APC ler genellikle iç temizlikte(Kumaş-deri) gibi daha iyi sonuçlar veriyor. Ben açıkcası APC leri dış kirler için kullanmadım. Zift ve reçineler için yine Auto finesse nin zift ve reçine sökcülerini tercih ediyorum.
Valet pro citrus pre wash bu ürünü kullanmadım hiç ancak dediğim gibi dış için kullanılacaksa APC yerine bunu kullanmak daha mantıklı tabiki.
onurer89O
kullanıcısına yanıt
MEG de yaptırdıysan zaten ilk yıkmadan sonra tüm çizikler geri gelecek. meg de çizik giderilmez, doldurulur. ürün almak için değil de şikayet için geri gideceğini düşünüyorum.
Arkadaşlar evet meguiars ürünlerinin birçoğunda kapatıcı maddeler vardır ama söylendiği üzere hepsinde yoktur.Dış yüzeylerde cila olarak meguiars gayet yeterlidir.Fakat 3m satın aldıktan sonra meg kendini yenilemedi ve yeni ürünler çıkarmadı.F/p ürünleri olarak 3D markası da gayet iyidir.Dış bakımda cila olarak 3D HD POXY i öneririm.Ayrıca reçine ve zift çözücü olarak aracınızda 3d orange depreaser kullanabilirsiniz.Hatta 1/10 sulandırarak bir APC (All Purpose Cleaner- genel amaçlı iç yüzey temizleyici) gibi kullanabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme