Şimdi Ara

Tıp tercih 6k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aybü Gülhane ve Çukurova arasında kaldım. Artı eksileri yazacağım lütfen bir akıl verin.

Çukurova tıp: Adana'da yaşadığım için ideal. Ama ailem her an Adana'dan gidebilir ve burada annem babamdan başka kimse yok yani ortada kalırım. Köklü ve eğitimi iyi ancak ben adanayı hiç sevmiyorum.

Gülhane: yurt kütüphane ve okul üçlüsü konumu mükemmel. Eğitimi iyi ancak her an askeri sıkıntılar çıkabilir çünkü ülkede bir kısım insan cidden Gülhane ve Hamidiyenin askeriyeye geri verilmesini istiyor ve bu konuda bir sürü dedikodu var ayrıca askeri kökenli hocalar ve onların oluşturduğu disiplin biraz tedirgin ediyor.

Aybü Türkçe: köklü değil fakat başarılı. Ulaşım yurda bağlı sıkıntı olabilir. Gülhanenin kendi yurdu vardı bunun yok ve KYK, özel vs hepsi uzak. Ama bir yandan da ufuk açıcı. Özellikle ben bu yaşıma kadar ailemin yanında süs bebeği gibi evden okula okuldan dershaneye ve oradan da eve gittim. Hayat tecrûbem çok az ve çok çekingen bir insanım burayı istememdeki temel nedenlerden biri de değişmek belki de hayatı öğrenmek. Aşırı kararsızım

• Up
  • Hocam çukurova yaz en iyi tıp yakın tıp diyor tüm okuyan tanıdıklarım çukurova çok kaliteli bence Ankara’da falan olsa sıralaması çok daha yüksek olurdu
  • Hocam AYBÜ ilk mezunlarını verdi, ilk mezunlar hep daha iyi yapıyor, buna bakarak düşünmeyin derim

• En iyi tıp evdeki tıptır tamam da benim bugün evdeki yarın evdeki olmayabilir. Ay ne bahtsız kaderim varmış benim
  • Ayesha20025746 A kullanıcısına yanıt

Diğer şehirlere göre çekeceğin zorluk her türlü daha az olur hocam

• Doğru diyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 20k Arası Tıp Fakülteleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Adana da yaşayıp bu sıralamayı yapsam adana yazardım ben,orayı istemiyorsan akdenizi düşünebilirsin
  • Adana'da birkaç yıldır yaşıyorum ve yks falan derken ne otobüs minibüs bilirim ne yol yordam bilirim. Evin çevresi alıştığım birkaç yer biliyorum sadece . Geri kalan da hep özel araçla gittim.
  • Up
    Gülhane net
  • Up
  • Akdeniz oneririm neden listede yok
  • Gülhanedeki hocalar oldukca yumuşaklar korkmanıza hiç gerek yok gönül rahatlığı ile yazabilirsin
  • Aslında daha çok şehre bakıyorum eğitimler zaten aşağı yukarı aynı olduğu için Akdeniz'e gideceğime Çukurovada okurum diye düşündüm
  • mesela 3-5 sene sonra gülhane tamamen askeriye dönse orda okuyan siviller ne olacak böyle bir ihtimal var mı sizce o yüzden mi soru işareti oluştu
    Hocam ben de Afl'de yurtlu okumuştum gerçekten çekilmez bir şehir bence havasıyla insanıyla.
  • Profil fotomsa eskişehir olduğuna bakma araştırmadan önce koydum.Gözüm kapalı gülhane yazdım.Sıralama 6.9k.
  • Gülhane'nin hocaları sert hocalar değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.