Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (925. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.964
Cevap
273
Favori
466.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 923924925926927
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DLC?
  • Yanlış yazmışım preorder ödlülleri
  • Arkadaşlar forumda yeniyim bir şey soracaktım. Dün oyuna online girdim. Annesburg tarafında iki kişi çatışıyordu. Yanlarından geçtim oyun direk olarak beni defansiften çıkardı. Silahçıya girdim sataşmasınlar diye. Sonrasında oradan çıktığımda ışınlanmak istediğim fakat oyun bana görevdesin dedi. Acaba bu bir bug mı? Bu sorunu yaşayan oldu mu?

• Zeus1905 Z kullanıcısına yanıt
    Yok bug değil. Oyunun her zaman ki saçmalığı.
  • Bu onyx kurdu nasıl buluruz yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    saati ve hava koşulları var hocam o zamanlar da gidince çıkar ve + olarak kampı bölgesine taşı. Aktif görev olursa da çabuk çıkıyor trader satışı mesela.
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

Her yolu denedim hocam bu hayvanla ilgili ciddi sıkıntı var reditte de dile getirmişler. Garmen sets de birtek bu kurt kaldı eksik. Bir kere karşılaştım hayvanın sesi var kendisi yoktu daha sonra bir yerde okudum taşın üstüne çıkmak gerekiyormuş diğer kurtlarla bu gözükmeye başlıyormuş. 2 haftadır peşindeyim malesef bulamadım.

Bu bahsettiğin "sesi var kendi yok" olayı benim de başıma da geldi.
    hocam sesi geldiğin de legendary animal pheromones kullanıyorsun yakınlar da diyor hayvan o sırada ister taşa çık ister saklan hayvan çıkıcak ortaya ben 3 kere avladım. private lobby öneririm daha çabuk çıkar.
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

bugün fast travel la wapititi bolgesine geçerken kurdu avladım. Yancilarini öldürünce kendi kaldı kaçmaya başladı alfa likta bir yere kadar demekki. 😄 benim bahsettiğim olay bu hayvanla ilgili bug un olusu neyseki hallettim.

• Bu kar ne zamana kadar devam edecek, keşke hiç bitmese... Her yer çok güzel görünüyo be
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Bu hafta bitecek sanırım. Benim de çok hoşuma gidiyor kar teması çok seviyorum.
  • Kar teması bugünkü haftalık update ile sona erdi.

• karikaturizma kullanıcısına yanıt
    Şükürler olsun. Oyundan soğudum yeminle.
  • Chapter 2'de şu meşhur ayıyı öldürüp postunu aldım ama resmen pişman oldum 2 gündür at sırtında gezdiriyorum bunu ne yapacağımı biri söyleyebilir mi?

Pearson'a bağışlayayım dedim olmuyor, Trapper diye postlarla ilgilenen biri varmış nette konumlarına bakıp gittim o civarda kimse yoktu.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

saint denis te var trapper..chptr 2 de acikmiydi o sehir hatirlamiyorum ama  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 5 Ocak 2021; 23:35:44 >
  • Online hala çöp mü? Ps4 te oyundan atmasından ve uzun yükleme sürelerinden dolayı oynayamıyordum.

• AİGUN kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek sorunlar dışında bayağı iyileştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

saint denis te var trapper..chptr 2 de acikmiydi o sehir hatirlamiyorum ama  

Tren bileti alıp Saint Denis'e gittim lakin çoğu yer kilitliydi. Sanırım ayıyı çok erken avladım şuan postu değerlendirecek yer yok maalesef.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

mesai saati disinda gittiysen kilitli olurlar..ayrica o ayí legendary mi chapter gorevindeki unuttum ama ôylseyse post at sirtinda iken ölsen bile o post trappere ulaşmış gibi olacak..legendary degilse bosuna telef zaten etme kendini 3 kuruşluk post.. 

• 
Sayfa: önceki 923924925926927
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.