Üniversite kayıt için gerekli belgeler
E devletten Tıp fakültesine kayıt yapabilir miyim sağlık raporu da isterlerse nasıl kayıt yaparım
Yüz yüze kayıt yapmak istersem hangi belgeler gerekli
Tıp Türkçe'nin ingilizce sınavı
Türkçe tıplar başlangıçta ing sınavı oluyormuş ve geçilmezse haftada birkaç saat ing dersi alınıyormuş.
İstediğim tıpın binası ile sınavın yapılacağı bina çok uzak eğer sınavı geçemezsem her derste o binaya mı gitmem gerek.
Bilgisi olan yazarsa sevinirim
Tıp AYBÜ de okuyan var mı
Türkçe tıp için de ingilizce sınavı var ve sınav yeri tıp binasına uzak. Eğer bu ingilizce sınavını geçemezsem haftada birkaç saat o binaya derse mi gitmem gerekecek?
Aylık 5k fiyat veren aptal yurt
Ankara'da tek kişilik 2 öğün yemek, her gün temizlik vs vs 5k, 2 kişilik en kötü oda yıllık 35k
Tıp tercih 6k
Aybü Gülhane ve Çukurova arasında kaldım. Artı eksileri yazacağım lütfen bir akıl verin.
Çukurova tıp: Adana'da yaşadığım için ideal. Ama ailem her an Adana'dan gidebilir ve burada annem babamdan başka kimse yok yani ortada kalırım. Köklü ve eğitimi iyi ancak ben adanayı hiç sevmiyorum.
Gülhane: yurt kütüphane ve okul üçlüsü konumu mükemmel. Eğitimi iyi ancak her an askeri sıkıntılar çıkabilir çünkü ülkede bir kısım insan cidden Gülhane ve Hamidiyenin askeriyeye geri verilmesini istiyor ve bu konuda bir sürü dedikodu var ayrıca askeri kökenli hocalar ve onların oluşturduğu disiplin biraz tedirgin ediyor.
Aybü Türkçe: köklü değil fakat başarılı. Ulaşım yurda bağlı sıkıntı olabilir. Gülhanenin kendi yurdu vardı bunun yok ve KYK, özel vs hepsi uzak. Ama bir yandan da ufuk açıcı. Özellikle ben bu yaşıma kadar ailemin yanında süs bebeği gibi evden okula okuldan dershaneye ve oradan da eve gittim. Hayat tecrûbem çok az ve çok çekingen bir insanım burayı istememdeki temel nedenlerden biri de değişmek belki de hayatı öğrenmek. Aşırı kararsızım
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.290 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet