< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 12 Kasım 2021; 16:57:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (934. sayfa)
-
-
-
Hocam arada bir yıkan, bu ne Abuzer kömürcü gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden ps5 update gelmiyor anlamadım .
Ben grafik update düzeltme fix vs istemiyorum. Last of Us 2 gibi, ghost of tsushima veya days gone gibi direkt 60 fps kilidini kaldırsalar yeter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende öyle ama inat ettiler ..rockstar'ı tanıyorsam rdr2 updatie'i para ile satarlar.
Online var o yuzden gelmiyor. Gelirse sadece singleplayer'e gelebilir ki o da dusuk ihtimal. Ya da serverleri ayirmalari lazim. Ugrasacaklarini sanmiyorum.
Oyunu bitirdiniz mi ?
Bitirdim, bu kısım çok mantıksız geldi bana sadece
Bu oyunu oynamadan önce iyi düşünün, özellikle açık dünya oyunları seviyorsanız iki kere düşünün çünkü bu oyuna bulaşırsanız diğerleri çok yavan ve yapay geliyor. Rdr2 sonrası beni üzmeyen tek oyun last uf us;part 2 oldu, o da malum başyapıtlardan biri :) Bitmesin diye her içeriğini tükettiğim çok az oyun oldu, oyunda enteresan ne varsa gittim buldum, ufak tefek bütün görevleri oynadım. Bu oyunu gördükten sonra rdr3 ve gta6 konusunda çok heyecanlanıyorum. Kısa zamanda görürüz umarım
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.çünkü dutch narsist, sosyopat ve psikopat. kimseye güvenmediği için böyle birşey söz konusu olamazdı malesef. -
Definitive Edition'dan sonra Rockstar'ın çıkaracağı oyunlara beklenti bayağı dibi gördü.
Buna çokta aldanmamak lazım, sonuçta stüdyo tüm gücünü ortaya koyarak bir iş yapmadı. Elbette berbat bir şey koydular ortaya ama bu adamların ana merkezinde olan oyunlar her zaman efsane oldu.
Definitive Edition mevzusu bence 20.yılı boş geçmemek adına kalkıştıkları bir olaydı, ellerinde patladı. Keşke eski oyunların üzerine bedava güncelleme olarak verselerdi yada gtaV gibi oyunların yanında ücretsiz servis etselerdi. O zaman beklenti oluşmazdı, daha az zararla kurtulurlardı.
Rdr3 ve Gta6 konusunda şüphem yok, yine çıktıklarında ortalık yerinden oynayacaktır. Tabi onlarda da hayalkırıklığı yaratırlarsa firmaya olan güven yerle bir olur.
-
rdr2 %50 lerde falandım, last of us 2 ps now a gelince 1 aylık üyelik aldım haliyle rdr2 ye ara vermek zorunda kaldım.
Diyeceğim şu ki bu oyun last of us 2 yi havada karada tokatlar.Yani bence bu oyunun rakibi yok.Arthur morgan gibi bir karakter de yok.Adam kalitenin karşılığı.Konuşmaları ne çok alaycı ne çok ciddi tam ayarında
Düşünün bunu yarım ingilizcemle oyunu oynayan birisi olarak söylüyorum.Bir de last of us 2 gibi Türkçe oynadığımı düşünürsem ohoo
last of us 2 kısa bi heyecan oldu, rdr2 130 saat falan gömmüşümdür ki daha online a başlamadım.Bunu oynayana kadar GOW un o yılda ödül almasını haklı buluyordum çünkü gow un ayrı bi yeri var bende ama artık haksızlık olduğunu gördüm
Son olarak
You are good man Arthur Morgan, good man
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 24 Kasım 2021; 8:44:8 > -
Benim söylediğim biraz yanlış anlaşılmış :) Ben kıyaslama yapmadım, ben bu oyunu oynadıktan sonra bazı oyunları oynayamadım, yavan gelmişti fakat bunlar arasında last of us 2 oynanabilir durumdaydı, oynanış yapısı filan gayet iyiydi. Mesela rdr2 sonrasına oynarım diye bıraktığım AC: Odyssey oynayamadım. Bunu demek istedim yoksa oyunların birbiriyle alakası yok :)
Rdr2 genel itibariyle oynadığım oyunlar arasında en iyisi, daha önce söylediğim gibi normalde oyunların sonlarına doğru bitmesini istersiniz, ilk defa bir oyunu bitirmemek adına zorladım. Hatta bittikten sonra bile oyun dünyasında ciddi süre geçirdim :)
-
Yoo görmedi. GTA 6 veya RDR 3'ü Definitive Edition'ı hazırladığı gibi hazırlamıyor Rockstar. Kaldı ki DE'yi yapan büyük oyunları yapan Rockstar North değil, Grove Street Games.
-
Yazdığım cevaba çok keskin cevap veren Rockstar'ın memuru arkadaşlar. Aydınlattığınız için çok sağolun.
Sizin gibi cebini bu tarz firmalara sonuna kadar açmış "gelin kuruşuma kadar alın" diyen fancıklar olduğu müddetçe bu şirketlerin sırtı yere gelmez.
Şunları yazmaya bile değmez tiplersiniz.
Kıyaslama yapmadığını biliyorum zaten hocam.
Yorumunda last of us 2 den bahsetmişsin, ben de fırsat bulup güncel olarak bitirdiğim 2 oyunu kıyasladım.
Yani bu saatten sonra ben de nasıl oyun oynayacağım bilmiyorum.Last of us 2 ve rdr2 bitirdikten sonra hiçbir oyunun tatmin etmeyeceği aşikar.Bloodborne bitirmemiş olsaydım o tatmin ederdi belki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X