Şimdi Ara

recruit a friend ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 yıldır aralıklarla wow oynamaktayim ve tekrar başlıcam yeni sayılcak bir pve serverinda benimle beraber kasicak recuit a friend yolliyabilecegim birilerini ariyorum.. wowu birakip acc sini satmış yeniden başlamak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir anlaşabiliriz..

Ancak msj aticak arkadaşlardan soyle bir istegim olucak level 60 a kadar beraber hızl bir şekilde kasmak istiyorum yani hardcore ise hardcore veya normal..
    Bana ayak uydurabilecek questleri ezbere bilmesede fikir sahibi olan arkadaşlar ozelden msj atabilir..

Saygilar sevgiler..

• Up

Arkadaşlar world of warcrafta yeni başılıcak veya daha onceden oynamış olup yani account ile başlıcak olanlar lutfen msj atsin.
  • Herkes arıyor yeni hesap alacak birilerini.Hesabı açan siz değilseniz konu açmak mantıksız bence.
  • Önceki buldugum arkadasla pek iletişimde bulunamadık doğal olarak iptal ettim. Yeni arkadas arıyorum. 2. Ayı ben bile ödeyebilirim problem olmaz:) yeterki basliyalim yoksa multiboxing le kasicam ama zevki kalmıyor oyle yapıncada. Neyse ilgilenenler msj atabilir saygılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.