Story Mode'u ps4te oynadım fakat hiç online kısmına girmedim . Pc tarafında online kısmını ilk defa oynuyorum. Bir arkadaşım ile başladık. Birlikte yapamadığımız görevler vs var mı? Mesela meslekleri beraber kasabiliyor muyuz? Birden fazla meslek edinebiliyor muyuz? Bir sorum daha var. Oyuna girerken free roam giriyorum ama yanında bounty hunter vs de var. Meslekler için buralardan mı girmemiz lazım? |
RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (922. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Günlük görev ilerleyişini sıfırlamak nedir Rockstar?! Allah bildiği gibi yapsın seni. Hadi sıfırladın, bari 28. günlük ilerlemeyi sıfırlama. 28 günün sonunda tekrar 0.10 altın almak hakaret gibi bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 2 Aralık 2020; 20:14:31 > -
online sorunlu galiba bu rdr de ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncelleme ile oyunun bazı dinamikleri ile çok şahane oynamışlarlar. Ellerine sağlık katkısı olanların! -
Ben eskiden pri hak olarak satın almıştım oynadım oyunu sonradan satmıştım ama silmemiştim oyunu kilitli duruyordu psde. Kendi hesabımdan şimdi rdr online aldım kilit açıldı online girecem sandım sadece ama şu an storye de giriyor. Yaşayan var mı -
işleri karistirdi galiba rockstar
Bounty mesleğini birlikte yapabiliyorsunuz fakat sanırım sadece görevi açana meslek exp'i veriyor emin değilim. Giriş ekranında free roam yerine kamp oluşturup kamp'a giriş yap. İstersen özelden sormak istediklerini bana yaz ben seni bilgilendiriyim. -
Selamlar bir sorum olacak, bende full sürümü vardı oynayıp bitirip kaldırmıştım, online'a hiç girmemiştim. Bu RDR Online ile oyunun full sürümündeki online aynı değil mi? Denemek için 90 GB'ı tekrardan indirip indirmeme arasında kaldım :)
-
Aynı tabiki. Sadece ayrı olarak satıp kanâatimce biraz daha fazla kazanma arzusu kabarmış Rockstar'ın. -
Arkadaslar poker oynayamama bolgesel bi problem mi ?
Bende poker iconu bile belirmiyor haritada , Polonyada yasiyorum redditte bi kac kisi bazi ulkelerde pokerin yasak oldugunu yazmis .
Arap arkadaşlar vardı onlarda yasaktı mesela. Poker simgesi bile yoktu. -
Pek tadı tuzu kalmadı artık oyunun. Ben artık kasmıyorum sadece yeni içeriğe bakıp çıkıyorum. Outlaw pass i bile kasmadım verdim altını fulledim. -
55 saat sonunda oyunu bitirdim. 13 Kasım'dan beri oynayıp 1 aya yakın sürede bitirmiş oldum. Bitirdim, oyuna saygı duyuyorum çok büyük emek var ama ben kalkıp başyapıt diyemiyorum. Hikaye benim için bir oyunda önemli yer tutuyor. Dünya dolu, mekanlar güzel ama oyun benim içime yeterince sinmedi bence çok daha iyisi yapılabilirmiş. Görev yapısına bakıyorum sürekli sürekli aynı şeyler. Atına atla dünyanın yolunu git birilerini vur, atının arkasına at, kaç, kaçarken adam vur falan fistan. Hikayeye bakıyorum oynadığım Arthur Morgan karakteri ile dahi bağ kuramıyorum. Her şey çok yüzeysel geldi.
Oyunun ilk saatlerinde bu oyuna sıkıcı diyenler kafayı yemiş dedim ama sonrasında anladım ki bu şekilde konuşan insanlar da boşuna söylemiyormuş. Benim için haritada at koşturmak sıkıntı değil, sıkıntı olan vardığımız noktada yaptığımız görevlerde sürekli aynı olayların dönmesi ve çeşitsizlik. Her şeye rağmen güzel bir deneyimdi insan karakterine ve çevreye bakıp vay anasını demeden geçemiyor. Bu adamlar yeni nesilde bize nasıl grafikler sunacak hayal edemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bitirmeyen Oyunu Seyretmesin
-
arkadaşlar benim save game kilitlendi . steam sürekli oyunu güncelleme sorunu falan oldu abuk subuk ondan sonra oldu sanırım. hile tarzı birşey girmedim heryerde hileden sonra kilitliyor demişler. hileden sonra kilitleseler hile bölümü yapmazlardı sanırım . nasıl acacağm save i ?
-
Bu günlük görevlerde kazanılan altın miktarını düşürmüşler mi ya ? aylar sonra girdim online'a. 51 lvl olup bırakmıştım.
-
Evet son gelen güncellemeyle düşürdüler maalesef. Altın kazanmak eskiye göre daha zorlaştı. Günlük görev serisi de 28 günden sonra sıfırlanıp tekrar başa dönüyor artık. -
Ooo tadı kaçmış o zaman. Altın işi yalan olmuş. Tüm meslekleri almıştım zamanında ama pc için alıp oradan online devam ederim diye düşünüyordum. Artık düşünmüyorum. Tekrar kas meslek al vs uğraşılmaz.
-
Hem de bayağı kaçtı. Özellikle yeni başlayanlar için altın toplayıp meslek satın alma felan tam bir çile. -
Türkçesi ver üç beş kuruş al altınını uğraştırma bizi olmuş bu hamle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X