4 yıldır aralıklarla wow oynamaktayim ve tekrar başlıcam yeni sayılcak bir pve serverinda benimle beraber kasicak recuit a friend yolliyabilecegim birilerini ariyorum.. wowu birakip acc sini satmış yeniden başlamak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir anlaşabiliriz..
Ancak msj aticak arkadaşlardan soyle bir istegim olucak level 60 a kadar beraber hızl bir şekilde kasmak istiyorum yani hardcore ise hardcore veya normal.. Bana ayak uydurabilecek questleri ezbere bilmesede fikir sahibi olan arkadaşlar ozelden msj atabilir..
Saygilar sevgiler..
Up
Arkadaşlar world of warcrafta yeni başılıcak veya daha onceden oynamış olup yani account ile başlıcak olanlar lutfen msj atsin.
Herkes arıyor yeni hesap alacak birilerini.Hesabı açan siz değilseniz konu açmak mantıksız bence.
Önceki buldugum arkadasla pek iletişimde bulunamadık doğal olarak iptal ettim. Yeni arkadas arıyorum. 2. Ayı ben bile ödeyebilirim problem olmaz:) yeterki basliyalim yoksa multiboxing le kasicam ama zevki kalmıyor oyle yapıncada. Neyse ilgilenenler msj atabilir saygılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme