Hocam o altın ve dolar ne öyle nasıl yaptınız o kadar |
RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (924. sayfa)
-
-
Rdr2 yeni nesil güncellemesi alacak mı acaba
Youtube da pc versiyonuna bakıyorumda müthiş gözüküyor.Ps5’e güncelleme gelirse tekrar bitireceğim.
Bu arada yeni nesil güncelleme gta5 ‘e geliyor o yüzden azcıkta olsa ümidim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 23 Aralık 2020; 18:7:25 > -
Oynayarak tabi ki. -
Online tarafında beraber takılmak isteyen iletişime geçebilir dm den.Hergün düzenli olarak giriyorum. -
Rdr2 kutulu fiyatlar şu an 260 civarı sanırım, koleksiyonluk almak istiyorum sanırım mantıklı bu flyatlar, ps5 güncelleme hk bilgisi olan var mı. Beklesem mi karar veremedim -
Kutulusunu 199 a satıyorlardı bu Kasım indirimlerinde hocam.260 oldukça fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gybe -- 25 Aralık 2020; 17:6:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gybe
Kutulusunu 199 a satıyorlardı bu Kasım indirimlerinde hocam.260 oldukça fazla.teşekkürler hocam piyasasını bilmiyordum, indirim takip edeyim
-
Şu kar olayı Gta Online'da neyse de Rdr'de, çok can sıkıcıymış. Tavşan ve benzeri ufak hayvanları avlayamaz oldum. Sürekli eagle eye açıp kontrol etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 26 Aralık 2020; 15:58:55 > -
Gözümüz kör oldu hocam Traderi doldurucaz diye :) -
Arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama kamp kurunca hikaye moduna fast travel eklenmiş çok iyi olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Negan
Arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama kamp kurunca hikaye moduna fast travel eklenmiş çok iyi olmuş.Daha dün hikaye moduna girdim, kamp yaptım fakat gözüme çarpmadı hocam, yeni mi eklenmiş ? Ben fark etmemiş olabilirim
-
Bende bugün şans eseri gördüm hocam, iyi olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negan -- 26 Aralık 2020; 18:59:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu Dead eye da adamları üstüne işareti nasıl koyuyoruz PS4 te bir türlü bulamadım -
Sadece kendisini almanız yeter rdr2 ye gerek yok -
dead eye modunda r1 e basmanız lazım işaret koymak için, online da ise dead eye modunda işaret koymak için ability card menüsünden paint it black seçili olması lazım.
-
Teşekkürler -
Selamlar, Red Dead Online'a yeni başlamak isteyen ve hali hazırda yeni başlamış dostlarımız için. Oyunda nelerden Altın kazanabileceğinize yönelik rehber tadında bir video içerik hazırladım. Umarım faydalı olabilmişimdir
-
-
Daha önce oynayıp bitirdiğim oyunu ps den sildim dün tekrar yüklemek istedim data cd yi taktım yüklendi diğer play disci takmamı istedi onuda taktım ancak bi yerden sonra yükleme barının üzerinde ''II'' şeklinde simge çıkıyor 2 defa denedim sildim olmuyor. böyle bir sorun yaşayan çözüm bulan var mı
-
Arkadaşımın kullanmayacağı rdr2 ön sipariş kodunu bana verdi oyun benim hesabımda yoktu ben yinede girdim kabul etti. Şimdi ben oyunu yeni aldım CD ile takınca bu preorder ödüllerini nasıl aktif edebilirim
Yoksa kendiliğinden aktif mi oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duren -- 30 Aralık 2020; 17:26:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X