Şimdi Ara

Recruit a Friend için deneyimli oyuncu arıyorum ( Bugün başlıyoruz.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir süreden sonra oyuna tekrar dönmeye karar verdim ;

Yeni bir hesap alıp oyun süresi yüksek olan deneyimli bir arkadaş ile Recruit a Friend yapmak istiyorum ( Paketleri kendim alıcam.)

- Faction ve Realm'i aramızda kararlaştırabiliriz.

- Min. 2 Max. 5 karakter kasmayı düşünüyorum.

- Hardcore oyun anlayışına sahip en az 2 yıl deneyimi olan biri ile raf'ı başlatmak istiyorum.

Pm atarsanız detaylı konusuruz.

Saygılarımla ...

• Öneride bulunayım, dikkat et çoğu kişi sadece exp için kanki ayağına yatıyor, 1 karakterden sonra tınlamıyorlar. Boşu bosuna gider raf ve Ada'ma mount kazandırırsın falan, yerinde olsam herkese eyvallah demezdim, ben pişmanım boka gitti. Burdan bulmuştum. Tanıdığın arkadaşın ile yap, benim arkadaşa raf attım ben onla 2 ay oynadık nerdeyse 11 karakteri 100 ledik, beraber birşeyler yaptık falan zevkli geçti sonra o bıraktı tabi.

Gel bana diycem de karakter kaşımaktan Miğdem bulanıyor artık :D onun harici istediğin gibi biri cıkmazsa beni ekleyip sorularını sorabilirsin istersen ^_^

Karakter kaşımak ne demek ya, autocorrect

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Kasım 2015; 20:29:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Öneride bulunayım, dikkat et çoğu kişi sadece exp için kanki ayağına yatıyor, 1 karakterden sonra tınlamıyorlar. Boşu bosuna gider raf ve Ada'ma mount kazandırırsın falan, yerinde olsam herkese eyvallah demezdim, ben pişmanım boka gitti. Burdan bulmuştum. Tanıdığın arkadaşın ile yap, benim arkadaşa raf attım ben onla 2 ay oynadık nerdeyse 11 karakteri 100 ledik, beraber birşeyler yaptık falan zevkli geçti sonra o bıraktı tabi.

Gel bana diycem de karakter kaşımaktan Miğdem bulanıyor artık :D onun harici istediğin gibi biri cıkmazsa beni ekleyip sorularını sorabilirsin istersen ^_^

Söylediklerine tamamen katılıyorum , 4 kişi ile RaF yaptım bu zamana kadar bunlardan 2 tanesi gayet keyifli ve amacına yönelikti . Diğer 2 si seninde anlattığın gibi tamamen pişmanlıktı.

Söylemek istediğim şu ki bu sefer kriterlerim biraz yüksek , detaylı konusmadan asla başlamayı düşünmüyorum . Oyundan zevk alan ve oyun içi sosyal ortamı olan bir arkadaş ile yapmayı düşünüyorum.

Tavsiyen için teşekkür ederim

• Swntzky kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, istediğin gibi birini bulman dileğiyle ^_^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm atan arkadaşlara dönüş yaptım , konu güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swntzky

Pm atan arkadaşlara dönüş yaptım , konu güncel.

Diger 4 account ne oldu diye sormamis kimse. 4 kez RaF yapip 5. yi arayan biride bana cok masum gelmedi acikcasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Pm atan arkadaşlara dönüş yaptım , konu güncel.

Diger 4 account ne oldu diye sormamis kimse. 4 kez RaF yapip 5. yi arayan biride bana cok masum gelmedi acikcasi.

Güzel kardeşim 1 accountta 1 kez raf yapılabilir diye bir kural yok. RaF nedir nasıl yapılır bilmeden atlama konuya.

Bunun dışında ben kimseyi zorlamıyorum , karşılıklı bonus kazanabileceğimiz bir aktivite karşımdaki adam mount + 4,5 tane

90 level karakter kazanıcak kısa bir süre içinde. Benim eski accountumun ne olduguda seni ilgilendirmez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swntzky -- 26 Kasım 2015; 14:24:23 >
    RaF in ne oldugunu biliyorum. (4 adet RaF mountum var) Bir accountdan farkli istedigin kadar hesaba RaF daveti yollarsin ama bir account bir kez RaF aktif edilir. Senin durumunda 4 kez ayri account acmissin demektir dogru mu yanlis mi?

Evet o accountlara ne oldugu ile zerre ilgilenmiyorum 100-150 liradan baska birilerine satilmistir. Zorlama yok ben sadece yapmak isteyenler ne bulacaklarini bilsinler diye yorum yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 26 Kasım 2015; 15:37:38 >
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    Ben kendi hesabımda 1 kez raf aktif ettikten sonra attıgım davetler ile yaptığım raflar sayılmıyormu kardeşim ? Onlar birer deneyim değilmi ?
    Dogrudur ifadeden ben 4 kez RaF davetini alan kisi sizsiniz gibi dusundum. Sizin durum gercekten boyle midir sizin bileceginiz is olduguna gore kolay gelsin ne diyelim...
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama hala tavrını değiştirmiyorsun , bak dostum ben burada forumdaki arkadaşlara bir teklif sunuyorum sonuç olarak karşılıklı

bonuslarından yararlanıcaz. Wow official forum dan anlaştıgım oyuncularda var ama bekliyorum neden? Çünkü forumdaki arkadaşlarda faydalansın

iletişim daha kuvetli olsun diye birini tanımadan bu şekilde yargılaman gerçekten hoş değil. Sanada kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swntzky -- 26 Kasım 2015; 16:00:56 >
    Ok benim bir itirazim yok. 100 lerce RaF konusu okumus gormus biri olarak bende forum arkadaslarimi sizin teklifiniz karsisinda dusuncem ve tecrubem dogrultusunda uyardim. Ne hakaret ettim nede yalancisiniz dedim. Hatali olabilirim sizi neden bu kadar rahatsiz ettginide anlamadim.

Uygun karsilikli fayda saglayacaginiz biri ile yapin RaF inizi . Amiyene tavirla bana giren cikan yok. Foruma bu tur bir konu aciyorsaniz her gorusude sizin sahsiniza bir saldiri gibi dusunmeyin.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar ;

Uzun bir süreden sonra oyuna tekrar dönmeye karar verdim ;

Yeni bir hesap alıp oyun süresi yüksek olan deneyimli bir arkadaş ile Recruit a Friend yapmak istiyorum ( Paketleri kendim alıcam.)

- Faction ve Realm'i aramızda kararlaştırabiliriz.

- Min. 2 Max. 5 karakter kasmayı düşünüyorum.

- Hardcore oyun anlayışına sahip en az 2 yıl deneyimi olan biri ile raf'ı başlatmak istiyorum.

Pm atarsanız detaylı konusuruz.

Saygılarımla ...

Hocam bir süre oynadım ama arkadaş bulamadığımdan sıkıldım eğer bana hem oyunu öğretip hemde eğlenebilirsek ben katılabilirim size çoğu zaman müsaitim çünkü hocam.
  • kardeşim ben Kazzak serverında oynuyorum recruit edecek birilerini arıyorum.2008 den beri oynamaktayım.Oyunu çok iyi biliyorum.Kasmanda ve goldda yardımcı olabilecek durumdayım.Battle net den ekleyebilirsin varsa Gio#2724 konuşalım istersen. yada facebook :https://www.facebook.com/hayri.duver
  • RAF Talepleriniz ve Sorularınız konusunu kullanın lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.