Aybü Gülhane ve Çukurova arasında kaldım. Artı eksileri yazacağım lütfen bir akıl verin. Çukurova tıp: Adana'da yaşadığım için ideal. Ama ailem her an Adana'dan gidebilir ve burada annem babamdan başka kimse yok yani ortada kalırım. Köklü ve eğitimi iyi ancak ben adanayı hiç sevmiyorum. Gülhane: yurt kütüphane ve okul üçlüsü konumu mükemmel. Eğitimi iyi ancak her an askeri sıkıntılar çıkabilir çünkü ülkede bir kısım insan cidden Gülhane ve Hamidiyenin askeriyeye geri verilmesini istiyor ve bu konuda bir sürü dedikodu var ayrıca askeri kökenli hocalar ve onların oluşturduğu disiplin biraz tedirgin ediyor. Aybü Türkçe: köklü değil fakat başarılı. Ulaşım yurda bağlı sıkıntı olabilir. Gülhanenin kendi yurdu vardı bunun yok ve KYK, özel vs hepsi uzak. Ama bir yandan da ufuk açıcı. Özellikle ben bu yaşıma kadar ailemin yanında süs bebeği gibi evden okula okuldan dershaneye ve oradan da eve gittim. Hayat tecrûbem çok az ve çok çekingen bir insanım burayı istememdeki temel nedenlerden biri de değişmek belki de hayatı öğrenmek. Aşırı kararsızım |
Bildirim