Şimdi Ara

reciever sinyal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uydu reciever aldım eve koydum anten prizi ile reciever arasına 7 metrelik mesafe var yani odaya kadar ama çekmiyor rg6 kablo aldım fakat salona prizin bulunduğu yerde 1,5 metrelik rg4 kablo ile sinyal geliyor anlamadım niye yardımlarınızı bekler teşekkür ederim.

• Ya kabloyu uzatırken kısa devre yaptırdınız yada kablo arızalıdır.Kabloyu bir ölçü aletiyle ölçtür.Kötü kablo ile belki sinyal biraz düşer ama tamamen kaybolmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

Ya kabloyu uzatırken kısa devre yaptırdınız yada kablo arızalıdır.Kabloyu bir ölçü aletiyle ölçtür.Kötü kablo ile belki sinyal biraz düşer ama tamamen kaybolmaz.

kablonu ölçmeni tavsiye ederim.benim başıma geldi bir arkadaşın cihazını kurdum çatıda her şey tamam idi ama odada ters giden bir şey vardı. bi haylli uğraştım sonunda kabloyu ölçmek geldi aklıma.arkadaşa dedimki arıza kabloda olamaz dedi yeni aldım dedi.ölçdüm kabloyu ne olsa iyi kablonun içindeki tek tel den sinyal yok araştırdım kablo kopmuş .kablon yeni olsada kopuk olablir.selamlar
  • Anten prizi diye belirtmişsiniz.
    Connectör bağlantılı, uydu prizimi ? yoksa gerçekten anten prizimi?
    Buna açıklık getirirmisiniz.
    Anten prizleri, uydu sinyalini aktarmada kullanılmadığı için soruyorum.
    Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Uydu ses kayması sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Hdmi sinyal yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.