Şimdi Ara

recovery mod bozuldu lütfen yardym edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar, lütfen bana yardım edin daha öncede bu konu yüzünden recovery modu bozulan bir discovery i onarmak için sp flash ile orjinal rom yükledim telefon brick oldu çöpe attık

1 hafta önce yeni discovery aldım belki buna cwm olur diye aşağıdaki herşeyi bire bir uyguladım.

http://www.youtube.com/watch?v=smhyD4kTEiw

fakat bunları yaptıktan sonra telefonu recovery modunda açmaya çalışınca generalmobile yazısından sonra recovery gelmesi gerekirken siyah bir ekran geliyor 15 20 sn bekledikten sonra telefon düz bir şekilde açılıyor, bu yüzden telefonu sıfırlayamıyorum yani telefon yarı kullanılmaz hale geldi, internetteki bütün recovery.img leri indirip bu program ile kurmayı denedim olmadı sp flash ile orjinal rom at falan demeyin çünkü telefon brick oluyor ve çöp oluyor teknik servis bile düzeltemedi geçenkini. yalvarırım bana bu recovery i düzeltmesini gösterin orjinal recovery i bile kabul etmiyor full siyah ekran da kalıp düz açıyor telefonu.

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mct92 -- 29 Mayıs 2014; 0:18:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.