Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 PC için Duyuruldu, 5 Kasım'da Çıkacak (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
38.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc için trailer gelmedi mi ? Grafik geliştirmelerini merak ediyorum.
  • doğruyu konuşmak gerekirse torrenti inşallah hemen çıkar diyorum ve çıkışş yapıyorum.
  • Yalnız şöyle bir durum var gta gibi online da çeşitlilik cok olamayacağı için bu rdrden sonra gta harici oyunlarını pcye getirmeyebilirler.
  • Konsol sahibi arkadaşlar ne hissediyor acaba? Zamanında pc ye çıkacak dediğimde ağız dalaşı yapıyolardı xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Yalnız şöyle bir durum var gta gibi online da çeşitlilik cok olamayacağı için bu rdrden sonra gta harici oyunlarını pcye getirmeyebilirler.
    Ps de online'ı çıktığından beri oynuyoruz. Özellikle yeni güncelleme ile online çok iyi oldu. GTA online kadar hızlı ve arcade değil ama. Iyi bir posse kurarsanız unutamayacağınız anlar yaşayabilirsiniz online da...

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Konsol sahibi arkadaşlar ne hissediyor acaba? Zamanında pc ye çıkacak dediğimde ağız dalaşı yapıyolardı xD
    sİzDE eXCluSİve yQk m0ruQ diyorlar şimdi
  • Yahu şuraya bir gireyim dedim...
    Hababam giydirmeli laflar...
    Olayın tadını bile çıkaramıyorsunuz laf atmaktan...

• Çok mutlu oldum açıkçası oynamayı istediğim bir oyundu süper haber.
  • Çıksın da GTA VI üzerinde çalışsalar artık, PC`de oynayacak arkadaşlara iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Ps de online'ı çıktığından beri oynuyoruz. Özellikle yeni güncelleme ile online çok iyi oldu. GTA online kadar hızlı ve arcade değil ama. Iyi bir posse kurarsanız unutamayacağınız anlar yaşayabilirsiniz online da...

Alıntıları Göster
    Güzel o zaman
  • Şimdi pc ye geldi ağlıyorlar bir de torrent çakanlar olursa burası sel olur sel konsolcular üzüldüm size be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pc de grafiikler ve oynanış daha iyidir arkadşlar neyin davası bu? Bendede ps var ama pc de çok daha kaliteli oynanır. Agız dalaşına girmenin mantıgı yok yani.
  • Frantic22 kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil. 1050 serisi zor ama 1060 ve üstü eğer özellikle engel koymazlarsa çok rahat oynatır. X Box One X hariç konsollar 1060'ın çok üstünde değil ki. Rtx 2060'ın altı olan 1080,1070 Ti,1070,1060,Vega 56/64 gibi bir sürü sağlam kart var. Bunlar bu oyunu açmazsa olmaz olsun öyle oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlinesinde çatışma yapabilirmiyim rahatça her tarafta oyuncular varmı

• Yeniada kullanıcısına yanıt
    Milyon/milyarlık şirketlerin fanboyluğunu yapmak kadar aciz bir şey yok bence ya

Gerçi bunlar hep parasızlıktan bu forumdaki arkadaşlar (bende dahil) abdde vs yaşasaydı herkes hem pcsini düzer hemde bir adet ps4 alır keyfine bakardı ama malesef doların hali ortada

Haber müthiş bu arada.RDR 2 videolardan izlediğime göre tam hayalimdeki oyun.Ben detaycı oyunlara bayılıyorum ve o kadar ince şeyler vardı ki oyunda ağzım düşmüştü.Umarım 1050 tilı laptopumla iyi kötü oynayabilirim

• Hele şükür biraz da biz koşturalım 60+ fps'de atımızı
  • Ps4'te oynarken görsel kalite gayet yeterli geliyordu, Medium-High arası çalışıyor gibiydi, Ama oyunda bence keskinlik eksik, puslu bir görüntü var konsolda..PC'de Ultra ayar 60fps'de akar gider, Umarım ps5'te o değerlerde açar...
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Gtx950m ile lowda rahat oynatir mi hocam sence?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.