Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.195
Cevap
149
Favori
800.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acaba orijinal oyuna korsan dlc olur mu? Sizin ekstra soygun dediğiniz dlc olarak gelebilir sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sabotage1907 kullanıcısına yanıt
    Gaara34 kullanıcısına yanıt
    ben de bu mesajı görüp, bu yöntemle aldım 3300 rubleye. prepurchased yazıyor artık.
    daha ucuz ülke vardır belki ona da baksa mıydım diye düşündüm sonra. sağlık olsun. bilgi için teşekkürler @Gaara34 'ya
    kredi kartı ödemem nasıl olcak, onu merak ediyorum asıl. direk tl'ye çevrilcek mi? yoksa ruble mi ödemem gerekecek, bilen söyler mi lütfen @Gaara34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guardian_cj -- 9 Ekim 2019; 19:5:33 >
  • guardian_cj kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu aldıktan sonra yine launcher dan vpn ile mi oyuna girmek gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 9 Ekim 2019; 19:4:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoonBoi

Hocsm bakmışsınızdır ama insanlık hali gözden kaçmış olabilir magazaya baktinizmi?
    ana sayfada sol tarafta 1 kere çıktı sayfaya girdim siparişi tamamlamadan kapatmak durumunda kaldım..bir daha da çıkmadı...sol tarafta "available" olarak gta 5 ve andreas var mağaza da da sadece san andreas var başka hiç bir şey yok o da sanırım ücretsiz zaten...
    bu bir sorun mu değil mi onu bile bilmiyorum nette zerre kadar bilgi de yok..
  • emmare kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam umarım çözersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    bakıyorum, sanmıyorum. VPN'le girince VPN öncesi oturumum geri gelmişti çünkü aynı şekilde
    Edit: even VPN'siz girdim şimdi, oyun prepurchased :)
    Rusya'ya gidip almış gelmiş gibi hissediyorum. teknolojiye bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guardian_cj -- 9 Ekim 2019; 19:9:22 >
    inşallah sıkıntı çıkmaz hocam hayırlı olsun.
    başka lokasyon geliyorsa aklınıza kullandığım vpn programında varsa bakmaya çalışırım.
    kart'dan ne kadar çekeceğini bende merak ediyorum. provizyona düşmesi lazım hemen. banka belirterek çekilen tutarı paylaşırsanız buradaki arkadaşlara da fikir sağlamış olur.
    Sagolun

seninle alakalı o, ekstre tercihin tl ise tlye çevirir banka. $/€/tl ise $ olarak bırakır. (ruble'den dolara çevirmiştir büyük ihtimal)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MisterX06

Sistem gereksinimlerine bakılırsa 1080p'de yüksek-ultra grafik detaylarında rahatlıkla 30 kare/saniye üzerinde performans alırsınız.
    Donma olmadıktan sonra benim için yeterli olur.

• vpn açıp ruble ile falan alan var mı ?
  • Tahmin ettiğim sistem gereksinimleri çıktı minimum 770 istediğine göre güzel optimizasyon olacaktır. Medium ayarlar ise ps4 e eşit olur diye düşünüyorum. Zaten ps4 de 120 saat oynadığım için ben sadece Türkçe yamayı bekliyorum artık çıkışında hemen oynamanın anlamı yok benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guardian_cj

bakıyorum, sanmıyorum. VPN'le girince VPN öncesi oturumum geri gelmişti çünkü aynı şekilde
    Edit: even VPN'siz girdim şimdi, oyun prepurchased :)
    Rusya'ya gidip almış gelmiş gibi hissediyorum. teknolojiye bak
    Bir problem olur mu ki hocam bende VPN ile almayı düşünüyorum ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

i7 9750h 1650 4gb 16 ramle notebookta ne derece oynayabilirim?
    Çok rahat oynarsınız medium-high karışık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Çekincem işlemci benim . Umarım dediğiniz gibi.olurda söyle bi 600 saat oynarım . 500 saat witcher 3 oynamıştım :)

• şimdiye kadar yok, 2 sene önceki yorumlara bakınca gördüm ki; VPN'le almayın, alırsanız VPN'siz girince oyun yüklenmemiş görünüyor falan demişler
    oyun çıkmadan bunu deneyemiyorum ama, oyunla beraber gelen hediye oyunlardan birini yükleyip sıkıntı var mı bakıyorum şu an.
    ama kesin bilgi oyun çıkınca belli olcak
  • Yeni ekran görüntüleri
    Rockstar Games
    Red Dead Redemption 2 For PC Now Available to Pre-Purchase via the Rockstar Games Launcher
    https://www.rockstargames.com/newswire/article/61159/Red-Dead-Redemption-2-For-PC-Now-Available-to-Pre-Purchase-via-the-Roc

Bilgilendirirseniz sevinirm hocam.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    bankayı aradım, aynen söylediğiniz gibi olmuş. dolar çıkmadan banka hesabıma TL yatırıp dolar çıkmadan ödeyeceğim, malum suriyeden ne çıkacak meçhul
    edit: bankayı aradığımda bundan sonraki yurtdışı alışverişlerimde direk o para biriminden TL'ye çevrilmesi ayarını uygulamalarını istemiştim.
    bankayı bir daha aradığımda RDR2 alışım henüz dönem içine düşmediği için bu alışverişimin de direk TL'ye çevrileceğini öğrendim. bence bunu alışı mesai saati dışında yapmama da borçlu olabilirim. dönem içi dışı terimlerini çok anlamayan biri olarak böyle düşündm
    kısaca demem o ki rusya'dan alcaksanız siz de bankayla görüşün önce ruble'den direk TL'ye çevirtmeyi onaylatın :) yakşamlars

edit 2: bu sefer banka beni geri aradı bilgilendirme için, 3. bir para birimiyle ödediğin ücret her türlü önce dolara, sonra merkez bankası satış kurunun %2 fazlasıyla TL'ye çevriliyormuş hala.
    ben de sanmıştım ki Rus'larla ortak para birimi anlaşmaları çerçevesinde para birimleri aramızda direk çeviriyoruz, pembe yalan rüyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guardian_cj -- 9 Ekim 2019; 20:16:31 >

• Sistem gereksinimleri baya iyiymiş ya ben gene 1070-1080 diye tahmin etmiştim adamsın rockstar da 2 konu var fiyat baya uçukmuş ya ve gb da öle 150 nedir ya 500 ssd im var çeyregini tek başına yicek ya

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.