı fikirde olduğu yerde muhalefet oliyim da ilgi çekiyim

182 bin abonesi var, abone olmadan izleyen kullanıcı oranı %55,5.
    Haber kanalı mı bu, siyasetçi mi? YKS öğrencisi bu bilgilerle ne yapabilir neyi değiştirebilir? Elinde hiçbir yetkinlik olmadan sahip olduğun bilinç, ruhen seni aşağı çekmekten başka hiçbir işe yaramaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt
    Çocuğun ne yapmaya çalıştığına asla kafan basmıyor. Ben aktivist insanları desteklerim, bu çocuk aktivist falan değil, olanı paylaşmakla elinden hiçbir şey gelmeyen çaresiz çocuklara korkunç senaryolar anlatmakla memlekete faydalı olmuyorsun.

Madem o kadar devleti, bizi falan düşünüyor; kendi okuluna hukuksuz bir şekilde vasıfsız bir adam atandı, neden ses çıkarmadı? Neden arkadaşlarının yanında olmadı? Neden elindeki medya gücünü kullanmadı? Orada okulunun kaderi için çabalayan hiçbir öğrencinin bu kadar abonesi, takipçisi, sesini duyurabileceği bir platformu yoktu. Kendi okulu için bile hiçbir şey yapmayan adamın, seni düşündüğünü falan mı sanıyosun? Komik hikaye.

• 2020 yksde kunduza soru atma olayı olmuştu yorum yapmıştım açıklama yapmalılar vs gibisinden bana söyle bi cevap vermişti "boş konuşacağınıza karşınızda hukuk bırakmış biri olduğunu bilin"Mert Yiğit Yıldız 

Mert Yiğit Yıldız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mal biri

• patheticmuggle kullanıcısına yanıt

Bu yorumu okurken ben bile gevşedim xd

• Sıkıntılı bir arkadaş

• bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt

Mert Yiğit yıldız a ilk defa mülteciler konusunda katıldım 👏

• Niye uplattınız lan hala aynı mı yoksa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilemiyorumaltanb kullanıcısına yanıt
    Birşeye altın semer vurmuşlar ama...

• Bunları söyleyen arkadaşın 79 obp ile ilk 100 yapıp boun işletmede okuması komik bir detay oluyor. Halbuki bunları barajı geçemeyen bir liseli söylese kendini avutuyor damgası yerdi :DD

Gerçi kafasını da kullanmıyor. Ben 79 obp ile ilk 100 yapan birisi olsam her gün "motivasyon, 18 saat çalışmak, spor yapmak, sabah 5 de kalkmak" gibi s2msonik şeyler zırvalardım.

• ElFerrari kullanıcısına yanıt
    Bu başlığımdan sonra beni eleştirin, ihtiyacım var diye bir paylaşım yapmıştı özeleştiri yaptı sandım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.