Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.965
Cevap
273
Favori
467.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük ihtimalle çalışacak ancak 30 fps oynayacaksınız. PS5 için 60 fps ile yeni fiyattan satabilirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saetasdealtosbalcones

Büyük ihtimalle çalışacak ancak 30 fps oynayacaksınız. PS5 için 60 fps ile yeni fiyattan satabilirler.

Cevap için teşekkürler hocam, ilk etapta açsın tek derdim o, bir iki araştırdım ve açıyormuş. Kütüphanenin büyük kısmı açılacakmış.

İlk zamanlar oynayacak oyun olsun yeterli, fiyatlar malum kafadan o paraları vermek istemiyorum :)

• outlaw pass 4 ne zaman gelir bununla ilgili bir bilgi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    gelirse eğer aralıkta yeni meslek ile gelir, gelmez ise kesinlikle 2021 ilk çeyrekte

• Arkadaşlar daha oyunun başlarındayım. Valentine'da çadır sineması gibi bir yer var ya hani, oranın yakınında bir düello oldu. Sonra düelloyu kazanan adam var mı başka kapışmak isteyen dedi. Adamla düello yaptık ve alnıma yedim mermiyi :)
    Ben bu düelloyu bir daha yapmak istiyorum. Bu olayla bir daha karşılaşma ihtimalim var mı oyunda? Yoksa sadece bir kere olan bir şey miydi bu?

• jungleboogie92 J kullanıcısına yanıt

Başka bölgede var hocam rastgele böyle olay.

• Negan kullanıcısına yanıt

Yanıt için sağol hocam. Ben artık oyunu bir olay yaşadıktan sonra sürekli save yaparak oynuyorum. Oyunu oradan yükleyince o rastgele olaylar bir daha meydana geliyor gördüğüm kadarıyla.

• Fazla spoilere girmemek için başlığı detaylı okuyamıyorum. Hazine haritalarında lokasyonun yerini çözme mantığı nedir?

Bende bazen denk gelmiyor

• Arkadaşlar online düzel dimi oyundan kopma hatası falan halen devam ediyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda yerdedeki silahla değişim yapma konusunda bir sıkıntı mı var yoksa ben mi çözemedim? Mesela elimde A ve B tüfeği var ve ben yerdeki C tüfeğini elimdeki A tüfeğiyle değiştirmek istiyorum ama oyun B tüfeğiyle değiştirmeme izin veriyor illa.

• Tekrar başladım unutmuşum çoğu şeyi beyler bu av yaparken focus a geçince hayvanın üzerinde otomatik kırmızı çarpı çıkıp kendi ateş ediyor arthur bunu kapatmanın yolu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolkiensPipe -- 11 Kasım 2020; 2:33:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TolkiensPipe kullanıcısına yanıt

Manuel işaretleme özelliği sonradan chapter 2'deki "Pouring Fourth Oil" görevinde elde ediliyormuş hocam. Ben de daha almadım bu özelliği.

Cok tesekkurler uzun zaman oldu bitireli unutmusun her seyi :)

• Beyler 184TL'ye alacağım ama sizce black friday de indirime girer mi? (Ps store)

• quote:

Orijinalden alıntı: erolaykut11

Beyler 184TL'ye alacağım ama sizce black friday de indirime girer mi? (Ps store)

Black Friday dönemi indirime girebilir hocam, her dönem indirimlerde görüyorum fakat yine de siz bilirsiniz.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cevabınız için. N11 de kupon vardi ben de kullansam mi diye düşündüm ama 2 hafta sonra blackfriday var. Kararsızlık...:D

• Ps4 oyuncusuyum. 20'ye yakın satın aldığım oyun var lakin çok çabuk sıkılıyorum. Baştan sona oynayıp bitirdiğim Uncharted serisi var ps4 te.

Rdr 2 yi İlk çıktığında almıştım. Daha önce 2 kez kurdum toplmada 4 saat oynayıp silmiştim.

Geçen cumartesi tekrar kurdum. En son ayı avı ve birkaç bounty görevi yaptım, efsanevi Arap atını yakaladım öyle boş boş takılıyorum.

Morgan ın Blackwater kasabasında arandığını biliyorum fakat kenarından köşesinden geçmeye de kalksam adamlar nefes aldırmıyor. Sinirlenip tekrar tekrar dalıyorum ama nafile adamlar patoz ediyor.

Acaba görevleri yaptıkça bu tarz yerler açılıyor mu yoksa hep aranıyor muyuz?

Düzgün bir karakter olsun diye yolda kalana yardım ediyorum, sıkılınca uzak bir noktayı işaretleyip sinematik modda yolu seyrediyorum sonra aniden pusu kuran lavukları tarafından öldürülüyorum. Ondan sonra sinirlenip geleni geçeni vuruyorum bu seferde her yerde aranıyorum.

Görevleri mi yapmam gerek, bu açık dünyayı dibine kadar yaşamak için?

• Şu quick draw olayını at sırtındayken yapamıyorum ya. Ayaktayken rahat yapıyorum ama aynı şeyi at sırtında deneyince adamımız hemen silahını çekiyor ve dead eye modu olmadan ateş ediyor bir kere. Neyi yanlış yapıyorum acaba?

• 
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.