Şimdi Ara

Recorvery yardım w8 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam yukarda belirttiğim gibi adam bana dedi ki satış temsilcisi ben sordum pc format atmak istediğim zaman nasıl atacağım adam da anlattı bu pc orjinal lisanslı windows olduğu için recorvery diye birşey var ve siz buna tek tuşla format atabilirsiniz bilgisayarınız mağaza da aldığınız gibi olacaktır dedi bende yazın w10'a güncelledim ve şimdi bilgisayarıma recorvery veya format atmak istiyorum recorvery atmaya kalktığım zaman bu hatayı alıyorum işte Recorvery yardım w8

• sıfırdan temiz kurulum yaparsam windows'um etkinleşmez korsan olur diye cekiniyorum
  • canergiray77 C kullanıcısına yanıt
    Recovery bolumu yok işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırdan temiz kurulum yaparsam windows etkinleşmez ise ne yapacağım
    Yükseltme yapmadınız siz yukseltme yaparken diski tamamen silmiş te olabilir siniz recovery bölümü de silinmiş olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • direkt sürüm yükselttim cd falan takmadan yaptım herşeyı içinde gelen toshiba'nın bazı uygulamalarıda mevcut sıfırdan yapsaydım bunlar olmazdı
  • Pardon ya kurtarma bölümü varmış siz pc açtiktan sonra recovery tuşuna basiyornusunuz

• valla hocam o tuş hangisi bilmiyorum ama sıfırlama bölümüne girmiştim toshiba l50 c 17l modeli
  • 0+açma tuşu ile recovery bölümü açılıyor sanırım sizinkinde

Bunu deneyin pc yi kapatip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 28 Mart 2017; 16:5:23 >
  • Dm'den no atın size video atayım acaba doğrumu diye yardımcı olun bana lütfen
  • Youtube yükleyin link atin dediğim kombinasyonu deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 28 Mart 2017; 16:7:22 >
  • [DHTUBE=]https://youtu.be/wZLbTVSerIk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi Windows 10 anakonusuna alalım, orada bir programda gözüküyordu şuan kullanılan lisans diye.. Konunun başını okumalısınız..

Yine de mediamarkt müşteri hizmetlerini arayın, bir sorun bakalım ne diyecekler..

Windows 8e dönüp yine 10 a guncellerseniz performans kaybı yaşayabilirsiniz. Direkt sıfırdan win 10 kurmak en mantıklısı olacaktır..

• https://youtu.be/wZLbTVSerIk

Burda anlatmis adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 28 Mart 2017; 16:11:18 >
  • Foto foto işlemleri atacağım size şimdi bekleyin bu bölümdeyim şimdi

• Bu video da yenile diyor Adamın yaptığın da sanırım ilk seçeneğe giriyor

• Bu Hata'yı alıyorum
    Recorvery yardım w8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canergiray77 -- 28 Mart 2017; 16:28:50 >
    dedigim tuşa basıyormusunuz pc kapat sıfır tuşuna basılı tut ve pc acma tusuna bas
  • Zaten oradan girdim

Recorvery yardım w8

yes deyip devam edi cıkan resmi atın birlikte yapalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.