Red Dead Online: Blood Money |
RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (932. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 18.Bayezid
Ps4 için Türkçe yama yapmanın bir yolu var mı acaba?Dostum bende dil var fakat ben yine de bölümlerden sonra hikayede bir şey kaçırmamak adına, youtube üzerinden altyazılı versiyonlarını izliyordum. Sende bu tarz oynayabilirsin, bölümü oyna sonra sinematikleri altyazılı izle, neyi neden yaptıklarını ve hikayenin ne anlatmak istediğini anlayarak oynarsın.
-
Hocam konuşmalardan değil ama altyazıyı açıp okuyarak oynayınca anlıyorum hikayeyi fakat yine de kafamda çevirirken tam keyif alamıyorum oyundan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
online oynayan arkadaşlara bir sorum var şu an collector mesleğindeyim yanında bounty hunter olmak istiyorum iki meslek aynı anda yapılabiliyor mu?
-
5 meslek de aynı anda yapılabiliyor 👍🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bak bu güzelmiş sağolasın..
-
Red Dead Online Blood Money Detayları
Rockstar Games, Red Dead Online için yeni suçlar, fırsatlar ve daha fazlasını içeren büyük Yaz Güncellemesi ile ilgili tüm detayları açıkladı.
Yaklaşan Red Dead Online güncellemesi yeni kıyafetler ve ürünler, yeni suçlar ve RTX GPU'ları olanlar için Nvidia DLSS desteği dahil olmak üzere birçok yeniliği beraberinde getirecek.
Yeni Blood Money güncellemesinin ana özelliklerinden biri yeni Quick Draw Club Pass'dir. Bu, Outlaw Pass'ın yerini alacak ve 25 Altın Külçeye mal olacak. Rockstar, Quick Draw Club Pass'ın içerisinde yer alacak öğeleri de açıkladı. Bunlar:
- Dutch'ın Redcliff Kıyafeti
- Whitchurch Cattleman Revolver
- Rushword Gömlek
- Fircroft Şapkası
- 25 Altın Külçe ve Daha Fazlası
Quick Draw Club Pass, Blood Money güncellemesi süresince dört bölüm halinde yayınlanacak.
Red Dead Online için Blood Money Yaz Güncellemesi 13 Temmuz 2021'de yayınlanacak.
https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Red_Dead_Online_Blood_Money_Detaylari-110057.htm
-
Oyunsuz bu yaz günlerinde gideri var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bu atın kodunu yazanın, genel müdüründen ürün müdürüne, işe alan insan kaynaklarına alayını… Şu ata sabah akşam işkence yapmak istiyorum. Tam önden yumruk atınca çifte atamıyor. Başka işkence yolları varsa yazın. Sinirim geçmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEONEL -- 13 Temmuz 2021; 16:25:18 >
Blood money güncellemesi sonrası online da hayvanlar kayboldu. Sadece 2-3 kuş türü var. Hicbir hayvan ortalıkta yok. Ve sureklu hata veriyor(ce-34878-0)
Hey yavrum be. RockStar yine yaptı yapacağını desene.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kesinlikle pose ile oynanması gereken bir mod
-
Capitale toplamak için kutuları mutlaka lootlayın ve öldürdüğünüz düşmanları lootlayın.
Online da oyuna girerken %50 de takılıyor oyuna girmiyor. Sizde de öyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEONEL -- 15 Temmuz 2021; 17:1:50 >
İzmirde oturuyorum malum havalar 40 derece oldu ps4 de aşırı ısınmadan zarar verir mi
kışın biraz oynamıştım takılma falan olmuyordu ama baya fan çalıştırıyordu, bu havalarda korktum oynamaya aşırı sıcak var klima da arızalı
-
Bende de öyleydi %50'de kalıyordu sonra kendi kendine düzeldi.
Ps4 öyle kolay kolay zarar gorecek bir cihaz degil
2 yildir halen benim gibi john marstonla acik dunyada takilan varmidir online dan cok daha fazla zevk aliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: sadece50
2 yildir halen benim gibi john marstonla acik dunyada takilan varmidir online dan cok daha fazla zevk aliyorum.ben Artur Morgan ile dolaşmayı daha çok seviyorum..
Artur Morgan şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun karakteridir, tabi bence..
-
Antalya'da oturuyorum 40 derece olduğunda hava serinledi diyoruz. Ps ye birşey olmuyor merak etme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X