Hey gidi be |
RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (938. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar rdr2 online oynamaya yeni başladım levelim 26, soru sorabileceğim ve yardımcı olabilecek birisi var mı acaba, bounty ve free görevler yapıyorum, arada önüme gelen hayvanları avlıyorum, sarı görevleri yaptım daha gelmiyor %72 story bitmiş gözüküyor ama sadece online satın aldım sanırım sarı görevler story görevleri, bir kaç silah aldım hızlı bir at aldım, başka da birşey yapmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sarı görevler online kısmının hikayesi evet. Moonshine mesleğininde hikaye görevleri var. günlük görevler var onları yaparsın altın verir. Altın kasıp meslekleri alman lazım. para kasarsın seviyen yükseldikçe kampını geliştirip daha güzel binekler alırsın. fencede özel tarifler var onları alırsın dinamitli ok vs. bol bol para kasman ve altın kasman lazım. eskisi kadar oynamıyorum yeni içerik gelmediği için sıkıldık haliyle. psn birseysoylicemm ekleyebilirsin arada giriyorum yardımcı oluruz.
Dmden yazayım hocam size, rahatsız etmek de istemiyorum ama bazen takılıyorum
Düzenli oynayan varsa bana pm atabilir mi? online da beraber koşturalım
-
Kullandığınız TV’de Judder Reduction özelliği varsa 30 fps sorununu çözebilirsiniz bu arada. Yıllardır 60 fps olmadığı için oynayamıyordum ilaç gibi geldi bahsettiğim özellik.
Bakacağım o özelliğe çok iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar oyuna pcde baslamak istiyorum ancak iki monitor kullandigim icin israrla kullanmak istemedigim ikinci monitorde oyunu aciyor,oyunun ayarlar kismindaki monitor degistirme secenegi de aktif degil bunu nasil degistirebilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar oyunda story modunda depo gibi bir sey var mi fazlalık esyalarımızı koyabildiğimiz? Deri stoklamak istiyorum ama at belirli ağırlığa kadar taşıyabiliyor.
Bir sorum da Special Edition ile Normal sürüm arasında içerik olarak çok fark var mı? normal sürüm oynuyorum ama cok fark varsa special sürüme de gecebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel sürüm de çok hızlı bir at var onu bedava veriyor ve bir tanede banka soyma görevi var. Çok ahım şahım bir fark yok.
Yani almanızı gerektirmez. O atı sonradan sizde elde edebilirsiniz. Kürkleri genelde satıyoruz,yoksa öldüğünüzde gidiyor. Sadece efsane kürkler var onlar öldüğünüzde Trapper'a gidiyor. Onun dışında bildiğim kadarıyla deri stoklanmıyor.
-
PS Plus'a eklendi. Bedavaya oynayabilirsiniz. Plus'tan kalkma tarihi 20 Eylül 2022. Oynamak isteyenler o tarihe kadar oynamalı.
-
ilave olarak stream ile olan RDR 1 de o tarihlerde kaldırılacak sistemden.
RDR 2 nin kısa süreli eklenmesi ve sistemden kaldırılma tarihlerine bakarsak yakında PS5 için RDR Collection sonunda duyurulacak gibi
-
Rdr2 ye ps5 guncellemesi gelecek mi acaba bilginiz var mi?
Daha belli değil. Hala söylenti halinde.
-
daha önce hiç RDR 2 oynamadım ingilizcem çok iyi olmadığı için biraz çekiniyorum açıkçası ama oynamak da istiyorum doğrusu ne diyorsunuz yarım yamalak ingilizceyle çok şey kaçırır mıyım?
-
Yarım yamalak İngilizce varsa, yeter de artar bile. Günlük konuşmalar oluyor genelde. Fazla detay yok.
-
Arthur Morgan çok iyi bir karakter olmuş oyunda
bende ingilizce olayında dolayı oynamamıştım fakat yorumları okuyunca çokt gerekmediğini anlamadım başlayalım bakalım
-
Arkadaşlar ingilizce olayına bakmayın sıkıntı yaşıyorsanız arkadaş rehber olarak çok güzel şekilde hikayeyi oyundaki gibi bölüm bölüm bazen diyaloglar dahil anlatmış ordan devam edin
Other PlacesyoutubeOther Places is a series of short films celebrating beautiful videogame worlds. Music: Woody Jackson - New Hanover/West Elizabeth Themehttps://www.youtube.com/watch?v=l-q9L3zYB9M
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X