0 533 748 32 54 gercı ben aramıorm yurek ıster :D ehhe ama cıdden onun nosu aylar once kendısı almanyadayken bı konusmada soylemıŞTi<<< SIFIR 535 tay 0 yip ehhe buda yenı nosu olsa gerek
Basbakan'in telefon numarasini aldiktan sonra ne yapacaksin ? Arayip Tayyip bey bize sunu sunu sunu yapar misin diyeceksin ? Diyemeceksin , cesaretin yok cunku . Oyleyse , hic boyle konulara girmeyeceksin , gercek numarası bende var . Fakat hic dagitip kendimi ezmeyi dusunmedim editlersen senin acindan iyi olur , hatta konu silinse cok cok cok iyi olur ;) Saygilar cihat k.
quote:Orjinalden alıntı: Soulfly Basbakan'in telefon numarasini aldiktan sonra ne yapacaksin ? Arayip Tayyip bey bize sunu sunu sunu yapar misin diyeceksin ? Diyemeceksin , cesaretin yok cunku . Oyleyse , hic boyle konulara girmeyeceksin , gercek numarası bende var . Fakat hic dagitip kendimi ezmeyi dusunmedim editlersen senin acindan iyi olur , hatta konu silinse cok cok cok iyi olur ;) Saygilar cihat k. Ne yav bişey istemek zorunda mıyız?Bayramda seyranda ararız sonra hergün ararız kanki oluruz Tayyiple
quote:Orjinalden alıntı: bLaZe1990 quote:Orjinalden alıntı: Soulfly Basbakan'in telefon numarasini aldiktan sonra ne yapacaksin ? Arayip Tayyip bey bize sunu sunu sunu yapar misin diyeceksin ? Diyemeceksin , cesaretin yok cunku . Oyleyse , hic boyle konulara girmeyeceksin , gercek numarası bende var . Fakat hic dagitip kendimi ezmeyi dusunmedim editlersen senin acindan iyi olur , hatta konu silinse cok cok cok iyi olur ;) Saygilar cihat k. Ne yav bişey istemek zorunda mıyız?Bayramda seyranda ararız sonra hergün ararız kanki oluruz Tayyiple Souldan önce bu konuyu açıp verdiler diye çekemiyo bence...
me : tayyipp senın ne ısın var ordaa nabosn yawruumm kuzumm ne ısın varr ordaa nabıosn AMsterdamda tayyip : kımsenın gelmedıı gelıp de goremedıı surdayız burdayız bugun