HP'nin lanet olası netbooklarından birine sahibim. Bilgisayarın içinde 3G özeliği mevcud. Sim kartı takıp dilediğim gibi 3G ile nette girebiliyordum. Yalnız bir problem vardıki, o da sistemin Windows XP Home Edition olması. Biliyorsunuz biz Türkler pek sevmeyiz Home Edition 'i :) Hemen formatladım ve XP Professional kurdum. Yalnız şöyle bir sorun oldu, 3G driverları çalışmadı. Üstüne bunuda formatladım ve Windows 7 kurdum. Windows 7 'de hiç çalışmadı, üstünde bir makina kasmaktan patlama noktasına kadar geldi. Tabii bu format işlemleri sırasında üstün zekalı ben, recovery almayı unuttum. Daha doğrusu unutmadım, üşendim. Çünkü netbook'da DVDROM, yada CDROM gibi donanımlar bulunmuyor.
Şimdi ben bu lanet olası cihazı, fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim? FINALDATA, NtfsDataBack gibi programlar işimi görürmü, yada siz neyi önerirsiniz..??
Herkese selamlar...
o bahsettigin programlari bilimiyorum ama... eger isletim sistemini geri dondurmek istiyorsan o tarz programlarin isine yarayacagini sanmiyorum... Bana gore 2 secenek var... ayni cihaza sahip baska bir arkadasin disklerini alacaksin yada hp servisini arayip yeni disk satin alacaksin...
Ama yinede konu hakkinda detayli bilgiye sahip birileri cikarda yok kardesim su programla olur derse... birsey diyemem...