Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
17.195
Cevap
149
Favori
800.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaara34

Launcher'ı VPN ile Rusya üzerinden başlattım. Oyun 2,500 Ruble - 225 TL civarı gözüküyor. Almayı denemedim.

Deneyecek misin? bir şey olmaz ise bizde o şekilde alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Launcher'ı VPN ile Rusya üzerinden başlattım. Oyun 2,500 Ruble - 225 TL civarı gözüküyor. Almayı denemedim.

ultimate ne kadar gösteriyor ?
  • sabotage1907 kullanıcısına yanıt
    konsolda oynayıp bitirdim o yüzden hemen almayı düşünmüyorum. ama bi delikanlı çıkar koskoca DH'den.
  • AVB44 kullanıcısına yanıt
    3,299R yani yaklaşık 298 TL.
  • Special, ultimate vs ne farkı var veya almaya değer mi? İş yerinde olduğum için siteye girip kontrol edemiyorum.
  • Sizce RX 560 ile oynayabilir miyim?
  • hani ne oldu 9900k minimum 2600 falan ister diyenler her zaman olduğu gibi yine yanıldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 9 Ekim 2019; 16:57:57 >
  • Sistem gereksinimi baya düşükmüş, fiyat ise bana yüksek geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem gereksinimleri gayet iyi bence.Herkesin hoşuna gidecektir.Fiyat olarak da iyi sayılır.Oyun piyasası bu şekilde artık.Ülkede ki dolar kuru,alım gücünün düşmesi yüksek olmasına etken.PS4 de 469 lira standart sürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GRKM_

Epic biraz daha ucuz olur bence.
    borderlands 3 309 tl epicte.take two dagıtımcıları rockstar ve 2k gamesin.steam ve epicde 309 falan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Sistem gereksinimleri açıklandı!

Hocam bu paylaştığınız liste doğru mu ben bilgisayar parçalarını sattığım için uygulamaya girip bakamıyorum eğer doğruysa sistem toplıycam da geri dönüş yaparsan sevinirim

• Sistem gereksinimleri cidden çok iyi daha yüksek sistem gereksinimleri bekliyordum açıkçası, bu şekilde oyun çok daha fazla kişiye ulaşacaktır. Fiyatı da biraz daha uygun olsaydı diyorum ama bu kalite de dahi olmayan diğer oyunlara bakıyorum da bu fiyatlara alışmamız gerekecek gibi artık.
  • Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım. Amd ryzen 5 2600x, ekran kartı amd rx5700, 8*2 dual ramde nasıl bir performans alırım 1080p ultra ve 2Kda?

• Steam'a indirimsiz fiyattan gelir o zaman bu? Oyun o zamana çıkmış olacağı için pre ordera özel indirim gitmiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım. Amd ryzen 5 2600x, ekran kartı amd rx5700, 8*2 dual ramde nasıl bir performans alırım 1080p ultra ve 2Kda?
    Kardeşim aynı sistem bende var ryzen 5 2600x 16gb ram 2666mhz Sapphire rx 590 mavi olanı Casper 144hz 2k 1ms monitör var yağ kaymak gibi akıyor oyunlar alacağım sistem de rdr 2 yi ultrada muazzam kalite de oynarsın

• "Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to pre-order at the Epic Games store, Greenman Gaming, the Humble Store, GameStop and additional digital retailers starting October 23rd with a pre-order bonus of 25 Gold Bars for Red Dead Online. Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to purchase on Steam this December."

Bu steam hayırdır ya.
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    Online içerikten ötürü üstüne eklenmiştir gta v deki gibi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.