Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Ne Kadar Sattı? İşte Güncel Satış Sayısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rockstar Games tarafından oyunculara sunulan vahşi batı temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Red Dead Redemption 2, çok satmaya ve oynanmaya devam ediyor. Grand Theft Auto 5 altın yumurtlayan tavuk olmaya devam ederken RDR 2 ise bu başarıya ortak oluyor.

Red Dead Redemption 1 yakın zamanda PC'ye geldi

'' 

Rockstar Games stüdyosunun çatı şirketi Take-Two Interactive tarafından yayınlanan 2025 mali yılının 2. çeyrek kazanç raporuna göre Red Dead Redemption 2 resmi olarak 67 milyondan fazla sattı. Bu sayı bir önceki çeyrekte 65 milyondu.

Red Dead Redemption serisi içerisinde bildiğiniz üzere iki farklı (Online modlar dahil) oyun bulunuyor ve serinin tüm oyunlarının toplam satışları 92 milyonun üzerinde. Diğer taraftan yıllardır sadece konsol sürümleriyle karşımıza çıkan RDR 1, yakın zamanda PC platformuna geldi ve 50 dolarlık fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Oyun oldukça eski bir yapıya sahip olduğundan dolayı bu fiyat politikası eleştiriliyor.

Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Rockstar Games, Grand Theft Auto serisinin en yeni oyunu Grand Theft Auto 6'ya odaklanmış durumda. Şimdi ise yakın zamanda oyun için yepyeni bir fragman bekleniyor.

• Bu oyun sadece bir oyun değil adeta bir sanat eseridir. Bu oyun için ingilizce öğrenilir, tam anlamıyla gelmiş geçmiş en iyi oyunun hikayesi tam anlamı ile anlanılır. Bize bu deneyimi yaşattığın için teşekkürler Rockstar.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Canım benim oyunun yüzde yüz el çevirisi var
    Konsol için diyorsan haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 10 Kasım 2024; 7:58:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once OneX e sonra pc toplayinca pc ye almistim. Rdr2 yapilmis en muhtesem eserlerden birdir.
  • bu sinema filmine gelmiş geçmiş en iyi oyun demek ben oyunlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum demekle tamamen aynı şeydir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

bu sinema filmine gelmiş geçmiş en iyi oyun demek ben oyunlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum demekle tamamen aynı şeydir

Daha ayılamamışsın bir duş al öyle gel.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yaptığı oyunlara lafım yok ancak firmanın oyuncu ve mod yapımcılarına karşı tutumu ve ısrarla Türkçe dil desteğine karşı kayıtsız oluşu benim gözümde bu firmayı beş para etmez bir konuma koyuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'nin pazar değeri yok bu adamların gözünde, o yüzden Türkçe Dil desteği de yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alex59

Yaptığı oyunlara lafım yok ancak firmanın oyuncu ve mod yapımcılarına karşı tutumu ve ısrarla Türkçe dil desteğine karşı kayıtsız oluşu benim gözümde bu firmayı beş para etmez bir konuma koyuyor.

Modcular hakkında son adımları FiveM ekibini kendi bünyelerine kattılar bilgin olsun.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.