Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 PC için Duyuruldu, 5 Kasım'da Çıkacak (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
38.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para var 20 bin liralık pc alıyoruz kardeşim size ne? para var 200 bin liralık araçlara biniyoruz size ne? size ne? neden herkes her şeye burnunu sokmak zorunda hissediyor. konuda ilk tartışmayı başlatan konsolcular. adam 20 bin liralık bilgisayarın sonunda işe yarayacak sevin falan yazmış. kimseye laf atmak kimsenin haddine değil. isteyen ps'de oynar, isteyen pc'de. gördüğünüz gibi pc'ye yönelik açılmış bir konu. bu konuya zaten bir playstation kullanıcısının girmesi abes. gidin kendi bölümünüze, takılın orda. sahipsiz mi sandınız ortalığı. çocuğu tek bulmuşlar burda saldırıyorlar. 60fps sabit oyun oynuyosunuz, bir de milletin 20 bin liralık sistemine laf yapıyosunuz. para var alıyoruz kardeşim. allah size de versin, siz de alın. hem xbox one x'im var, hem de pc var. kimseye hesap vermek zorunda değiliz. akıllı olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hugh_Laurie

Neyse her platformun olduğu gibi konsolunda böyle kanser kitlesi var.

"Console Peasant" dünyada boşuna çıkmıyor bu terimler.

Bir konsol kullanıcısı olarak insan olan konsol kullananlardan özür diliyorum iyi akşamlar

bu da lise ingilizcesiyle öğrenmiş bir tane terim 12 mesajdır aynı şeyi yazıyor ahahaaha

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan

Hala konu altında zirlayanlar var. Pc deki gelismisligi görünce biz ne oynamışız diyemiyorlar, 2 kere bitirmiş 3 kere bitirmiş bilmem ne. Teşekkürler beta sürümü test ettiğiniz için.

kanka bende bir konsol oyuncusu olarak PC'ye geliceğine sevindim oyunu daha fazla kişinin deneyim edicek olması ve bunu daha iyi grafik performans vb ayarlarında yapabilicek olmaları güzel bişey ama konsol oyuncuları betayı test etti hebe hübe diyince onlardan pek bi farkın kalmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frantic22

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Frantic22

20 binlik pc toplayıp last of us, uncharted, god of war, spiderman, death stranding oynayamamak kadar acı hayat. rdr 2 akar len.</blockquote>

Senin akıl da almıyor işte.. Bi düşün aga bi düşün ya.. 20bin sadece bir sisteme veren bir insan gidip SENCE konsol alamaz mı? Bi düşün bi düşün, valla zor değil bak.. Sadece aklını kullan ve düşün.</blockquote>

valla zekana hayran kaldım kardeş. bsc misafirleri zaten üstün bir zekayla yazıyordu biliyorduk da bu gerçekten farklı bir yorum olmuş. demeye çalıştığımı bile anlamaktan aciz tayfaya ne anlatmaya çalışsam boş ama yine söylüyorum; 20 bin tl'lik sistem toplayan türk oyuncularının yüzde birine tekabül eder. burada diyorum ki bu sistemi herkes toplayamaz. ulan siz değil misiniz steamin indirimlerini deli gibi bekleyen, oyun fiyatlarından şikayet eden?( hoş onları da korsan kullanıyorsunuzdur da neyse) yani türk oyuncularının elinde toplasan 3 4 bin tllik pc anca var. herkeste 20 bin tllik pc var da 4k akacak gibi söylemleri eleştiriyoruz burada. adamların monitörü yok daha vga dönüştürücüyle 8 senelik monitörlerine bağlıyorlar pclerini ne anlatıyorsunuz.

Bir kez olsun hakaret etmeden, aşağılamadan kendini ifade edemiyorsun değil mi. Yazık.. Değmez hocam sana değer verip cevap vermek. Her ne diyorsan haklısın, geri alıyorum sözümü, iyi forumlar.

• Bu oyun için ps4 almıştım bitirince tekrar satmıştım. PC'ye gelmesi süper oldu yüksek grafikte tekrar bitirebileceğim.
  • twitter'da da burda'da konsolcular kudurmuş durumda :d oyun pc'ye çıkıyor diye ağlamak nedir arkadaş psikolojik sorun belirtisidir bu. neyse rockstar'a oyunu konsolculara test ettirdiği için teşekkür ederiz 30 fpscileri kenara alalım :dd

• "Steam'e neden 1 ay sonra?" ya da "Neden Epic'te daha uzun süre exclusive değil?" diyorsanız kuvvetle muhtemel bununla alakalı.

https://respawnfirst.com/valve-makes-changes-to-steam-distribution-agreement/

Diğer platformlara çıkan bir oyun, maksimum 1 ay sonra Steam'e gelmek zorunda, Steam'e çıkış yapmak istiyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Bu mesaj silindi.
    Saniye 30 kare oynatan ps4 kaç para 100 fps verecek pc kaç para??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmesi iyi olmuş, 1 de hem pc hemde Ps4 platformuna gelse keşke psnow da var ama bazen fps düşüşleri oyundan soğutuyor oynanmaz hale getiriyor.
    2 yi Ps4 de platinledim pc ye gelirse ileri tarihlerde bir daha oynarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son

"Steam'e neden 1 ay sonra?" ya da "Neden Epic'te daha uzun süre exclusive değil?" diyorsanız kuvvetle muhtemel bununla alakalı.

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=140256910&url=https://respawnfirst.com/valve-makes-changes-to-steam-distribution-agreement/" data-href="https://respawnfirst.com/valve-makes-changes-to-steam-distribution-agreement/">https://respawnfirst.com/valve-makes-changes-to-steam-distribution-agreement/</a>

Diğer platformlara çıkan bir oyun, maksimum 1 ay sonra Steam'e gelmek zorunda, Steam'e çıkış yapmak istiyorsa.

İyi yapmış. Adamlar güçlendi palazlandı, kaymağını da yiyorlar işte :)

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    İşin içinde texture, çözünürlük, oyun fiyatları gibi bir çok etken daha var. Bunları sıradan insanların düşünmesi zor anlıyorum. Cevap ta yazmıyorum daha fazla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hem pc hem ps4 sahibi olarak hayırlı olsun diyorum bence bu oyunun tadı ps 4 te daha iyi çıkar ama pc ye çıkması iyi oldu zalım rockstar türkçe yama vermiyor hayırsever arkadaşlar pc için hazırlarsa çok güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu misafir üyelikle yazanların sanki kim olduğunu bilmiyoruz komiksiniz gerçekten ps bölümünün baş fanboyları sizi
  • Zeka problemi olan insanlar sebebiyle sonunu spoiler yemiş olsam dahi sevindim bu kadar erken geliyor olmasına ve şaşırdım da, ben de en erken 1 sene daha bekletirler diyordum. Oyunu kontroller konusunda kafamda soru işaretleri oluştuğu için konsolda oynayasım yoktu, bir yandan atı kontrol ederken bir yandan nişan almak vs. PC'yi bekliyordum, artık oynarım inşallah. Her ne kadar yakın zamanda olamayacak olsa da(kendi durumum için)...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.