Şimdi Ara

Recruid A friend Yapamadım Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 arkadaş başladık oyuna 2 başlangıç + 2 60 günlük süre aldık
    ben yeni hesap açtım
    önce kendi hesabıma classic keyi yükledim sonra ülke almanya gözküyor.
    Raf istegi gönderdim diger arkadaşa oda o linkten kayıt oldu sonra ben ona classic+60 günlük keyleri girdim ama benim daveti yaptığım hesabımda 0 friend yazıyor. kendime 60 günlük süreyide eklememe ragmen durum böyle

Recruid A friend Yapamadım Yardım Lütfen.

• Bildiğim kadarı ile, ilk aylık ödeme yaptığında senin bonus kazanman gerekiyor.
  • bazen kendi hesabın içinde yaratıyorsun başkasına yardım ederken. mesela wow2 diye kendi hesabında oluşuyor. sebebi logut olmadan ya da tarayıcı cachesini silmeden linklere basınca oluyor. blizzarda webform yollarsan karışıklığı giderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

bazen kendi hesabın içinde yaratıyorsun başkasına yardım ederken. mesela wow2 diye kendi hesabında oluşuyor. sebebi logut olmadan ya da tarayıcı cachesini silmeden linklere basınca oluyor. blizzarda webform yollarsan karışıklığı giderirler.

ticketle sorunumu giderdim rocketi felan aldımda bu sefer 3 kat exp gelmiyor sanırım onu nasıl halledicez bilemiyorum.
  • aynı partide olup birbirinize yakın durmanız gerek görev yaparken ve görevleri teslim ederken.ayrıca aranızdaki level farkı yüksek olmamalı.5 leveldı sanırım en fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.