Şimdi Ara

Tıp AYBÜ de okuyan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe tıp için de ingilizce sınavı var ve sınav yeri tıp binasına uzak. Eğer bu ingilizce sınavını geçemezsem haftada birkaç saat o binaya derse mi gitmem gerekecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cidden kaç haftadır buralardayım aybülü göremedim

• yerleşme koşullarında ingilizce için zorunlu hazırlık vardır yazarken türkçe için yazmıyor. eğer yazsaydı sınavı geçemezsen hazırlık okurdun. türkçe okuyanlara da sınav yapmaları garip geldi, yök atlasta yazılmamış olabilir

not:internet sitesinde de türkçe okuyanların hazırlık okumasına gerek yoktur yazıyor. sanırım senin bahsettiğin şey hazırlık değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 18 Ağustos 2021; 19:37:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam emin değilim ama ilk sınava girdiğiniz yere gitmelisiniz diye düşünüyorum ama emin değilim

• Benim bildiğim bütün tıplar türkçe olsa dahi başlangıçta ingilizce sınavı yapıyor ve geçemeyenler haftada 2 saat ing dersi görüyor

• Up

• forumda aybü çoğu kişinin listesinde var ama forumda aybüde olan kişilere denk gelmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up up

• Ayesha20025746 A kullanıcısına yanıt
    Aynen böyle ama sınav kolay diye biliyorum A2 B1 falan yeterli olur heralde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben aybu tipta 4.siniftayim. turkce tipa yapilan ingilizce sinavi asiri kolay girip kurtulmani oneririm. Yoksa tip binasinda haftada 1 2 saat ingilizce dersi oluyo sabah sabah hic cekilmez. Sene icindeki ingilizce sinavi daha zor oluyo. O yuzden bi kere sene basinda girip tamamen kurtulmani tavsiye derim.

• Doctor Psy D kullanıcısına yanıt

Oh be sonunda bir aybülü çıktı. Bu arada memnun musun okuldan ve şehir dışından gelmeye değer mi sence

Bu olay tamamen kisiye bağlı. Kisinin beklentilerine bağlı. Ben okuldan memnunum. Benim icin kriter aileminde yaninda olmak, buyuksehirde olmak, zor olmayan bi fakultede okumakti. Nitekim bunlari sağlıyor. Senin beklentilerin neler , aybu tip hakkindaki sorularin neler ? Sorularini genel degil de daha ozel anlamda ayrintisiyla sorarsan iyi olur.

https://forum.donanimhaber.com/ankara-yildirim-beyazit-universitesi-tip-fakultesi-hakkinda-2020-aybu-tip--144796346

Gecen yıl aybü tip tanitimi yapilmis. Kucuk degisiklikler olabilir tamamen okumadim. Ama aybu tip hakkinda bi fikir olusur kafanda

• Açıkçası şu an aklıma takılan 2 şey var yurt ve ulaşım. Senin önerebileceğin kız yurdu var mı merak ediyorum.

Eğitimi konusunda şüphem yok zaten aşağı yukarı çoğunun aynı olduğu söyleniyor. Peki tus için gerçekten Ankara'da olmak avantaj mı bir de bunu merak ediyorum

• Doctor Psy D kullanıcısına yanıt

Tamamdır çok teşekkür ederim

Yurt konusunda okulun yaninda yurt yok. Maddi durumuna gore metroyla 25 dk uzaklikta bahcelievlerde guzel yurtlar var. Ama ozel yurt oldugu icin pahalidir tabi biraz. Ayrica tus konusunda da yine paran varsa yazilabilecegin guzel dersaneler var. Fiyatlari su an icin 25 30bin civarinda. Dersane yuzde yuz gerekli midir onu da okula basladiginda kendin kadar verirsin

Eğer maddi durumun iyiyse para sorunum olmaz diyosan ankarada bi okul yazmani tavsiye ederim. Ama iyi degilse ailenin yaninda kalmani tavsiye ederim. Eger ailen de seninle ankaraya tasinirsa o zaman yine ankarayi yaz derim.

• Forumda aybü yerine Gülhane yazıyorlar cünkü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.