Şimdi Ara

Recruit a Friend Nedir ? Özellikleri ve Getirisi Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çoğu yerde araştırmama rağmen recruit a friend olayını anlayamadım. Yani ne demektir ? Ne gibi özellikler verir ? Nasıl yapılır ? Yardımlarınız için şimdiden tşşkrler

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Arkadaşlar herkes eksik, yanlış bilgi vermiş cok yakın zamanda 4 arkadasımı davet eden biri olarak ayrıntılı acıklayayım...
    recruit a friend servisini kullanabilmek için wow hesabınızın uygun bir ülke seçili olması gerekiyor(türkiye malesef uygun değil)

davet eden ve edilen aynı partyde görev yaparsa veya mob keserse normalde 1 kat gelen experience 3 kat geliyor.. yani bir mobdan 50 exp geliyorsa 150 geliyor.. ayrıca farklı zamanlarda tek basınıza yaptıgınız görevleri sonra birlikte verdiginizdede yine 3 kat exp alabiliyorsunuz..

3 kat experience kazanma olayı 60 level kadar devam ediyor.. davet edilen kişi, davet eden kişinin alt karakterine kazandıgı levellerin yarısını hediye edebiliyor..

aynı party içinde level kasan davet edilen ve davet edenin exp kazanabilmesi için level farkının 4ten küçük olması gerekiyor.. ve birinin teslim edecegi görevin digerine gri olmaması gerekiyor..

sonuc olarak davet eden kişiyede davet edilenin exp kazanabilmesi için epey görev düşüyor.. mutlaka alt karakter acıp davet edilenle senkron level kasması gerekiyor.. sadece davetiye yollamak yeterli değil..

ben 4 kişiyi aynı anda davet ettigim için işim daha kolay oldu, actıgım alt karaktere aksam eve geldigimde level kasan arkadaslardan level alıp onlarla aynı levele getirdim.. arkadaslarada gündüz ben işteyken level kasmalarını söyledim aksam oyuna girdigimde yanalrına gidip görev teslimlerinde 3 kat experience kazanmalarını sagladım.

vakit buldukca kendi alt karakterimle onlara katılıp birde booster ayarlayıp, onlara 3 kat boost keyfi yaşattım.. mesela gecenlerde bir zulfarak yapıp icerdeki moblardan 2şer, dışarda görevlerden 2şer level olmak üzere 1-2 saatte 4-5 level kazanmalarına sebep oldum..

kazanımlara gelecek olursak,
    davet eden;
    Alt kasmak istiyorsanız çok hızlı oluyor.. mesela ben 1-2 haftada 3 alt karakteri 60 yaptım
    ilk 1 ay yuklediklerinde sizede 1 ay bedava oynama süresi geliyor
    2ci ay yüklediklerinde bedava zebra mount geliyor..

davet edilen;
    Normalde çok uzun süren kasma işlemi 60 kadar 3 kat hızlanıyor
    sizi davet edenin himayesi alltında parasızlık, cantasızlık cekmeden hızlıca kasabiliyorsunuz..

tosunpasa arkadaşımızın recruit friend hakkında yaptığı açıklama. Umarım işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 22 Eylül 2009; 0:08:47 >

• Arkadaslar Summon Friend ozelligi Nasıl kullaniliyor. Sitede Bi lvl Sınırlaması gozukmuyor ancak ben 60 lvl i gectikten sonra arkadasımı summonlayamiorum:S
  • way be çokta geçmedi ama bilgilerimi tazeleme fırsatı buldum

@Tenzen,
    öncelikle summon a friend'i kullanabilmeniz için summonlanacak kişinin 60tan küçük olması gerekiyor.. sonra arkadaşı aynı partye alıp, resminin üzerine sag click yapıp summon friend veya friend olarak eklediysen isminin başında çıkan parlak ikona tıklayarak summonlayabilisin..

bu konu ile alakalı başka sorularınız varsa ayrdımcı olmaya çalışayım
  • @tosunpasa

ben ve arkadaş 2mizde 16 lvliz 2 mizinde acc yi bilerek germany olarak kayıt ettirdik şimdi recuit a frend yapamazmıyız davet olayını felan göremedim ben sitede ?
  • recruit a friend yapabilmeniz lazım.. account management sayfasında görebiliyor olmanız gerekiyor.. yapamasanız bile o link var, sadece girince uygun değil ülkenize gibi bir hata veriyor..
  • ya peki daha once türkiye secmis olanlar düzeltemiyormu onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tosunpasa Tesekkur ederim:)
  • peki arkadaşın baştanmı kasması gerek 16 lvl iz 2 mizde şimdi yapamazmıyz trial acc cart curt diyoda
  • yapamazsınız artık çünkü retail keyleri kullanmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganinho7

ya peki daha once türkiye secmis olanlar düzeltemiyormu onu

Eger baştan battle.net accountu açmadıysanız çok kolay düzeltebilirsiniz.. tek yapmanız gereken ww.battle.net'e girip üye olmak,
    tabi bilgileri girerken UK filan seçin ülkeyi.. sonrada oyun eklemek istiyorum deyip login ve passwd kullanarak wow accountunuzu battle.net'e baglamak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenzen

tosunpasa Tesekkur ederim:)

Rica ederim
  • Benim hesabımda türkiye seçili olduğu için zamanında bundan faydalanamadım 4 arkadaşım tekrar başlamışken.. Ve sadece bu değil, hesabında türkiye seçili olanlardaha birçok şeyden yararlanamıyor..
    Neyseki blizzcon onlardan biri olmadı.. bugün Grunty petimi de aldım.. biçok kişi türk hesaplara verilmiyecek dedi ama ben zaten izlemek için vermiştim parayı Pay Per View almış olanlar maillerine baksın.. hesabım kapalı ama pet codumu aldım lys-lgs sonrası tadını çıkarırımpetini alanlara tebrikler

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topraktan Gelen -- 26 Kasım 2009; 22:12:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: doganinho7

ya peki daha once türkiye secmis olanlar düzeltemiyormu onu

Eger baştan battle.net accountu açmadıysanız çok kolay düzeltebilirsiniz.. tek yapmanız gereken ww.battle.net'e girip üye olmak,
    tabi bilgileri girerken UK filan seçin ülkeyi.. sonrada oyun eklemek istiyorum deyip login ve passwd kullanarak wow accountunuzu battle.net'e baglamak..

Malesef o artık yemiyor. Wow hesabının hangi ülkeye açıldığına bakıyor ve yine kabul etmiyor. Wow hesap bilgilerinden başka ülke bile seçilse yine kabul etmiyor. Key girerken yazılan bilgileri referans alıyor sanırım.

• öncelikle mevzu şu;
    Benim üyelik türkiye kardeşiminki de türkiye.
    Benim üyelik wotlk upgrade, kardeşimki trial (ama keyler hazır her an upgrade edebilirim)

Sonuç olarak; Ben bu recruit a friendden yararlanmak istiyorum. battle.net üyeliğimizi başka bir ülke yapabiliyoruz ancak oyunu oynarken türkiye proxy'i ile oynayacağız. O zaman mutlaka sorun olacaktır. Çözümü varsa yardım ederseniz sevinirim.
  • Valla oyun içinde görmüştüm birkere , adam gözümün önünde 20 den 24 lvl olmuştu 2-3 saniyede şok olmuştum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly_tr

öncelikle mevzu şu;
    Benim üyelik türkiye kardeşiminki de türkiye.
    Benim üyelik wotlk upgrade, kardeşimki trial (ama keyler hazır her an upgrade edebilirim)

Sonuç olarak; Ben bu recruit a friendden yararlanmak istiyorum. battle.net üyeliğimizi başka bir ülke yapabiliyoruz ancak oyunu oynarken türkiye proxy'i ile oynayacağız. O zaman mutlaka sorun olacaktır. Çözümü varsa yardım ederseniz sevinirim.

Merhaba,
    battle.net'ten ülkeyi yurtdısı yapman gerekiyor.. blizzard yurt dısı girmis türkiyeden baglanıyor gibi psikopat takipler yapmıyor..
    sonra account managementtan kardesinin mailine davet göndereceksin.. sonrada kardesin girip orada belirtilen linkten yeni bir trial acc acıp oynamaya baslayacak.. önceden kastıgı trial'i unutun.. hepsi bu.. recruit a friend sayfasından account linked secenegini gördükten sonra kardesinin accountunuda alacagıız keylerle yükseltp birlikte 3kat level almaya başlayabilirsiniz..

• Çok teşekkür ederim cevabınız için. Account'un share edilmesi konusunda işi ciddiye alan blizzard beni tedirgin ediyor:D

Ayrıca battle.net üyeliği ile oyuna bağlandığımız proxy aynı olmazsa suspend olma ihtimalinden bahsetti arkadaşlar. Nedir bu suspend olayı ve gerçeklik payı var mıdır?

Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.
  • Yok mu bu suspend olayını bilen?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.