Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.964
Cevap
273
Favori
465.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 932933934935936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna uzun bir aradan sonra tekrar başladım, ilk oynadığım zamanlarda oyunun hakkını tam manasıyla veremediğimi düşünüyordum, şimdi ise yavaş yavaş, sindire sindire oynuyorum, daha %30'larda bile değilim ve o kadar fazla farklı olaylar görmeye başladım ki inanılmaz.

Valentine'de bir akşam sürüyorum, birisi binaların arasından bana seslendi, indim baktım ne diyor bu kadın diye, bayım diyor gelsenize size bir şey göstereceğim, başım belada vs. Neyse gittim, otel odasında yattığı adama bıçağı saplamış, bana zorla bir şey yaptırdı gibisinden bir şeyler söyledi, aldım bu adamı yükledim sırtıma, arka bahçeye bırakıp gizleyeceğim, kadın öz savunma yapmış kadının başı derde girmesin dedim, onu da orada öldürebilir ve yoluma devam edebilirdim, ama dediğim gibi adamı sırtlayıp götürmeyi tercih ettim, orada başka biri beni görmüş beni cinayet işledim sanarak oradaki şeriflere sikayet etmiş, her şey 1 dakikada allak bullak oldu derken atı çağırıp hemen kaçtım oradan. Diyeceğim şu ki bu kadar basit bir olayda bile verdiğimiz kararlar bizi hiç ummadığımız yerlere sürükleyebiliyor, tıpkı gerçek hayat gibi 10 saniye sonra ne olacağını kestiremiyorsun. Ben bu olayı daha önce 300 saat RDR2 oynamış biri olarak ilk defa gördüm.

Bu tarz yeni şeyleri de gördüm ama hepsini anlatmaya kalksam çok uzun sürer gerek yok, oyunun kalitesini bilen biliyor zaten, Rockstar çok ayrı bir iş yapıyor.

GTA 6 çıksa da aylarca, yıllarca doya doya oynasak keşke, adamlar daha GTA 6'nın adını bile anmıyor, 8 yıl geçmiş resmi olarak dillendirmediler bile, geliştiriyorlar mı o dahi bilinmez, artık Online falan bıraksalarda şu GTA 6'yı duyursalar diyorum, Rockstar bünyesinde kaç bin kişi çalışıyor, bunların hepsi GTA Online üzerinde içerik üretmeye çalışmıyordur herhalde, bu insanların aylık düzenli para alması var, çalışan her cihazın elektriği var, cartı curtu sürekli bir masraf var yani, bu insanlar orada yatmıyor ve muhtemelen büyük bir projede çalışıyorlardır diye düşünmek istiyorum.

Özellikle şu Remastered bile denmeyecek GTA üçlemesini saymıyorum bile, Rockstar'ın böyle ucuz işlerle para koparmaya çalışması yakışmıyor.

GTA'ların ve RDR'lerin ana senaryolarını oluşturan baş isim Dan Houser'da şirketten ayrıldı, bu ayrılık çok kritik ve üzücü bir durum, Rockstar umarım güzel senaryolarla, Arthur Morgan gibi efsane karakterlerle bizleri buluşturmaya devam eder. Dan Houser'ın şirketten ayrılması gelecek oyunları nasıl etkileyecek, veya çoktan etkiledi de biz mi farkında değiliz bilmiyorum, ya GTA 6 çok çılgın bir proje olacak her yerden bir detay fışkıracak ona kasıyorlar, ya da ellerinde bu oyuna sağlam bir senaryo yazacak, o Amerika kultürünü yansıtacak adam yok oyun bu sebeple duyurulmadı. Umarım ilki oluyordur da bizi güzel şeyler bekliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 12 Kasım 2021; 16:57:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cool, desenleri olan güzel bir kıyafet almıştım, bunu sevdiğim için de doğal olarak sürekli bunu giyiyorum, dağ bayır demeden de giye giye yıpranmaya, rengi solmaya ve desenlerinde bozulmalar oluşmaya başladı, bu ne detaydır be, yeni nesil güncellemesi gelsin Ps5'te 4k'da oynamak lazım bir de.

Olması gereken :
    RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

Çok giyilirse yine olması gereken: RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 17 Kasım 2021; 3:26:10 >

• Press a Key kullanıcısına yanıt

Hocam arada bir yıkan, bu ne Abuzer kömürcü gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negan kullanıcısına yanıt

O an yıkanmadım tabi ama beden temizliğine önem veriyorum, uykusuna, yemek saatine, her şeyine dikkat ediyorum :)

Beden temiz ama işte kıyafetler yıpranıyor, hastalanınca da yüzünde değişimler başlıyor biliyorsunuz zaten.

• Neden ps5 update gelmiyor anlamadım .

• furandor kullanıcısına yanıt
    Ben grafik update düzeltme fix vs istemiyorum. Last of Us 2 gibi, ghost of tsushima veya days gone gibi direkt 60 fps kilidini kaldırsalar yeter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzun1911 kullanıcısına yanıt

Bende öyle ama inat ettiler ..rockstar'ı tanıyorsam rdr2 updatie'i para ile satarlar.

• furandor kullanıcısına yanıt
    Online var o yuzden gelmiyor. Gelirse sadece singleplayer'e gelebilir ki o da dusuk ihtimal. Ya da serverleri ayirmalari lazim. Ugrasacaklarini sanmiyorum.

