Şimdi Ara

Recuit a Friend (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben oyuna öğleden sonra başlamayı planlıyorum gidip cd key satın alacağım.Aldığım sitedeki adam bana böyle bir olay var arkadaşınla oynayınca kolay lwl kazanıyorsunuz dedi.Benim oynayan hiç arkadaşım yok biri bana bu konuda yardımcı olabilir mi acaba ? çok fazla araştıramadım oyunu çünkü terimler fln var bir çok forumda ne olduklarını hiç bilmiyorum.Birde oyuna hangi bölümden başlamam doğru olur.Kafamda az çok netleştirdim karakterimi.

Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.Teşekkürler iyi forumlar.

• ben yapabilirim istersen mailini özel mesajla at sana recruit mailini atarım dunemauldada açarsan boostlarım yardım ederim istersen tabi
  • bende dune maul da yeni başladım, gerçi 31 level oldum bi faydası olurmu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion41

ben yapabilirim istersen mailini özel mesajla at sana recruit mailini atarım dunemauldada açarsan boostlarım yardım ederim istersen tabi

sana gönderemiyorum mesaj profilin kapalı.Şu an trialdeyim hala yapabiliriz dimi.

Bosbeden@yahoo.com mail adresim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boş Beden -- 27 Mart 2010; 9:18:36 >
  • Arkadaşlar Google a "world of warcraft recruit a friend ” yazın donanımhaberde detaylı konusu var. Şu anda cepteyim link koyamıyorum.
  • Evet konuyu ben açmıştım :) Sorularını direkt olarak bana yöneltebilirsin ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.