Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.195
Cevap
149
Favori
800.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fx 8350 - Rx 570 - 16 Gb Ram ile Medium ayarlarda +30 Fps alabilirmiyim arkadaşlar ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravalond -- 9 Ekim 2019; 17:38:43 >
  • 5 Kasım bekle ki gelsin, uzun zaman sonra süper bir oyun, sistem gereksinimleri de harika. 150 GB biraz fazla olmuş. Pre order yaptığımız da direk yükleyebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 240GB SSD alacak arkadaşlara 240 almayın diyordumda dinlemiyorlardı. Şimdi harddiske kurarlar oyunu.
  • Hocam ekran kartı olarak bende sizde olandan düşünüyordum rx5700 çıkınca herkes onu tavsiye etti ben de onu alayım dedim. Ben 1080pde ultra 60 fps göreyim yeter. Umarım görürüz.

• Sistem gereksinimleri açıklanmışken bir daha sorayım. GTX 1050 ile medium low arasında 1080p kaç fps alırım

• Ekran resimleri gelicek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

240GB SSD alacak arkadaşlara 240 almayın diyordumda dinlemiyorlardı. Şimdi harddiske kurarlar oyunu.
    Benim 500 gb bile yetmiyor artik yuksek kapasiteli 3 oyun kurunca 100gb kaliyor zaten

• PS4 Pro aldırtmıştı bu oyun bana... 500 saatlik bir süre oynadım konsolda.. Ki konsolu sevmeyen biri olarak düşünün.. Şimdi PC ye geliyor. Tam da sistem yenileme arifesindeyim.

Bi 1.000 saatim de PC de var RDR2 için kafadan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 9 Ekim 2019; 17:44:52 >
  • Mathers kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorunun rx570 ile cevap arıyorum . Umarım medium ayarda en kötü min 40 Fps alırım. İşlemci fx 8350 , 16 Gb ram var. Witcher 3 ultrada 60 fps alıyorum bakalım bunda medium da oynayabilicez mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravalond -- 9 Ekim 2019; 17:38:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Fx 8350 - Rx 570 - 16 Gb Ram ile Medium ayarlarda +30 Fps alabilirmiyim arkadaşlar ne düşünüyorsunuz ?
    Alınır büyük ihtimal ama işlemci çok agır darbogaz yapıyor haberin olsun. Degişmen gerek.
  • Ulan rockstar paranin anasini aglatiyorsun.Biraz ülkeye özel fiyat koysana 200tl yap alalim pc versiyonu bu 350 tl nedir aga.Steama cikarken metrodaki gibi fiyat hatasi olsa keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 9 Ekim 2019; 17:38:34 >
  • fiyat üzdü umarım ucuz yollu bir yol bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Alınır büyük ihtimal ama işlemci çok agır darbogaz yapıyor haberin olsun. Degişmen gerek.

Alıntıları Göster
    Hocam ben bir tane sıfırı fazladan atmışım . Ekran kartım rx 570 . Yukarıda düzelttim mesajı. Medium + 40 olsa yeter.
  • Ravalond kullanıcısına yanıt
    ne mediumu yahu önerilende 1060 6 gb yazmışlar 570 ise 1060 ı yakalayan bir kart

high ultra arası kesin 60 fps alırsın
  • Arkadaşlar Ön Satışı ne zamana kadar devam edecek bilen var mı acaba ? (Çıkışına kadar mı ? )
  • Arkadaşlar 1050 ile ne durumda oynanır bu oyun

• Steam kış indirimlerinde birşeyler görebilir miyiz sizce?
  • Bir video atsalardı iyiydi. Kuru kuru verdik ön siparişi
  • i7 9750h 1650 4gb 16 ramle notebookla ne derece oynayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Steam kış indirimlerinde birşeyler görebilir miyiz sizce?
    Tabi ki hayır. Kolay kolay indirime girmez.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.