• Blackwaterdaki paranın yerini Pinkertonlar bilmiyorsa Dutch neden kızlardan birini ya da Trelawny'i gece vakti göndermiyor parayı getirsinler diye ? Üstelik şüphe çekmemek için tüm hazineyi taşımak yerine parça parça cepe doldurup getirebilirlerdi.

• Funder kullanıcısına yanıt
    Oyunu bitirdiniz mi ?

• Bitirdim, bu kısım çok mantıksız geldi bana sadece

• Bu oyunu oynamadan önce iyi düşünün, özellikle açık dünya oyunları seviyorsanız iki kere düşünün çünkü bu oyuna bulaşırsanız diğerleri çok yavan ve yapay geliyor. Rdr2 sonrası beni üzmeyen tek oyun last uf us;part 2 oldu, o da malum başyapıtlardan biri :) Bitmesin diye her içeriğini tükettiğim çok az oyun oldu, oyunda enteresan ne varsa gittim buldum, ufak tefek bütün görevleri oynadım. Bu oyunu gördükten sonra rdr3 ve gta6 konusunda çok heyecanlanıyorum. Kısa zamanda görürüz umarım

• Funder kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    çünkü dutch narsist, sosyopat ve psikopat. kimseye güvenmediği için böyle birşey söz konusu olamazdı malesef.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Definitive Edition'dan sonra Rockstar'ın çıkaracağı oyunlara beklenti bayağı dibi gördü.

• Buna çokta aldanmamak lazım, sonuçta stüdyo tüm gücünü ortaya koyarak bir iş yapmadı. Elbette berbat bir şey koydular ortaya ama bu adamların ana merkezinde olan oyunlar her zaman efsane oldu.

Definitive Edition mevzusu bence 20.yılı boş geçmemek adına kalkıştıkları bir olaydı, ellerinde patladı. Keşke eski oyunların üzerine bedava güncelleme olarak verselerdi yada gtaV gibi oyunların yanında ücretsiz servis etselerdi. O zaman beklenti oluşmazdı, daha az zararla kurtulurlardı.

Rdr3 ve Gta6 konusunda şüphem yok, yine çıktıklarında ortalık yerinden oynayacaktır. Tabi onlarda da hayalkırıklığı yaratırlarsa firmaya olan güven yerle bir olur.

rdr2 %50 lerde falandım, last of us 2 ps now a gelince 1 aylık üyelik aldım haliyle rdr2 ye ara vermek zorunda kaldım.

Diyeceğim şu ki bu oyun last of us 2 yi havada karada tokatlar.Yani bence bu oyunun rakibi yok.Arthur morgan gibi bir karakter de yok.Adam kalitenin karşılığı.Konuşmaları ne çok alaycı ne çok ciddi tam ayarında

Düşünün bunu yarım ingilizcemle oyunu oynayan birisi olarak söylüyorum.Bir de last of us 2 gibi Türkçe oynadığımı düşünürsem ohoo

last of us 2 kısa bi heyecan oldu, rdr2 130 saat falan gömmüşümdür ki daha online a başlamadım.Bunu oynayana kadar GOW un o yılda ödül almasını haklı buluyordum çünkü gow un ayrı bi yeri var bende ama artık haksızlık olduğunu gördüm

Son olarak

You are good man Arthur Morgan, good man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 24 Kasım 2021; 8:44:8 >
  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

Benim söylediğim biraz yanlış anlaşılmış :) Ben kıyaslama yapmadım, ben bu oyunu oynadıktan sonra bazı oyunları oynayamadım, yavan gelmişti fakat bunlar arasında last of us 2 oynanabilir durumdaydı, oynanış yapısı filan gayet iyiydi. Mesela rdr2 sonrasına oynarım diye bıraktığım AC: Odyssey oynayamadım. Bunu demek istedim yoksa oyunların birbiriyle alakası yok :)

Rdr2 genel itibariyle oynadığım oyunlar arasında en iyisi, daha önce söylediğim gibi normalde oyunların sonlarına doğru bitmesini istersiniz, ilk defa bir oyunu bitirmemek adına zorladım. Hatta bittikten sonra bile oyun dünyasında ciddi süre geçirdim :)

• Yoo görmedi. GTA 6 veya RDR 3'ü Definitive Edition'ı hazırladığı gibi hazırlamıyor Rockstar. Kaldı ki DE'yi yapan büyük oyunları yapan Rockstar North değil, Grove Street Games.

• Yazdığım cevaba çok keskin cevap veren Rockstar'ın memuru arkadaşlar. Aydınlattığınız için çok sağolun.
    Sizin gibi cebini bu tarz firmalara sonuna kadar açmış "gelin kuruşuma kadar alın" diyen fancıklar olduğu müddetçe bu şirketlerin sırtı yere gelmez.
    Şunları yazmaya bile değmez tiplersiniz.

Kıyaslama yapmadığını biliyorum zaten hocam.

Yorumunda last of us 2 den bahsetmişsin, ben de fırsat bulup güncel olarak bitirdiğim 2 oyunu kıyasladım.

Yani bu saatten sonra ben de nasıl oyun oynayacağım bilmiyorum.Last of us 2 ve rdr2 bitirdikten sonra hiçbir oyunun tatmin etmeyeceği aşikar.Bloodborne bitirmemiş olsaydım o tatmin ederdi belki

• 
Sayfa: önceki 932933934935936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.