hocam zaten aynısını yaptım video da ki adamın yaptığını yaptım yenilemedi hatası geldi işte olmuyor ne lanet birşey ya
canergiray77C
kullanıcısına yanıt
recovery bölümünde sorun olusmus olabilir toshiba arayıp bir sor istersen
gittiğimde bursaya götüreceğim media markt'a kafalarına vuracağım sonunda bu olacak gercekten sabır kalmadı onların yapması lazım ücret talep ederlerse deliririm herhal de
canergiray77C
kullanıcısına yanıt
kardes toshiba servisi ara sor böyle böyle windows 8.1 den windows 10 yukseltme yaptım ama recovery yaparken hata veriyor sıfırdan windows 10 indirip kursam sorun olurmu diye media markt neden yapsınki teknikservis mi orası
aldığım yerde power service diye birşey var verilen faturada " power service dahili & harici kurum 20 tl " yazan yer var
canergiray77C
kullanıcısına yanıt
aradan 1 sene gecmiş onu ilk kurulum için almışlar almamaları lazım ama
temiz formati deneyeceğim zaten etkinleşmez ise bursaya gıdıp orada soruna çözüm bulurlar illaki
quote:
Orijinalden alıntı: canergiray77
temiz formati deneyeceğim zaten etkinleşmez ise bursaya gıdıp orada soruna çözüm bulurlar illaki
yav hocam toshiba servisi arayın bilgi alın takmıkssın medimark temiz format atarken recovery bölümü silersen artık bir seyde yapılmaz
tamamdır herşey için teşekkür ederim sağolun
canergiray77C
kullanıcısına yanıt
rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme