Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (862. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17.260
Cevap
152
Favori
809.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hiç bakmadım. Hocam bence siz yan görevleri kaçırdınız. Yoksa hikaye kupalarını atlama yapılmaz bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    20/51 oranında başarım var, kalanlar için baştan alıp derin detaylı bakıcam hocam hiç başlamamış olsam başarım düşünmem ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunda kaçırılabilir başarımlar var
    Başarım listenizi buraya atabilirseniz hangisini oyun bittikten sonra hangisini senaryo esnasında yapabileceğinizi size söylerim
    Bende 3 aydır uğraşıyorum 46/51e kadar getirdim
    Kingdom çıkınca ara verdim gerçekten bu oyun başarımları saç ağartıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Şöyle atayım insallah kopyalar, teldeyim

Back in the Mud
    Complete Chapter 1.

Just a Scratch
    Complete 'Enter, Pursued by a Memory'.

To Greener Pastures
    Complete Chapter 2.

Settling Feuds
    Complete Chapter 3.

Washed Ashore
    Complete Chapter 4.

No Traitors
    Complete Chapter 5.

Third Time Lucky
    Complete 'Goodbye, Dear Friend'.

Redemption
    Complete 'Red Dead Redemption'.

Cowboy Builder
    Complete 'A New Jerusalem'.

Endless Summer
    Complete the Epilogue.

Breaking and Entering
    Recover the stash from 4 homesteads.

Take From the Rich
    Rob or loot $250.

Give to the Poor
    Donate $250 to the gang tithing box.

Extreme Personality
    Reach maximum or minimum Honor level.

It was THIS Big!
    Catch a fish weighing at least 16 lbs (7.3 kg).

Trusty Steed
    Reach max bonding level with a horse.

Breakout
    Red Dead Online: Complete the Intro.

Gun For Hire
    Red Dead Online: Accept 10 Free Roam missions from characters around the world.

Getting Started
    Red Dead Online: Reach Rank 10.

Strength in Numbers
    Red Dead Online: Complete a Free Roam mission as part of a Posse with at least 2 members.

Sıkıntı yok :) bunlar tamamladıklarınız ise geri kalanda nasıl bir yol izleyeceğinizi yarın pcden hazırlar atarım

Teşekkürler hocam sadece hikaye başarımları da yeterli olur online zaten tek tek bakıp kaçırmadan yapabilirim sanırım :) özelden de atabilirsiniz

Rica ederim hocan online tarafında kaçırılabilir başarım yok sadece uğraş istiyor
    En basitinden 50 lv ol başarımı bile çok zaman alıyor
    Ben önceliği online tarafa verdim orayı fulledim şimdi hikaye tarafına bakıyorum o da ne zaman biter bilmiyorum :)

kaçırılabilir hale gelmesin de hikayede debelenirim ben önemli değil :D

• Bu oyunu konsolda değil asıl pc de oynamak gerekiyormuş modlar oynanışımı inanılmaz rahatlattı hele fast travel modu olmazsa olmazım

Oyunla ilgili bi sıkıntım var ama oyun grafik ayarlarımı kaydetmiyor oyunu ne zaman kaptırsam tekrar açtığımda grafik ayarları sıfırlanıyor aynı sorun gta 5'te de vardı aynı sorunu benden başka yaşayan oldu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar ;

pc format attıktan sonra rdr2 save dosylarım gitti. rockstar ticket ile yazışmamda ayarlar sekmesinde sol tarafta oyunun gözükmesi gerektiğini söylediler kendi sistemlerinden save dosyamı geri yüklediklerini ilettiler ama bende burada oyun gözükmüyor. sizlerde de böylemi yoksa bir çözümü mevcut mu ? (epicten aldım oyunu)

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Onlineda 25 level oldum. Her gün girip bir iki saat takılıp çıkıyor, gündelik görevleri falan yapıyorum. 28 günlük seriyi tamamlayacağım, daha epey var. Acayip alışkanlık yaptı bende tam kafa boşaltmalık chill takılıyorum. Arada yağmur yağıyor öylece yağmuru izliyorum gök gürültüleri eşliğinde. İnanılmaz bir iş yapmışlar gerçekten nasıl aşılacak bu çıta bilmiyorum. Ah ulan Rockstar bir maden yatıyormuş burada meğerse, ne vardı adam akıllı güncelleseydiniz düzenli olarak.

Şeyi soracam, online modda hikaye görevleri açılmaz oldu, yüzde 50de kaldı. Nasıl devam edebileceğim o görevlere? Neyi gözden kaçırıyorum acaba.

• Capikemre C kullanıcısına yanıt

Oyunları tarama özelliğini kullanın rockstar launcherden.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hocam onur barını kötüye çevir. Görevlerin diğer kısmı orda. (Kötü ise iyi yap.) Ben kötü tarafta oyuncu bulamamıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt

Hadi ya. Full onur kastim bir de.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Arkadaşlar bilmediğim için saçma bir soru soracağım.

Epic gameste red dead Redemption 2 indirime girmiş ama ultime editon normal oyundan daha ucuz.

Red Dead Redemption 2yi almadan Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition alıp hikaye modunu eksiksiz oynayabilirmiyim?

• MSCRoMuLuS M kullanıcısına yanıt

Ultimate içinde normal oyun da mevcut.

Teşekkür ederim. Sadece Ultime Editon ı almam yeterli o zaman.

• MSCRoMuLuS M kullanıcısına yanıt

Evet, hayırlı olsun. Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Uzaya çıkan ilk insan Yuri Gagarin biliyorduk yanılmışız John Marston'muş Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]GameBestyoutube
    In this video in which I show 15 Bugs and Glitches in Red Dead Redemption 2, filmed and edited by me (GameBest). I spent about a lot of time on this video to find the bugs and errors, I hope you enjoy the video. I'm still finding new details about this great game, please like and subscribe Red Dead Redemption 2 is an action-adventure which came out in 2018 third-person shooter video game developed by Rockstar Studios and published by Rockstar Games. Time: 0:00 - You can fall through textures with fall animations 0:40 - In Strawberry has a ladder that lies on the ground, because of the animation of the ladder, you bug on the spot 1:13 - Strange tent behavior when throwing axes. If you come any closer, the tent will send you into space. 1:52 - A train passes through a destroyed bridge 2:53 - Using vomit, you can descend from high places without harm. 3:36 - A ghost train will run you to death if you use your camera 4:13 - Bridge glitch, if you throw knives, the bridge sends you into the stratosphere. 5:24 - An endless box of beer that won't run out 6:00 - The game uses scenes in real time, you can do all sorts of wild things 6:57 - The fish swims up to the shore and suffocates. 7:40 - Humans have no weight, so they can be used like a soccer ball 8:12 - Error with a huge inscription on the wall that reacts like a poster 9:02 - Arthur doesn't touch the floor with his legs 9:30 - You can't get on a horse while on a bridge. 10:02 - You can use hotels for free Music - Red Dead Redemption 2 - House Building and A Quiet Time Bugs in RDR 2 Red Dead Redemption 2 Bugs Glitches in Red Dead Redemption 2 #rdr2 #reddeadredemption2 #rdr2bug
    https://www.youtube.com/watch?si=3CO4n5Jdx2zN92-d&v=HAqcfOjwVq8&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.