Şimdi Ara

Red Baron/Firefighter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisini almak istiyorum ama tereddüte düştüm. Almaya değer mi ? Tristana ve corki nin daha iyi skinleri var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PentaKilll

Bu ikisini almak istiyorum ama tereddüte düştüm. Almaya değer mi ? Tristana ve corki nin daha iyi skinleri var mı ?

tristin en iyi skini olmasi lazim ama yeni cikan skinde de tum skillerin animasyonu deisiyo tabi daha kimsede gormedim.

• Legendary skin olması hoş. Yarı fiyatına geliyor kaçırmamak lazım aslında. Roketli skini ben de hiç görmedim oyunlarımda

• quote:

Legendary skin olması hoş. Yarı fiyatına geliyor kaçırmamak lazım aslında. Roketli skini ben de hiç görmedim oyunlarımda
    firefighter dandik gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla*-*

firefighter dandik gibi

Alıntıları Göster
    benim hiçbiri hoşuma gitmedi legendarylerden.
  • Twisted inkinde hiç bir şey degismiyor neredeyse

• En azından su efekti oluyor. Eski skinlerde genelde görüntü odaklı bir değişiklik var. Şimdikiler görüntü ve skill görüntüsü üzerine. Fazla bir beklentim yok eskilerden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Black myth wukong
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

En azından su efekti oluyor. Eski skinlerde genelde görüntü odaklı bir değişiklik var. Şimdikiler görüntü ve skill görüntüsü üzerine. Fazla bir beklentim yok eskilerden
    Red baron ve ufo en iyi corki skinlerinden ama sadece birine ulaşabilirsin bence kaçırma

tristina içinse yine en iyi skinlerinden birisi onun haricinde bir tek şu yeni çıkan roketli var ama firefighter limited olduğu için dahada değerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Red baron ve ufo en iyi corki skinlerinden ama sadece birine ulaşabilirsin bence kaçırma

tristina içinse yine en iyi skinlerinden birisi onun haricinde bir tek şu yeni çıkan roketli var ama firefighter limited olduğu için dahada değerli

Alıntıları Göster
    amaç: tris ve corki var.
  • Sanırım limitedları kaçırmamak mantıklı olan

• limited degil onlar.Bana guzel gelmiyor sirf "bu legacy zor satisa sunulur alayim gitsin." diye almak mantikli gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

limited degil onlar.Bana guzel gelmiyor sirf "bu legacy zor satisa sunulur alayim gitsin." diye almak mantikli gelmiyor.

ben o mantıkla alıyorum skinleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo4400

quote:

limited degil onlar.Bana guzel gelmiyor sirf "bu legacy zor satisa sunulur alayim gitsin." diye almak mantikli gelmiyor.

oznel bir durum benim hosuma gitmezse almam giden olur da kacirirsamda cok pisman olurum.

• quote:

quote:

quote:

oznel bir durum benim hosuma gitmezse almam giden olur da kacirirsamda cok pisman olurum.

Evet öylede ama corkide genel olarak hoş gelebilicek 2 skin var birisi ufo diğeri red baron mesela ben sezon 2 riveni almadım çünkü güzel olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

quote:

quote:

Evet öylede ama corkide genel olarak hoş gelebilicek 2 skin var birisi ufo diğeri red baron mesela ben sezon 2 riveni almadım çünkü güzel olduğunu düşünmüyorum.

corkide red baron iyi ama kotunun iyisi gibi yani cok ahim sahim degil.Bende alamadim riveni az pismanim effectleri hostu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: atilla*-*

amaç: tris ve corki var.

Zaten ikisinin toplamı 38576 RP ediyordu da hava atacak adam beleş trist ile
  • Hot road miydi o skin daha iyi bence ama legacyler kacmaz.

• Sanırım ikisini de alacağım

• quote:

Sanırım ikisini de alacağım
    Nickin iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penta Kill

Nickin iyiymiş.

Alıntıları Göster
    red baron aldım ama açıkçası çok da beğenmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.