Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.195
Cevap
149
Favori
800.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ravalond

Bende aynı sorunun rx570 ile cevap arıyorum . Umarım medium ayarda en kötü min 40 Fps alırım. İşlemci fx 8350 , 16 Gb ram var. Witcher 3 ultrada 60 fps alıyorum bakalım bunda medium da oynayabilicez mi
    Bu oyun dx 12 değilmi? Bende de 8350 ve rx 580 var 4.4 oc yaptım işlemciye, dx 12 oyunlarda gpu ön planda olduğu için sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum.
  • Sistem gereksinimlerinde minimum gtx 1050 ister diyordum, beklediğimden iyi çıktı. Önerilen olarak 1060 istediklerine göre optimizasyonunu güzel yapmışlar. Ancak merak ediyorum minimum grafikli halini

Bende de 1050 var ama hard diskte yer yok... Format atmak zorunda kalacağım gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hediye oyunlardan istediğimizi mi seçiyoruz yoksa rastgele mi veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Hocam ekran kartı olarak bende sizde olandan düşünüyordum rx5700 çıkınca herkes onu tavsiye etti ben de onu alayım dedim. Ben 1080pde ultra 60 fps göreyim yeter. Umarım görürüz.
    Alacağın kartta harika hocam güle güle kullan şimdiden dediğim gibi ultra da 50 60 FPS verir rockstar optimizasyonu çok iyi yapıyor bize sadece tr Yamanin çıkmasını beklemek kalıyor ben 5 ayda tamamlanır diye düşünüyorum Nisan gibi oynarız en geç

• recep61 kullanıcısına yanıt
    İstediğinizi seçiyorsunuz. Almadan önce seçtiriyor size.
  • 1440p'de herşey full 1080 Ti ile kaç fps verir acaba oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: requizm

Sistem gereksinimlerinde minimum gtx 1050 ister diyordum, beklediğimden iyi çıktı. Önerilen olarak 1060 istediklerine göre optimizasyonunu güzel yapmışlar. Ancak merak ediyorum minimum grafikli halini

Bende de 1050 var ama hard diskte yer yok... Format atmak zorunda kalacağım gibi.
    1050 ne derecede oynatır hocam sizce bu oyunu hocam 1050 var bende de

• i7 9750h 1650 4gb 16 ramle notebookta ne derece oynayabilirim?

• beyler bu nedir? yanda bi hesap gözüküyor. ben bu bilgisayardan böyle bir şey yapmadım. ilk kez karşılaşıyorum. aynı durumu yaşayan var mı?

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
  • Umarım hocam. Teşekkür ederim iyi oyunlar size de

• Sistem gereksinimleri bir çok kişiyi mutlu edecek. RX590 ile high - ultra akarız artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

1050 ne derecede oynatır hocam sizce bu oyunu hocam 1050 var bende de

Alıntıları Göster
    Yani sistem gereksinimlerine bakarsak orta ayarlarda 40-60 fps olur gibi gözüküyor. Ama ben görmeden inanmam buna.

• Bir diğer korkum da hesabın çalınması olayı. steam kadar güvenilir mi bilemedim.
  • Ön sipariş basmak için acele etmeyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: requizm

Yani sistem gereksinimlerine bakarsak orta ayarlarda 40-60 fps olur gibi gözüküyor. Ama ben görmeden inanmam buna.

Alıntıları Göster
    Güzel 30 fps bana yeterli o zaman yüksekte oynarım ben bunu

• Önceden çıkmış oyuna bukadar para vermem.

Bu oyunun hakkı ultimate 199tl dir.

• Ek grafik ayarları içinde RTX yok gibi bir darbe de bu oyundan yiyecek nvidia..
  • RX 560 ve İ3 3250 inşallah darboğaz yapmaz. GTA V'de hafif darboğaz oluyordu. Zaten 900p'de oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Ön sipariş basmak için acele etmeyin bence.
    Fiyat bir hata olmadığı sürece değişmez. Ubisoftun yaptığı gibi. Kendi mağazasına hangi fiyattan koyuyorsa steam'e de aynısını koyuyordu.
  • Alacaksanız beraber oynayalım hocam ekleyin beni lütfen

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.