Şimdi Ara

Reciever Tavsiyesine İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evdeki Televizyonlar, 1 adet 137 ekran Vestel Projeksiyon ve 1 adet de 55 ekran Sony Tüplü TV.. Bağlı oldukları yayın ise Kablo TV.. Özellikle Vestelde Kablo TV'nin yetersiz kaldığını görüyoruz, ve bir çözüm arıyoruz.Sanırım en doğrusu uyduya geçmek..

Daha önce Uydu hakkında araştırma yapmadığım için biraz yabancıyım uydu konusuna... Kriterlere gelirsem;

ilk olarak sorunsuz kaliteli, KANAL GEÇİŞLERİ HIZLI,
    PICTURE IN PICTURE özelliği olan,
    Uygun fiyat olursa YAYINI KAYDEDEBİLME özelliğine sahip bir cihaz arıyorum..

Ayrıca bu cihazları PC'ye bağlayabiliyormuşuz sanırım, peki uydu alıcısıya internete bağlanmak mümkün müdür? Eskiden uydu hızında internet falan gibi şeyler duyardım, günümüz teknolojisinde mümkünse 3-5 kuruş daha fazla verip ADSL'i kapattırmak daha mantıklı geldi bana.. Ayrıca şifreli yayınlar ve bazı kanalların uyduda bulunmaması gibi durumlar alacağım recieverla ne kadar alakalı? Mümkünse hiç sorun yaşamak istemiyorum ben, dediğim gibi bu konuda biraz cahilim...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freakism -- 5 Nisan 2007; 12:53:44 >

• Beklemedeyim arkadaşlar...
  • Halen beklemedeyim :(
  • ben vereim cvp cunku bende uydu alıcam arastırıorum ... kana gecisleri hızlı olarak Next 9000 CI ve Next 2000 CIS plus arasında kaldım tabi bunun içinde fiyatta etkiliydi... senin dediğin picture in picture sanırım ana ekranda bi kanal ve 13 kucuk ekranda dier kanal destegi sunuo bu makina... yie kartlı falan şifreli yayınlar için.. pek bi bilgim yok bende arastırıorum ama bana uygun geldi... hepsi dijital de bu 200 m olması lazım..
  • dreambox, humax gibi üst modelleri incele derim, bunlarda linux işletim sistemi var birçok şeyi yapabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fig00

ben vereim cvp cunku bende uydu alıcam arastırıorum ... kana gecisleri hızlı olarak Next 9000 CI ve Next 2000 CIS plus arasında kaldım tabi bunun içinde fiyatta etkiliydi... senin dediğin picture in picture sanırım ana ekranda bi kanal ve 13 kucuk ekranda dier kanal destegi sunuo bu makina... yie kartlı falan şifreli yayınlar için.. pek bi bilgim yok bende arastırıorum ama bana uygun geldi... hepsi dijital de bu 200 m olması lazım..

eger illa next almak istiyorsanız 2000 serisinden alın

ama genede redline CS 100 X bir inceleyin şu an yok satıyor uydudan kendi yazılımını kendi atan ve kart paylaşımını yapan bir makine
  • Tavsiyeler için teşekkür ederim arkadaşlar, araştıracağım biraz daha, dreambox biraz fazla pahalı geldi bana..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkdasım sana Next9000 ultra & Next 9000 ultra pvr öneririm
  • arkadaşım 1000 ytl gözden çıkar sen hddli pipli ve kart paylaşımlı bir cihaz arıyorsun birde buna hd yayın ekle dreambox al

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=155605&productid=evdreamdm7020s

ama sanırım bu cihazda hd özelliği mevcut değil
  • Şu an için senin alıp evine koyacağın makine bu arkadaşım
    REDLİNE CS100X
  • Ben kanal geçişleri hızlı olan daha ekonomik bir reciever arıyorum. Salonda Digiturk var diğer oda için kullanacağım. Fazla masraf etmek istemem.

Goldmaster ya da Next'ten tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
  • 250 ytl ye redline cs100x
  • quote:

Orjinalden alıntı: mareden

Ben kanal geçişleri hızlı olan daha ekonomik bir reciever arıyorum. Salonda Digiturk var diğer oda için kullanacağım. Fazla masraf etmek istemem.

Goldmaster ya da Next'ten tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

buyrun buradan begendiginizi seçin,özelliklerini iyice okuyun karar sizin

http://www.atomsan.com/show_group.asp?MCATID=14&SUBCID=5&CATN=Uydu%20Alıcılar&SUBN=2000%20Serisi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 12 Nisan 2007; 17:19:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

/>

güzel olmuş
  • arkadaşım sana tavsiyem goldmasterden şaşma en kaliteli cihaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÜZEL.İM

arkadaşım sana tavsiyem goldmasterden şaşma en kaliteli cihaz

evet haklı arkadaş ,hem yavaşlıkta hemde yazılım destegi olmaması bakımından en kaliteli ve en kullanışsız cihaz bundan şaşmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.