Suspend olayı olması için your freedom tarzı programların kara listeye alınan IPlerini kullanıyor olman lazım.. aynı accountu 2 kişi kullanyor diye asla suspend edemezler.. özelliklede kardeşlere söylecek sözleri olamaz..
proxy server işi riskli ama ülkeyi UK secip türkiyeden oyuna baglanmanın herhangi bir riski yok..
kardeşimin mailine trial için link geldi fakat acountu oluşturamadım. Son kısımda hata verdi
denedim beceremedim. Neyse artık recruit a friend de olmasın
Olmadığını söyledik ama dinleyen olmadı nedense.
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
Suspend olayı olması için your freedom tarzı programların kara listeye alınan IPlerini kullanıyor olman lazım.. aynı accountu 2 kişi kullanyor diye asla suspend edemezler.. özelliklede kardeşlere söylecek sözleri olamaz..
proxy server işi riskli ama ülkeyi UK secip türkiyeden oyuna baglanmanın herhangi bir riski yok..
evet ben battlenet olayı cıkınca battlenet te uk yi sectim recruit friendde yaptım hic birsey olmadı
bi nedeni yok. Sadece olabileceğine inandırmıştım kendimi o sebeple. Yoksa eminim ki benden daha fazla tecrüben vardır ULYSES. İyi bayramlar herkese.
quote:
Orijinalden alıntı: soulfly_tr
bi nedeni yok. Sadece olabileceğine inandırmıştım kendimi o sebeple. Yoksa eminim ki benden daha fazla tecrüben vardır ULYSES. İyi bayramlar herkese.
Yok tecrübe, bilgi birikim meselesi değil aslında. Daha yeni yapmayı denemiş ve baya uğraşmıştım. O yüzden boş yere uğraşmayın siz de diye uyarayım dedim. İyi bayramlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme