Şimdi Ara

Recruit a Friend Sistemi Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir çok yerde bununla ilgili yazılar okudum bazı bilgiler eski olduğu için şu an ki sistem hakkında bilgi sahibi olmak istedim.Önce bilmeyenler için ufak bir özet geçeyim .
    Oyunu önceden oynayan biri var bu kişiye Veteran deniliyor.Yani oyun tecrubesi olan bir accountu olan ve oyunu oynayan biri.Bu kişi oyuna yeni bir arkadaşını başlatmak istiyor veya arkadaşı oyuna başlayacak ve bunun için ona bir davette bulunuyor ( Recruit A Friend denilen , oyun içinden yapabiliyorsunuz ) Arkadaşınız bu daveti kabul edip battle.net ten bir account açıp bu daveti kabul edip WoW1 hesabı aktif hale gelmiş oluyor.Bu durumda siz Veteran account , arkadaşınız ise Recruit Account olmuş oluyor ( bunlar sadece verilen isimler accountlar arasında bir özellik farkı yoktur). Bunu yaptığınız takdirde Veteran account ve Recruit Account'a ödüller veriyor.Kaba taslak böyle bir şey buradan da inceleyebilirsiniz
    http://www.wowhead.com/guides/recruit-a-friend-basics#rafbenefits-veteran-account

Sorularım şunlar olacak:

1)Recruit attığım kişi WoW un tüm paketleri(WOD'a kadar) + 2 aylık Game time yükledikten sonra mı bana mount seçme hakkı veriliyor. Yoksa Sadece ilk paket (MoP ' a kadar olan) + 2 aylık Game Time yükledikten sonramı mount seçim hakkı veriliyor bana ?

2)Recruit attığım kişi ile aynı grupta olmam şart mı ?Yoksa ikimizde Farklı zamanlarda oyuna girip tek başımıza takıldığımız halde yine x3 xp fazladan mı gelecek ?

3)Recruit atmadan önce açmış olduğum ve yarım kalan ( 85 lvl den az olan charlar ) charlarım da x3 xp kazanır mı ?Yoksa sadece recruit attıktan sonra açtığım karakterler için mi geçerli bu XP?

4)x3 daha fazla XP gelmesi için Ayrı grupta kasmamız ve aramızdaki lvl farkının 4 ten fazla olmaması mı gerekiyor ?

5)Her iki lvl de Recruit hesabı benim hesabımdaki karaktere 1 lvl verebiliyormuş ( örnek Recruit=60 lvl oldu bana 30 adet lvl verme hakkımı var ) , bu doğrumu yanlış mı biliyorum ? Aynı şeyi ben arkadaşım için yapabilir miyim ? Çünkü bende heirloom itemler falan var daha hızlı lvl atlarım gibi

6)Heirloom itemlerin XP arttırma etkisi de ekleniyormu ?

Sorular biraz fazla bunun için üzgünüm , bilginiz varsa ve hepsini düzgün bir şekilde cevaplarsanız çok memnun kalırım , teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.

• 1. 2 ay yükledikten 1 hafta sonra geliyo ödüller. paketi ne olursa olsun
    2. aynı grupta ve yakında olmanız gerekiyo. ayrıca level farkıda az olması gerekiyo
    3. öncekileri kasabilrsin eğer o levele yakınsa arkadaşınınki
    4. aynı grupta ve yakında olmanız gerekiyo. ayrıca level farkıda az olması gerekiyo
    5. beraber kastığınız levelin yarısını rafı atan kişinin o leveldan düşük aynı server ve factiondaki herhangi bir karakterine verebiliyo
    6. ekleniyor.

hepsinin cevabı zaten burda vardı:https://eu.battle.net/support/en/article/recruit-a-friend hemde çok daha detaylı

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yanlış anlamazsanız şurada bir şey yazıyor benim anladığım .Recruit account WOD ' a kadar paketleri yükleyip 2 aylık game time aldıktan sonra veteran accounta binek seçimi veriliyor.Yazıyı kopyalıyorum wowhead tan:

In-Game Reward - If the new account, after upgrading to a full license of World of Warcraft, pays for two months of game time, the Veteran Account can choose one of eight special rewards. These are all account-wide.

Ayrıca 5. sorum için bir şey daha eklemek zorunda kaldım. Beraber kastığımız levelleri nasıl hesaplayacağız ki veya nasıl öğrenebilirim ?

Birde şöyle bir şey var ben heirloomlarla kassam arkadaşım heirloomsuz olacak ve zamanla araya mutlaka 4 lvl farkı girecek ki siz bana dediniz ki Veteran accountun hesabındaki herhangi bir chara beraber kasılan lvl kadar başka bir chara lvl verilebilir. O zaman çok dengesiz bir olay ortaya çıkabilir sürekli yeni char açmak zorunda kalabilirim. Beraber kastığımız levelleri ben arkadaşıma veremez miyim ?

Bu recruit olayını bilmediğime çok üzülüyorum ya şu ana kadar 3 adet mount almış olurdum.

Bu arada evet verdiğiniz linki daha önce görmüştüm ama ben onu ticket olarak algılamıştım. Buna benzer yazılar okudum ama emin olmak için buraya konu açmak istedim.

• Enlprck E kullanıcısına yanıt
    rafla düzgünce kasabilmek için heirloomları çıkarman gerekir. yoksa zırt pırt biri öne geçer exp gelmez %300. heirloom olarak exp vermeyenlerin tümünü kullanabilirsin ama. grant a level için hesabı ben kafamdan yapıyorum. 70 level kastıysam onunla 35 diyorum. ama sen ara sıra onunla kasıyosan hesap yapamazsın doğal olarak. biryerde yazarmı onuda bilmiyorumda pekte önemi yok heralde. raf için full licence diyo, yani starter edition olmasın yeter.
  • Çok teşekkür ederim yardımların için , tüm sorularım açıklığa kavuştu .Adamlar full licence yazmış millet WoD 'a kadar anlıyor :). Umarım bilmeyenler için güzel bir başlık olmuştur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enlprck -- 7 Mart 2015; 14:40:38 >
  • rica ederim. ama bu konu senden başkasına yaramayacak çünkü senden öncede başkası açtı böyle bi konu. benzer cevaplar onada verildi ama sana yaramadı gördüğün gibi :)

edit: tamam senin soruların daha farklı önceki başığa göre ama genelde aynı şeyler sorulduğundan diyorum.
    aslında şöyle bi sorunda göz ardı edilmemeli, herkes yeni konu açmayın mevcut başlığa yazın der ama dikkat ettiiğim kadarıyla mevcut başlıklara yazılan sorulara çok az cevap veriliyo.

ama bu konuda şansını deneyebilirdin genede http://forum.donanimhaber.com/m_102322577/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 7 Mart 2015; 15:40:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.