Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (921. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.965
Cevap
273
Favori
467.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 919920921922923
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ingilizcem yok denecek kadar az okulda öğrendiklerimiz kadar işte.

bu oyunu ps4 de alıp oynamayı düşünüyorum oyundan keyif alırmıyım yoksa dil sorunu yüzünden oyundan bişi anlamazmıyım sonuçta cod gibi sıka sıka gitmiyorsunuz türkçe alt yazısı olsaydı keşke

• the_dedektif kullanıcısına yanıt
    Dil konusunu ne kadar önemsediğine bağlı. Çok önemliyse bulaşma derim.
  • Oyunun kendisi kolay ama oyunu oynamak zor, karakteri üç adımlık yere götürmek bile zaman alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Story modda saçı serbest bırakılmış kadın karakterlerin saçlarının alt tarafı arkadan kalkık duruyor. Havada yüzüyor böyle. Sizde de oluyor mu bu glitch? Sadie bazen kamptayken saçını serbest bırakıyor o zaman oluyor onda. Bir de bi random encounter da bir kadında oldu gene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60fps nasip olur mu ?
  • Bu gün online kısmı 5 dolara satılacak diye bir haber okumuştum geçen hafta. PS storeda böyle bir şey göremedim var mı bilgisi olan ?

• erdem1272 kullanıcısına yanıt
    Evet doğru,ayrı satılacak.
  • RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    160 lira güzel fiyatmış. Sony bizi çok güzel seviyor!
  • ayi yavrusunu severken hesabiRED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] 

• quote:

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Dil konusunu ne kadar önemsediğine bağlı. Çok önemliyse bulaşma derim.

vatan bilgisayara oyunu almak için gittim altyazı yok dedi,dilde ingilizce en uygun neden temin edebilirim hocam en azından altyazılı oynamam için..

• pc mi ps4 icin mi alsam bilemedim simdi

• Online kısmını güncel olarak oynayan var mı? En son çıktığı zamanda denemiştik birkaç arkadaş fakat sıkılıp bırakmıştık, şimdi ayrıca satışa çıkınca PC üzerinde oldukça uygun bir fiyatı var, kayda değer bir gelişme oldu mu, oynamaya değer mi merak ediyorum.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    Anlamadım, ingilizce altyazı mı yok dedi?
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Geçen ay hergün en az 12-13 saat oynuyorum. Zaten meslekleri ve günlük görevleri yaparken çıkasın gelmiyor. Collector mesleğini 4-5 kere bütün haritadaki toplanabilirleri toplamak üzere yaptım 10 saatimi aldı. Eğer collector mesleğini sıkılmadan yaparım dersen zaten oyundan çıkamıyorsun. Günlük görevlerde day streak muhabbeti olduğu için her gün girip en az 1 görev yapman gerekiyor ki Streak artıkça görevden aldığın altın falanda artıyor yani sürekli girmen gerekiyor. En son 20K dolar vardı hesapta bıraktım. Yeni pass gelmesini bekliyorum. Eğer arkadaşlarınla oynıcaksan hiç düşünmeden al derim. Avcılık yaparsınız, haydutluk yaparsınız, görev falan yaparsınız sarıyor. Sırf vahşi batının manzarasını izleyip atmosferinde kaybolmak için bile alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Anlamadım, ingilizce altyazı mı yok dedi?

türkçe altyazı yok dedi hocam..

• rockstar akillica bir iş yapti gibi gorunuyor,epey oyuncu kazanir sanirim.

• Bu oyuna Ps5 , Series x/s güncellemesi gelecek mi ? Bunun hakkında bilgi var mı arkadaşlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Haa, TR altyazı yok oyunda doğru. Ben bir an ingilizce altyazı yok demiş gibi anladım, sövüyordum 😂
  • hileci cok diyorlar oyunda,sanirim pc yerine ps4 icin almak daha iyi olacak..

• 
Sayfa: önceki 919920921922923
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.