Şimdi Ara

Reconnect bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

biraz önce westte ranked gamede'idim.bir anda bağlantım koptu,sandım ki sadece bende gitti oyun fakat öyle değilmiş.herkes düşmüş.neyse herkes tekrar bağlandı oyuna devam ettik falan oyun bitti.istatistikler kısmı gelmedi.onu da geçtim match history'de oynadığım son maç yok.clienti kapatıp açayım dedim.kapatıp açtım fakat reconnect yazısı geldi.hiç bir oyunda olmamama rağmen.tekrar kapatıp açtım,pc'yi kapatıp açtım ama yok.hala reconnect yazısı geliyor ve bastığımda siyah bir ekran sadece.böyle bir hata daha önce alan var mı?

• Bende de oldu, TR serverında elmas serisindeydim. Maçı kazandık, istatistikleri beklemeyi geçtim, maç geçmişte görünmüyordu clienti kapayıp tekrar açtım ama şu an aynı sorunu yaşıyorum, oyun aktif görünüyo ama bağlanamıyorum, geçmişimde de görünmüyo oyun. ABV Rito.
  • bu hataya ghost game diyorlar googleda araştırın çözüm var gelmeyen lp oyun kaybederseniz kayıp telafisi olarak dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 28 Mayıs 2015; 23:31:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Bende de oldu, TR serverında elmas serisindeydim. Maçı kazandık, istatistikleri beklemeyi geçtim, maç geçmişte görünmüyordu clienti kapayıp tekrar açtım ama şu an aynı sorunu yaşıyorum, oyun aktif görünüyo ama bağlanamıyorum, geçmişimde de görünmüyo oyun. ABV Rito.

Lan galibiyet geldi ama seri maçım win görünmüyor ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.