Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.195
Cevap
149
Favori
800.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun hikaye moduna eklemeler yapılacak, Online kısmı aynı kalacak. Şuan Online'da 13 görevlik hikaye modu, açık dünyada hikayede gördüğünüz karakterlerin verdiği getir-götür, adam öldürme görevleri ve Bounty Hunter, Trader ve Collector rolleri var. Roller daha geçen ay geldi ve hepsinin farklı görevleri var, Trader dışındaki ikiliye haftalık ekstra görevler geliyor. Free Roam içeriği fena değil yani oyunun. Showdown serileri var, bunlar klasik deathmatch, bölgeye hakimiyet kurma, bayrak alma, vb. oyun modları, bunların sayısı en son 10'u geçmişti. İlk çıktığı döneme kıyasla çok daha dolu bir oyun var fakat her halta altın istedikleri için RDO oynayan arkadaşlar GTA Online'da yaptıkları grind'ın çok daha fazlasını yapmaları gerekecek. GTA Online'daki gibi güzel para ve altın veren görev de çok yok, ciddi anlamda grind yaparsanız para kazanıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Steve

Kendi mağazasından alanlara ekstra içerikler ve bedava iki oyun veriyorlar. Oyunu çıkar çıkmaz almak isteyen birisi için epic yerine kendi mağazalarından almak daha mantıklı. Aynı fiyata daha fazla şey almak var. Ayrıca epic'in istemciside rezalet.

Oyunların en çok para getirdiği dönem çıkısından hemen sonraki dönemmiş. Çoğu insanın epic yerine kendi mağazasından alacakları sanıyorum. Kendi mağazalarını insanlara kullandırmak için bir yöntem. 1 ay sürede steamden çıkısını beklemek için çok uzun bir süre değil. Hem kendi mağazasının kullanım oranını artıracaklar hemde haybeden para kazanacaklar. 1 ay süre çok uzun olmadığından pek tepkide görmezler insanlardan. Control için 1 yıllığına ödedikleri 10 milyon doları bu firma için 1 aylığına ödemişlerdir. Belkide çok daha fazlasını almışlardır. Her türlü rockstarın işine yarıyor bu durumda. Diz çökmek değilde, rockstar cin gözlük yapmış oluyor.

Alıntıları Göster
    Epic uygulama olarak sıkıntılı ama Rockstar bölgesel fiyat verecek mi bilmiyoruz eğer vermezse Epic bu durumda avantajlı olur ama muhtemelen verir. Kendi mağazası için güzel paket yapmışlar muhtemelen alanlar oradan alır. Cin gözlük de denebilir ama daha fazla para için Epic'in yolundan gitmişler. GMG ve Humble da muhtemelen Rockstar mağaza kodu satar burada Steam dışlanmış oluyor bu da en çok Epic'e yarıyor. Kendisi zaten 2-3 hafta önce ve dolu paket satıyor ama oyun çıkışı sonrası alanlar için Steam seçenekler arasında olmuyor. Süreyi az tutup linç yemek istememiş olabilirler diğer bir ihtimal de steam konusunda veya haber konusunda görmüştüm steam başka mağazalara çıkan oyunları çıkışından en geç 1 ay sonra eklemek için kurallarını değiştirmiş gibi bir şey demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum.

@Gamermn Oyun 5 Kasımda çıkacak Epic üzerinden 22 Ekimde ön satışa sunulacak Steamde de Aralık ayının başında eklenir muhtemelen. Rockstar mağazasından da 9 Ekimde satışa çıkacak

• Oyunu konsolda bitirmiştim. Kasabalara girişte ciddi fps düşüşleri oluyordu. En son gelen güncelleme ile bir nevi oyun daha stabil olmuştu. Pc de oynaması daha zevkli olacaktır. Gta v daki gibi bir optimizasyon bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Kendi mağazalarında tl ile satıs var. Ama türkiyeye özel fiyat vermiyor rockstar. 60 dolarsa burada da 60 dolar olacaktır.

Bu durumda steam dışlanmış oluyor ama epicteki satış rakamlaranın çok fazla olacağını sanmıyorum. Humble bundle gibi sitelerde gta 5 hep rockstar social club keyi olarak satıldı. Hiç bir zaman steam keyi satmadılar. Bunda da durum aynı olur.

Hava hoş, türkiyede çoğu insan indirim bekleyeceğinden 1 ay geç çıkmıs erken çıkmış bizleri bağlamıyor pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Steve

Kendi mağazalarında tl ile satıs var. Ama türkiyeye özel fiyat vermiyor rockstar. 60 dolarsa burada da 60 dolar olacaktır.

Bu durumda steam dışlanmış oluyor ama epicteki satış rakamlaranın çok fazla olacağını sanmıyorum. Humble bundle gibi sitelerde gta 5 hep rockstar social club keyi olarak satıldı. Hiç bir zaman steam keyi satmadılar. Bunda da durum aynı olur.

Hava hoş, türkiyede çoğu insan indirim bekleyeceğinden 1 ay geç çıkmıs erken çıkmış bizleri bağlamıyor pek.
    Epic bölgesel fiyat verebilir bu durumda da kendi mağazaları vermezse kötü imaj çizerler.
  • Rdr nin geleceğini duyunca hiçbir oyundan zevk alamaz oldum. 5 Kasım gelmez şimdi...

• Western , vahsi bati temasini hic sevmem bana cok sevimsiz ve kaba gelir .kismetse cikinca Pc icin oyuna vakit ayiracagim ama hikaye icin degil oyunun harika grafikleri ve o guzel dogasinda at surmek ve kosturmak icin , Gta V de de aynisini yapiyorum , bazen acip yarim saat sehir turu yapip cikiyorum, bu tip oyunlar bu manada arsivliktir arada ister , ozlersiniz o yuzden Pcden hic silinmeyen oyunlardandir

• Oyunun PC sürümü hakkında bilinen her şey:
    indieTürkyoutube
    Red Dead Redemption 2 - PC Sürümünde Neler Var?
    https://www.youtube.com/watch?v=uxP4sPr-Bs4&feature=youtu.be

• Tahmini oyunun fiyatı ne kadar olur ?
  • habere bak be süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Oyunun hikaye moduna eklemeler yapılacak, Online kısmı aynı kalacak. Şuan Online'da 13 görevlik hikaye modu, açık dünyada hikayede gördüğünüz karakterlerin verdiği getir-götür, adam öldürme görevleri ve Bounty Hunter, Trader ve Collector rolleri var. Roller daha geçen ay geldi ve hepsinin farklı görevleri var, Trader dışındaki ikiliye haftalık ekstra görevler geliyor. Free Roam içeriği fena değil yani oyunun. Showdown serileri var, bunlar klasik deathmatch, bölgeye hakimiyet kurma, bayrak alma, vb. oyun modları, bunların sayısı en son 10'u geçmişti. İlk çıktığı döneme kıyasla çok daha dolu bir oyun var fakat her halta altın istedikleri için RDO oynayan arkadaşlar GTA Online'da yaptıkları grind'ın çok daha fazlasını yapmaları gerekecek. GTA Online'daki gibi güzel para ve altın veren görev de çok yok, ciddi anlamda grind yaparsanız para kazanıyorsunuz.
    hocam free roomda rahat rahat takılıp milleti vurabilirmiyiz

• Vurabilirsin fakat hiçbir getirisi yok. Online ilk geldiğinde herkes sıkıntıdan öyle yapıyordu fakat 1 ay sonra çoğu bıraktı çünkü ne para, ne xp, ne de altın kazandırıyordu. Oyunda iyi silahları ve iyi mermi tariflerini alman için en az 30.seviyeyi geçip 2000-3000 dolar paran olması gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Vurabilirsin fakat hiçbir getirisi yok. Online ilk geldiğinde herkes sıkıntıdan öyle yapıyordu fakat 1 ay sonra çoğu bıraktı çünkü ne para, ne xp, ne de altın kazandırıyordu. Oyunda iyi silahları ve iyi mermi tariflerini alman için en az 30.seviyeyi geçip 2000-3000 dolar paran olması gerekli.
    mesela free roomda rahat rahat etrafta vurabilecek adam bulabilirmiyiz serverde çok oyuncu oluyormu
  • Konsolda 30 pcde 60 fps ise pcde oynarım

• Zamanında 5bine mal olan gtx 1080ti lı sistem topladım gelsin böyle oyunlar yoksa paramın hakkını nasıl alacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Zamanında 5bine mal olan gtx 1080ti lı sistem topladım gelsin böyle oyunlar yoksa paramın hakkını nasıl alacam.
    Çok ucuz geliyor şuan bana dediğiniz rakama şuan kaç parça alınabilir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Çok ucuz geliyor şuan bana dediğiniz rakama şuan kaç parça alınabilir acaba

Alıntıları Göster
    O paraya şu an 1050ti'lı sistem bile zor toplanır heralde.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.