Bildirim
reciever sinyal sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ya kabloyu uzatırken kısa devre yaptırdınız yada kablo arızalıdır.Kabloyu bir ölçü aletiyle ölçtür.Kötü kablo ile belki sinyal biraz düşer ama tamamen kaybolmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: grolof
Ya kabloyu uzatırken kısa devre yaptırdınız yada kablo arızalıdır.Kabloyu bir ölçü aletiyle ölçtür.Kötü kablo ile belki sinyal biraz düşer ama tamamen kaybolmaz.
kablonu ölçmeni tavsiye ederim.benim başıma geldi bir arkadaşın cihazını kurdum çatıda her şey tamam idi ama odada ters giden bir şey vardı. bi haylli uğraştım sonunda kabloyu ölçmek geldi aklıma.arkadaşa dedimki arıza kabloda olamaz dedi yeni aldım dedi.ölçdüm kabloyu ne olsa iyi kablonun içindeki tek tel den sinyal yok araştırdım kablo kopmuş .kablon yeni olsada kopuk olablir.selamlar -
Anten prizi diye belirtmişsiniz.
Connectör bağlantılı, uydu prizimi ? yoksa gerçekten anten prizimi?
Buna açıklık getirirmisiniz.
Anten prizleri, uydu sinyalini aktarmada kullanılmadığı için soruyorum.
Saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X