Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.964
Cevap
273
Favori
463.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , oyunda yeniyim ancak gerekli altını topladım ve Butcher Table almak istiyorum ama kampta ekipmanlar bölümünde gözükmüyor. Youtube'de araştırdım aynı sorunu yaşayan binlerce insan var. Ancak bir çözüm bulamadım.

Çözüm yolu bulan var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstasyon Özkesenyoutube
    Şeytani Kardeşlerin "Yahni" Teklifini Geri Çeviremeyen John Marston Bu Seferde 2 Kardeşin Elinden Nasıl Kurtulacaktır.... Keyfili Seyirler 🎥
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DedDd080ziN8&q=EgQuLZpEGNj_7ZcGIhCS1Wvb4Jp8zAvtrz7JGUmBMgFy
  • Demircs kullanıcısına yanıt

Merhaba,

İlk olarak Satchel da bulunan Cripps in mektubunu okuman gerekiyor. Daha sonra haritada görev olarak açılacaktır. Benim de 200 levellik full+full karakterimi arkadaşım sildiği için komple sıfırdan başladım. Ara sıra giriyorum oyuna yabancılarla. Psn de denk gelirsek yardımcı olurum.

Psn: BayWinter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karikaturizma -- 8 Eylül 2022; 14:9:56 >
  • Ps4'te online oynuyorum geceleri collector veya diger çeşitli görevleri yapabiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sherlockedd S kullanıcısına yanıt

Bu ay trader görevlerinde 2x bonus var. Herkes harıl harıl trader kasıyor şu anda. Gece denk gelirsek oynarız. Kalabalık bir discord grubum var. Yabancılarla oynuyorum çoğu zaman. Altın kasmak için Yeni lake isabella treasure map glitch ve bir çok şey hakkında yardımcı olabilirim.

• karikaturizma kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam sizi,

Bir de online da ne zaman stable'a girmeye çalışsam oyun buga giriyor atları goruntuleyemiyorum ve bekleme ekranından kurtulamıyorum mecburen kapatıp açıyorum oyunu herkeste böyle mi acaba ?

• sherlockedd S kullanıcısına yanıt

Hocam son güncellemeden sonra atlarda sorunlar var. Bazı çözümler ürettik geçici olarak bunlarla alakalı. Denk gelirsek konuşuruz hocam.

• Keşke RDR2 Türkçe yaması PS5 sürümüne uyarlanabiliyor olsa..

• İstasyon Özkesenyoutube
    Şeytani Kardeşlerin "Yahni" Teklifini Geri Çeviremeyen John Marston Bu Seferde 2 Kardeşin Elinden Nasıl Kurtulacaktır.... Keyfili Seyirler 🎥
    https://www.youtube.com/watch?v=edDd080ziN8&feature=youtu.be
  • Arkadaşlar iyi oyunlar herkese.

Bu oyunu daha yeni satın aldım, online kupalar konusunda yardımcı olacaklar çıkar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Hocam sen önce offline kupaları bir hallet de online kupalar kolay zaten 😊

• karikaturizma kullanıcısına yanıt
    Online olanları önce halletsem daha iyi olacak. Sunucuların kapanma ihtimali var çünkü :) Offline kupaları her zaman açabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BR9 kullanıcısına yanıt

Böyle birşey teknik olarak mı mümkün değil ?

Oyun yeni değil ama sunucuları kapatmak için çok "yeni". O yüzden bu kaygınız biraz yersiz bence.

GTA6 çıkana kadar sunucular kapanmaz.

• Arkadaşlar şöyle bir uyarı alıyorum ama oradaki maili bilmiyorum bu adımı nasıl çözüp oyuna girebilirim bilgisi olan var mı?

• oyun ps5'te kaç fps çalışıyor?

• Sedat_60 kullanıcısına yanıt

30

• furandor kullanıcısına yanıt

Evet teknik olarak mümkün değil. PS5 kırılmadığı sürece yama yapılamıyor.

• BR9 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ps4 icin turkce yama yapilabiliyor mu ? Ps lere boyle bisey kurulabiliyor mu acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.