< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 25 Kasım 2021; 13:11:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (935. sayfa)
-
-
Şu soğuk zamanlarda evi ısıtmak için ps4'de RDR2 açıyorum, alet bu oyunda kalorifer gibi sıcak hava üflüyor.
Eski nesilin çıktığı en yüksek nokta oyun.
-
Ben Rdr2'yi ilk bitirdiğimde ps4pro ile bitirdim, sırf o fan gürültüsünden dolayı kulaklık takmaya başlamıştım. 2. bitirişimi ps5 ile yaptım, dünya varmış dedim :) Ps4 ve ps4pro rdr2 oynarken adeta saç kurutma makinesine dönüşüyor. Tavsiyem kulaklıkla oynayın :)
-
Last of us 2 daha iyi diyene de itiraz edemez kimse o ayrı mesele.
Beni karakter, hikaye olarak böyle içine çeken başka bi oyun olmamıştı.O yüzden rdr2 fark atar dedim, ilk defa bir karakter için gözümden yaş gelmiştir belki.last of us2 nin yarattığı duygusal sahneler falan beni böyle etkilemedi çünkü altı çok boş kalmış saçmasapan intikam entrikaları oynuyoruz.Teknik olarak last of us 2 bana da daha iyi geldi ama ben hikaye oyuncusuyum en önemli şey o.
Oyundaki diyaloglar o kadar fazla ve kalite ki (özellikle arthur un) bütün olumsuzlukları götürdü bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 28 Kasım 2021; 2:58:22 > -
Bende hikaye oyuncusuyum, Last of Us: Part II'de yaşadığım burukluğu ve sonrasındaki boşluğu hiçbir oyunda yaşamadım şahsen, iki oyunda en net ve kısa tabiriyle sadece müzikleriyle dahi insanı alıp götürebilen oyunlar.
İkisi de hikayesiyle günlerce etkisi altında bırakan, günümüzde ise 5 elin parmağını geçmeyecek şaheserlerden, yani biri Ubisoft oyunu veya PUBG değil, bunca yıldır kendi hikayelerini en temiz ve iyi bir şekilde anlatmaya çalışan, o kadar teknik deli detayların sadece hikayeye hizmet ettiği amacını güden Naughty Dog'un bugüne kadar yaptığı en iddialı, en büyük proje.
Death Stranding olsun, Red Dead Redemption 2 olsun, Last of Us: Part II olsun bunlar son yıllarda çıkmış, insanların bitiş ekranlarını gördüklerinde kendilerini de anlık bitirdikleri, nabızlarının hızlanmaya başlayıp gözlerinden damlalar akıttığı kaliteli ve muazzam yazılmış senaryolara sahip.
Kişiden kişiye de değişir elbet, sen RDR2'den daha çok etkilenirsin, ben Part II'den daha çok etkilenirim, fakat gerçek olan şu ki Arthur Morgan'da ağlatır, Ellie Williams'da ağlatır, Joel Miller'da ağlatır, bunlar oyun dünyasının en derin karakterlerinde başı çeker benim için, hem teknik olarak, hem yazım olarak oyun sektörü bu denli "insancıl" karakterler görmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 28 Kasım 2021; 3:35:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Arkadaşlar bu oyunu ne izledim ne de oynadım. Konusu ne onu bile bilmiyorum ilkini de aynı şekil. Şimdi bu oyunun 2.sini almak mantıklı mı?
1.sini oynamak gerekiyor mu öncesinde?
-
İkinci oyun, hikaye olarak birinci oyunun öncesinde geçiyor.
Yani RDR 2'den başlamak daha iyi bence.
-
Arkadaslar oyuna yeni basladim baya arastirdim ama bulamadim,ata kisin giycegimiz kalin kiyafetleri nasil transfer ediyoruz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
paylaşım kuvvetle ihtimal doğru. ya gtanın yeni güncellemesi ile beraber yada gtadan sonra gelicek next gen. Yani Mart 2022 den sonra hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk oyunu Ps5 mevcut değil xbox tarafında geriye uyumluluk sayesinde oynanabiliyor.
RDR2 RDR1 den önceki olayları anlatıyor.
RDR2 başlayıp sonra RDR1 oynayabilirsiniz tabi rdr2 oynadıktan sonra rdr1 vasat gelebilir neticede kaç yıllık oyun ama hikayesi çok sarar.
Bu oyunu kesin oynayın derim. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyuna ilk başladığınizda vinter gunslinger isimli kış elbisesini seçebiliyorsun hocam sonradan elbise satın alıp ata eklemek istiyorsan kamptaki gardorabından istediğını ekleyip çıkartabilirsin.
Tailordan satın aldın giydin kamptaki gardoraba gidip elbiseleri duzenleyebilir atına ekleyebilirsin.
Bekliyoruz bakalım maksimum grafik 4K 30 FPS
razıyım :D
https://www.youtube.com/watch?v=pTObSdocpxE&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 3 Aralık 2021; 15:8:41 >
-
Oyunlarda gözden kaçan ince detayları bulup paylaşmasıyla ünlenen " o Knightz o " kanalı aradan 3 yıl geçmesine rağmen Red Dead Redemption 2'den yeni detaylar bulmaya devam ediyor..
Part 12:
https://www.youtube.com/watch?v=_QYkgBN3tLQ&feature=youtu.be
Bu oyun oynadığım en iyi oyun.Bana göre bir oyundan daha fazlası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar atın üzerindeyken dört nola koşmak için x'e art arda basıyoruz ya, bunu düzeltmenin yolu var mı ya? ben ayarları karıştırdım ama yapamadım.
-
Online oynayan arkadaşlar varsa 25 yaş üstü akşamları giren birlikte oynayabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bilgiyi belki bazıları bilmiyordur bende tesadüfen yeni öğrendim sizlerle paylaşmak istiyorum.
R2'ye hafif dokunarak basılı tutarsanız el yavaşça silaha doğru gidiyor ve dead eye moduna geçip slow motion açılıyor, karşınızdaki düşmanı daha ne olup bittiğini anlamadan hızlı bir şekilde öldürebiliyorsunuz.
Özellikle yolda belde önünüzü kesip haraç isteyen gruplarda şahane oluyor, at üstünde vs. yapabilmekte mümkün, gerçek bir kovboy hissiyatı yaşamayı +1 arttıran bir özellik olmuş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 1 Ocak 2022; 15:54:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X